Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzielna z mielna

ŚLUB W LIPCU 2009- czy ktoś juz planuje?

Polecane posty

mój slub odbedzie się w lipcu 2009, mój książę oswiadczył mi się pod koniec 2007 roku i chcieliśmy pobrać sie w połowie 2008 roku ale u mnie( pochodzę z niezbyt duzego miasta) nie było juz wolnych sal, więc siłą rzeczy musiliśmy przełożyćślub na 2009. Wtedy wszyscy się nam dziwili że tak wcześnie sale rezerwujemy, poszliśmy za ciosem i od razu zamówilismy sobie zespół i miesiąc temu zaklepaliśmy sobie termin w kościele. teraz kilka znajomych par tez szykuje się do zaślubin i oni juz maja troche gorzej, wesela beda odbywac sie w miejscowosciach gdzies pod naszym miastem, zespoly tez juz jakieś takie marne zostały do wyboru...i teraz wiele osób przyznaje nam racje, że jednak wart ślubem i weselem zająć sie wczesniej, żeby móc wybierać ani zadowalać sie tym co zostało. Czy jest ktos na forum kto planuje ślub na lipiec 2009?? może powymieniamy się doświadczeniami?:)

Gość jadzia23
my też mamy liciec 2009:-) mamy zespół,kamerzyste i sale:-)

Tez mam lipiec 2009, sala zaklepana, sukienka upatrzona. Najgorsze ze nie mam zespolu, nie wiem gdzie szukac fajnego, jak wy szukalyscie? No i jeszcze u ksiedza nie bylam co mnie najbardziej przeraza, nie lubie ksiezy. Mam pytanie, mowisz ze jestes z malej miejscowosci, ja jestem z duzego miasta ale slub bedzie w 10tys miejscowosci, chcialabym slub bez mszy, czy to prawda ze w malych miesjcowosciach bedzie z tym problem, doszly mnie takie sluchy ;/

Gość tarantino
proponuję sierpień bo w lipcu będzie lało

Gość kawoszka1986
Ja tez lipiec 2009:) Konkretnie 25 lipca. Już mamy salę, kucharza i spotkanie z dwiema orkiestrami umówione, potem wybierzemy:):). Już nie mogę się doczekać:D

Gość beatrycze86
dolaczam sie do wac dziewzyny:) 4 lipiec 2009

Gość Szara Ada
cześć Laski ;) lipiec coraz bliżej ;) jak tam Wasze przygotowania?? co już macie załatwione, a co jeszcze przed Wami?