Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Twoja_królewna

Dlaczego nie potrafisz mnie zrozumieć?

Polecane posty

Jesteśmy razem 21 mies. (w listopadzie miną 2 lata). Jest nam razem bardzo dobrze, ale czegoś mi brakuje w naszym związku. Kiedyś miałam wrażenie, że jest idealnie i lepiej być nie może, ale dopiero jakiś czas temu zauważyłam coś bardzo niepokojącego. Rozmawiamy niemal o wszystkim, ale bardzo rzadko poruszamy kwestię naszego związku. Natomiast gdy się pokłócimy, to muszę przemilczeć co czuję i czym mnie zranił, bo ciągle słyszę \'przesadzasz\', \'inni by inaczej zareagowali\', \'to jest śmieszne\', \'ale jak Ci może być smutno?\'. To doprowadziło do tego, że głęboko w sobie duszę uczucia, albo mówię przyjaciółką co mnie boli, bo wiem, że Jemu nie ma sensu tego mówić, bo i tak mnie nie zrozumie. A jeżeli już wspomnę, że mnie zranił swoim zachowaniem, to zaczyna przeżywać, że jest do niczego, że powinnam być z innym, bo może wtedy będę szczęśliwsza itp. Mam już tego po prostu dosyć i nie wiem co zrobić, żeby było między nami lepiej :( Najgorsze jest to, że każda szczera rozmowa w której chcę Mu wyjaśnić, że źle się z tym czuję, kończy się mega kłótnią :( W Waszych związkach też tak jest?