Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala265

czego on chce

Polecane posty

Gość mala265

poznalam faceta kilka tyg temu 4 lata mlodszego,od pierwszej godz zaiskrzylo na maxa....na drugim spotkaniu wyladowalismy u niego,bylo super,kolejne spotkania,spoko...pojechal do polski (mieszkamy w UK)na kilka dni zadnego smsa z jego strony,teraz zadzwonilam ,odebral powiedzial,ze wszystko jest ok,ze nie pisal,bo nie mial mojego numeru w polskim tel....po rozmowie napisalam smsa nic.On wraca we wtorek co zrobic?dodam,ze naprawde chodzi mi po glowie,wiem,ze moglabym sie w nim zakochac(zadko mi sie to zdarza)

Gość mala265
nie uwazasz,ze teraz on powinien zrobic kolejny krok? tylko juz na 1 spotkaniu powiedzial,ze on woli zadzwonic niz napisac .Zawsze kazdemu doradzam a teraz sama nie wiem co zrobic

Gość mala265
jest super przystojnym facetem i boje sie,ze bedac w polsce dobrze sie bawi z innymi laskami i dlatego zamopmnial o mnie.W pon mam urodziny ciekawe czy bedzie pamietal?

Tak uwazam ze on powinien zrobic pierwszy krok ale Tobie na nim zalezy wiec Ty go zrob jesli on nie zrobi. Moze jest niesmialy?Pamietaj mamy 21 wiek(na szczescie:)

Boże jedyny, kobiety, kiedy wy wreszcie pojmiecie ze jak facet nie odzywa sie po spotkaniu znaczy ze nie ma ochoty na kontakt. Jak ochoty nabedzie to moze sie odezwie. Na cholere 73926233 topik pt. "czego on chce?". on NIE CHCE, bo jak by chciał, to by znalazł kontakt a i smsy polubił. I z jakiej racji kobiety doradzaja co mysli facet? Jasne, zasyp go teraz smsami, to go napewno zacheci:O

Gość mala265
jest strasznie rozgadany...tylko z tego co mowil na poczatku ciezko okazac mu uczucia.Z 2 strony juz spalismy razem,powiedzial,ze mu zalezy,ale nie pisze nie dzwoni.Tylko jak sie widzimy to swiata poza soba nie widzimy...

No no, zadzwon jak on tego nie zrobi. Uświadom mu jak bardzo cie pragnie, wmow ze zyc bez ciebie nie moze. Skoro nie zadzwoni to sie do cholery nie osmieszaj jak wygłodniała kocica.

Gość mala265
bokserski,ale to nie bylo tylko 1 spotkanie !!!!

mala265 jest strasznie rozgadany...tylko z tego co mowil na poczatku ciezko okazac mu uczucia.Z 2 strony juz spalismy razem,powiedzial,ze mu zalezy,ale nie pisze nie dzwoni.Tylko jak sie widzimy to swiata poza soba nie widzimy... zwłaszcza ostatnie zdanie:):):) naiwność do potęgi entej powiedzial,ze mu zalezy,ale nie pisze nie dzwoni. --> powaznie to napisałas? widzisz w tym odrobine logiki?

Bokserski....nikt tu nie pisze o zasypywaniu smsami. Ale jesli dziewczyna go chce to niech zadzwoni jesli on bedzie milczal. Nawet jesli to co miedzy nimi jest okaze sie tylko przelotnym romansem, czego nie zycze Autorce.

Gość mala265
dlatego pytam co zrobic? nie dzwonie 100 razy dziennie,zadzwonilam raz od wtorku chyba nie jest zle co?bez przesady nie mam 16 lat

Gość mala265
bo jak sie widzimy to rozmawiamy,spacerujemy,calujemy sie,patrzymy na siebie bez slowa itp nie mam tego czesto(nie jestem brzydula) jest chemia i jest spoko,tylko zastanawia mnie dlaczego po spotkaniach jest cisza

pytasz czego on chce? wiec ja odpowiadam jako facet: niczego. a jak mu sie zachce - przypomni sobie. pewnie ma kogos w polsce.. gdyby myslał o tobie dniami i nocami badz tez nie miał zobowiazan - napisałby, zadzwonił. facet wie czego chce. a jak czegos chce potrafi to osiagnac. koniec. nie wykluczam ze jak wróci to spotkaci sie jeszcze nie raz. ale pomysl tak na zdrowy, chłopski(!) rozum, co to moze oznaczac, he?

Gość mala265
napisal!!!!!!!! dobranoc slonko.CMOK pa napisalam co mnie boli...

Gość j_jolka
zgadzam sie z refluksem... Kobieto, miej troche godnosci, jak facetowi zalezy, to dzwoni 15 minut po rozstaniu, ze bylo super i ze sie nie moze doczekac... a jak z jakis przyczyn nie moze sie kontaktowac, to tez uprzedzi, zebys sie nie denerwowala... jak komus bardzo zalezy to przeciez moze napisac 2 slowa w smsie.. i ile to zajmie?? 15 sekund? a sms na zagraniczny numer to nie wiecej niz 1 zl... wybacz dosadne sformulowanie, ale koles Cie zaliczyl i to byloby na tyle...

nie pisz i nie dzwoń, przeciez juz zrobiłas i jedno i drugie... powiedział, że sie odezwie? to czekaj i pozwól mu być facetem... jeśli sie nie odezwie (po twoim telefonie i smsie jest to mniej prawdopodobne) - skreśl go z listy kandydatów do zakochania i nie tylko

Gość mala265
bokserski widzielismy sie juz kilka dobrych razy a spalismy tylko raz,wiec chyba nie tylko o to mu chodzi,moze ty piszesz o sobie jak ty bys zrobil?!!! calej reszcie dziekuje za mile slowa :)

Gość mala265
ja juz tez ide spac,jutro nowy dzien,zobaczymy co sie wydarzy.We wtorek wraca,ale w srode siostra do mnie przylatuje a w czwartek jego siostra bedzie.I 17 lece do polski na 2 tyg.Ciekawa jestem ....

wierz mi ze facet potrafi przegadac 10 spotkan z beznadziejna laska, jezeli tylko na 11 bedzie mogl ja zaliczyc napisalas co cie bolli? no to gratuluje, twoja atrakcyjnosc spadła własnie o polowe. i nie pisze tego ze zlosliwosci. zapytalas to odpowiadam, mysle ze jako facet mam wieksze szanse odczytac zamiary innego kolesia. pamietaj ze facet ma nature łowcy i nie lubi zrzedzenia. jak mu to zabierzesz i zaczniesz wypisywac co cie boli, to jestes przegrana w przedbiegach calej reszcie dziekuje za mile slowa -> liczyłas na opinie czy słowa otuchy? zamiast przyjac moje słowa jako jedna z opini, próbujesz mnie przekonac do swojej wizji i zaczynasz atakowac "moze ty piszesz o sobie jak ty bys zrobil?!!!". najlepiej zebym przytaknął ze bedzie tak jak to sobie wymarzyłas? tego ci zycze. aczkolwiek - szczerze watpie.

Gość mala265
ok bokserski,boje sie ok?boje sie wlasnych uczuc,bo mi sie facet podoba i moze masz racje,ze mnie olewa ale ja go tlumacze i mam nadzieje,ze tak nie jest..czyli co mowisz,olac go,dac na luz?zrobic to bez wyjasnienia czy powiedziec dlaczego to robie?

no ale jeszcze wszystko przed toba, ja nie mowie ze nie zadzwoni, bo na dwoje babka wróżyła. mowie tylko zebys z klasa nalezna kobiecie zaczekała na jego krok. i oby sie odezwał:) 🖐️

zarzucasz mojej dziewiczej stopce brak inteligencji?!?!?!?!?!?!?!?! no fakt, to przekopiowane słowa piosenki budki suflera wklejone razy 10 :P nawet tego ani razu nie przeczytałem:P:)