Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emaile8

Czy dac synkowi na imie Oliver?????

Polecane posty

Gość Emaile8

Ladne czy nie ladne??? Synek urodzi sie za 1miesiac,a ja ciagle sie zastanawiam czy to dobre imie

Gość imie ladne ale na polskie
warunki pretensjonalne, a przy tym zrobilo sie bardzo oklepane. Nie dawalabym.

Gość kasiula 29
Powiem tak...mnie sie bardzo podoba.Tez jestem w ciazy i chcialabym aby moj syn mial tak na imie ale niestety mojemu ukochanemu sie ono nie podoba.Mowi,ze mozna sobie jezyk polamac. Mnie i tak sie podoba to imie.

Gość mam juz prawie wszystko
jezeli tobie sie podoba to takie imie wybierz, nie sugeruj sie zdaniem innych, bo to twoje dziecko i to ty bedziesz sie nim zajmowac, wychowywac, dbac o nie, a nie inni - ktorzy zazwyczaj maja wiele do gadania. ja tez nie slucham innych, a uslyszalam kilka slow krytyki pod adresem imienia, ktore my wybralismy; ze nieladne, ze pretensjonalne, ze dziwne - a ja mam to gdzies. a jezeli pytasz o opinie, to mi sie to imie kojarzy z Janiakiem...

Gość Emaile8
Mojemu mezowi tez sie podoba,wiec tak damy :)

oliver czy olivier ? mi się podoba!!!! bardzo!!!! Ja mojemu synkowi dałam Filipek jak byłam w ciązy to tez wszyscy mówili że nie ładne imię ja od 2 mca wiedziałam ze jak bedzie chłopczyk to będzie filipek i koniec kropka:) a moja mama chciała by był mieszko :O:O:O:O:O do tej pory zastanawia się dlaczego tak chciała bo teraz dla niej to imie jest dziwne:)

Gość ani ładne to imię ani dobre
:O

Gość doskonałe imię dla dziecka
z rodziny patologicznej

Gość Emaile8
Sa rozne odmiany tego imienia ,jest i Oliver i Olivier ,ja chce dac Oliver Filip tez ladne:)

Gość Emaile8
hehe a dlaczego z rodziny patologicznej?

leżałam na patologi ciązy z dziewczyną która do konca nie wiedziała czy dać Gracjan Kryspin czy Olivier i dała Olivier :)

Gość kakao22
wszyscy co tu pisza jakie te imie jest okropne,sa po prostu zazdrosni ,bo tez im sie podoba te imie,ale np juz wybrali jakies inne duzo wczesniej,i zal im dupe sciska ze twoj synek moze miec lepiej na imie,nie sluchaj glupich porad na forum,bo tu tylko zdesperowane kury domowe tu siedza

Gość doskonałe imię dla dziecka
no tylko porozglądaj się jakiego typu imiona nadają rodzice, którzy lubią sobie wypić i to tak zdrowo albo bez wykształcenia:O właśnie Brajanki, Kewinki, Oliverki czy inne Nikole czy Simonki:O

Moj synus ma na imie Oliver,ja mieszkam w niemczech wiec nie jest to imie tu pretensjonalne,a moja siostra ma corke Nikole,i nie jestesmy ludzmi z zadnej rodziny patologicznej,co za stwierdzenie zalosne .

Gość ale się uśmiałam ...
kakao22 ---> trochę dziwne jest to co piszesz, nie zauważyłam w żadnej wypowiedzi złośliwości czy zawiści. Chyba sama masz z tym problem. I nie obrażaj osób wypowiadających swoją opinię , bo nie wszystkim to imię musi się podobać. Mnie osobiście się nie podoba ale nie potępiam nadawania takaiego imienia. To jest sprawa rodziców. Moja kuzynka ma na imię Dżesika - dziwne to trochę jest ale wynikało z tego że mataka chrzestan tej dziewczynki mieszka w Stanach. A ja sama wybrałam imię któro nie wszystkim się podoba, szczególnie tym starszym - że wymyślne, ze zaczerpniete z jakiegoś serialu, ze podchodzi pod ukraińskie ( tu nie powinni się czepiać bo mam korzenie ukraińske :) ) ale ja się tym nie przejmuję, to moja córka, imie nie jest osmieszające więc krzywdy jej nie zrobię. Pozdrawiam

Gość a mi się podoba to imię
podoba mi się też Kevin,Jessica....i nie jestem z patologicznej rodziny

Gość kakao rozbawilas mnie
jeszcze nie slyszalam, zeby byc zazdrosnym o imię! Ale widac rózne sa zboczenia. Dziewczyna pyta, wiec ludzie sie wypowiadaja,

Gość a patologicznej może i nie
ale na pewno jesteście niedowartościowane i macie rozbuchane aspiracje

Gość a mi się podoba to imię
wcale nie....jestem normalną kobietą z normalnej rodziny..po prostu podobają mi się takie imiona.....według mnie straszne są imiona np.Filip,Jan,Maria,Zofia..

Gość jak chcesz mozesz zrobic ruch
gdybys jej sie nie podobal nie wpuscilaby cie do łozka za nic, do pokoju tez, zadne tam zalowanie ,ze facet spi na ziemi, po prostu bala by sie.

same skrajnosci :O dasz na imie Oliwier oskarza cie o rozbuchane aspiracje, dasz na imie Julia oskarza cie banalnosc, bo tyle dzieci juz ma tak na imie , dasz na imie Zosia znow cie oskarza, ze takie to staromodne :( RODZICE MAJA PRAWO DAC TAKIE IMIE DZIECKU JAK IM SIE ZYWNIE PODOBA, WIEC NIE PRZYCZEPIAJCIE SIE!

Gość jak chcesz mozesz zrobic ruch
ale numer pomylilam topiki!

Gość flamasterka zauważyłaś
że autorka pyta o zdanie innych? czy nie bardzo?:O

Gość tylko że nawet sam JANIAK ma
na imię PIOTR:O

Gość widzisz to jest tak
imię swiadczy o rodzicach, o srodowisku , z jakiego sie wywodzą, o upodobaniach i gustach. A srodowiska sa rozne.I ludzie sie wg tych srodowisk dobieraja towarzysko. Faktem jest, ze np moja corka nie ma przyjaciól wsrod dzieci o imionach, ktorych bym ja dziecku nie dala. Przeciez jej nie bronie - ona sama wyczuwa ,ze to nie jest towarzystwo, ktore do niej pasuje . Zwolennicy Jessic, Brajanow NA OGÓL beda trzymac sie ze soba, w innej grupie rodzice Jasiów i Zoś . I kazdy bedzie zadowolony. To, ze dla mnie Oliver brzmi pretensjonalnie, nie znaczy , ze nie masz tak dziecka nazywac. Pewnie masz swoje towarzystwo, z ktorym ci jest lepiej, niz z moim, a ktoremu sie to bedzie podobac. Niech kazdy nazywa, jak chce, byle brzmialo jako tako z nazwiskiem.

Moi znajomi dali synkowi na imię Ollivier. Tylko że chłopiec nie jest \"Olivierem\", tylko \"Ollivierem przez dla \"l\" i \"v\"\". Utrudnili mu trochę życie. Ale imię ogólnie ładne, fajnie się zdrabnia, całkiem niezłe. Ale nie powinnaś sugerować się opinią innych. Każdemu podoba się coś innego. Wszystkim nie dogodzisz. Sama to przeżyłam.

takie sobie, mi się raczej nie podoba ale ma się podobać Tobie co do gustów, to ludzie różne mają u mnie w bloku babeczka ma dwoje dzieci - chłopiec nazywa się całkiem zwyczajnie - Marek. A dziewczynka - Kira :D