Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saraa21

Proszę oceńcie jakie moga byc szanse na ciąże ??

Polecane posty

Gość saraa21

Otóż na poczatku chce powiedzieć ,że nie sądziłam,ze kiedys bedzie mi potrzebna pomoc,akurat w tym dziale ,a jednak :( Kochalismy sie 24 dnia mojego cyklu (mam 29 dniowe) sluzu juz prawie nie mam dlatego uważam,że to były dni niepłodne robilismy to w prezerwatywie, pozniej on skonczyl w nia i po 40 minutach przerwy namowil mnie na doslownie 5 ruchów we mnie,a ja głupia zgodzilam sie, moze dlatego,ze nie widzielismy sie bardzo długo bo wróćił z Norwegii,a był tam 3 miesiace , teraz sie boje niestety, mam studia, nie chce ich przerywac przez dziecko, wiem ,ze jestem nieodpowiedzialna dlatego prosze o obiektywna ocenę :(

Gość a kiedys Clarko pisalas
że twoj facet nawial do Kanady.:classic_cool:

W 24-tym dniu cyklu nie powinnaś być już płodna. Zapłodnienie jest bardzo mało prawdopodobne.

Gość ramburak
ja mysle ze jestes na tyle głupia ze zasługujesz na przerwanie studiów.

bardzo male prawdopodobienstwo ze zajdziesz w ciaze, praktycznie zerowe. Na nastepny raz pomysl zanim sie na cokolwiek zdecydujesz

Gość saraa21
Dzięki kochani ,że napisaliscie strasznie sie martwie,ale jestem głupia :(

Gość saraa21
?? :(

Witam was Mam na imie Monika i mam 19 lat. Pierwszy raz pisze na takich forach wiec prosze o szybka odpowiedz Od 4 lat ma regularne cykle 28 dni . 9 czerwca dostalam okres skonczyl mi sie 16 okolo 24 wyjechalam nad morze 29 wrocilam i od razu w tym samym dniu dostalam kolejny okres. trwal do 6 lipca nastepny dostalam normalnie 26 lipca i trwal do 2 sierpnia . Teraz mam pytanie bo uwazam ze to zaburzenie w czerwcu moglo spowodowac ze moje obliczenia co do dni plodnych mogly mnie zawiesc. Przez cala ta miesiaczke lipiec/sierpien i z 2,3 dni po kochalam sie bez zabezpieczenia i partner konczyl '' we mnie'' . Czy jest mozliwosc ze zaszlam w ciaze ? I w razie czegos prosze o napisanie jakie sa szanse na to ze jestem w ciazy! czekam na odpowiedz i z gory dziekuje :* pozdrawiam

Gość saara21
Nie wiem kochana ,ale sama widzisz ja tez sie boje choc on nie kończył we mnie :( ,a brałas jakies tabsy czy cos ??

Gość saara21
no przecxzytalam,ze jednak zero zabezpieczenia, nie wiem kochana nie ufam naturalnym metodom, sama sie boje,ze moge byc w ciazy,a co byłoby tak zle gdybyscie wpadli ??

do saraa 21 jestem w podobnej sytuacji jak Ty, tyle ze nie wiem czy mialam dni plodne czy nie. bo to bylo pare dni po okresie. i tez facet wszedl we mnie pare razy. i dzis powinnam miec okres ale nie ma. i nic na to nie wskazuje. ehz... ale Ty jestes w lepszej sytuacji. poniewaz wyliczylas swoje dni nieplodne. mijemy nadzije ze ten sluz nie przedostal sie do srodka. :) pozdrawiam :)