Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala265

czego on chce

Polecane posty

nie zaruzcam:P........ale mogłbys sie bardziej wysilic:):):)...bo to niezły zgryw taka stopa:):):)..........juz tu na kaffe słyszałem,ze na nerwy działa:):):) hehehehehe

Oj, autorko topiku, zgadzam się całkowicie z Bokserski refluks. Piszesz, jakbyś wiedziała lepiej od niego co czuje, co go boli, usprawiedliwiasz go... twierdzi, że tęskni a nie dzwoni, nie pisze i już mu znalazłaś wymówkę :o Jest jedna zasada, którą należy się kierować wobec facetów: "facet jest prosty" Jak nie pisze i nie dzwoni, to znaczy że mu nie zależy (nie znaczy, że nie lubi używać telefonu; jest tak zajęty, że nia ma nawet minuty, żeby zadzwonić; chce w nas wzbudzić zazdrość; nie umie okazywać uczuć; czeka na nasz ruch) Co za wymówki :o

Jeśli teraz zadzwoni (choć tyle czasu nie dawał znaku życia) to zwyczajnie chodzi mu tylko o seks. Myślę, że zasługujesz na kogoś, kto znajdzie chwilkę, żeby wykręcić Twój numer i zadzwonić chociaż raz dziennie. Sama sobie odpowiedz na to pytanie. I niczego mu nie \"wyjaśniaj\" w smsach, bo to tylko świadczy o desperacji kobiety.

Gość mala265
macie racje,czytajac to wszystko,krotko mowiac wyszlam na idiotke.To tez nie jest tak,ze wcale nie dzwoni,ale moim zdaniem zbyt malo,jak na kogos komu zalezy...Ok a wiec do kiedy czekac?

Gość Tolkienada
Cześć Mala265 opiszę Ci moją sytuację jak najbardziej obiektywnie-jest naprawdę bardzo podobna! Też mieszkamy w UK, poznaliśmy się na wycieczce, na któej bylismy ze znajomymi, po tej wycieczce spędziłam z nim jeszcze jeden dzień u znajomych ale do niczego wówczas nie doszło, no, pocałował mnie znienacka:) Pózniej on codziennie dzwonił albo pisał smsy, zaprosiłam go do siebie w końcu no i wiadomo jak to się skończyło-seks był fantastyczny, jak z nikim innym, gdy tylko wrócił do domu, zadzwonił itd. Po 3 dniach zaprosił mnei na imprezę, kupił mi wninko itd. ale traktował mnie jak koleżankę, bawił się ze znajomymi, a ja odurzylam się tym winem i poszłam spać...Następnego dnia on juz poleciał do Polski, nawet nie pogadaliśmy na osobności, nie pożegnaliśmy się, wróciłam do domu załamana lekko i stwierdziłam, że trzeba wymazać znajomość z pamięci, ale jak to zrobić jak mamy tylu wspólnych znajomych. We wtorek napisał mi smsa z polskeigo numeru, odpisałam grzecznie i bez pretensji, żartem że mam się dobrze, napisał jeszcze jednego smsa, ja nie odpisałam i cisza...W końcu wczoraj nei wytrzymałam i wysłałam smsa w stylu jak mija urlop itd. Nie odpisał! On wraca dopiero za 2 tygodnie, jeszcze nei ma biletu powrotnego, a ja czuję że chyba nic z tego nie będzie, może sam seks ale ja tak nei chcę. Mam teraz nawet moralniaka bo nigdy jeszcze nie posząłm do łóżka po 10 dniach znajomości... Pozdrawiam i życzę powodzenia

Gość mala265
Tolkienada masz GG mam ochote o tym poklikac

Gość dzej zi
potraktowal cie tak jak na to zasluzylas. Chyba nie spodziewasz sie, ze facet bedzie chcial kontynuowac znajomosc z dziewczyna, ktora na drugim spotkaniu pakuje mu sie do lozka?:O

Gość Tolkienada
ja też, zaraz założę jakieś nowe gg dla bezpieczeństwa

Gość mala265
dzej zi tak wyszlo,a po tym sexie widzielismy sie jeszcze kilka razy i bylo wszystko ok

Gość dzej zi
Chcial sobie jeszcze troche pouzywac i koniec. Masz nauczke na przyszlosc.

Gość Tolkienada
mala moje gg dla Ciebie to 4284618

Gość dobre jest takie myslenie
a jak facet jest chętny na sex na 1 czy 2 spotkaniu to jest ok?????to on już nie jest łatwy i niepoważny??? aaa zapomniałam faceta łatwo usprawiedliwić, że to taka ich natura bla bla..... tylko to trochę chore podejście.

Gość mala265
pouzywac? po tym 1 razie nic juz nie bylo,zawsze spotykalismy sie na miescie wiedzial,ze nic nie bedzie

Gość gatka
z doswiadczenia wiem (sama mieszkam w UK) jak i Ty pewnie tez, ze czlowiek kiedy jedzie do Polski nie ma czasu sie nawet po tylku podrapac :) to poczatek znajomosci wiec nie wyciagaj od razu pochopnych wnioskow, nic nie jest przesadzone, poczekaj az wroci, jesli mu zalezy to napewno sie pierwszy odezwie

Gość mala265
wyszlam z kapieli masz racje z ta polska,tylko wiesz jak to na poczatku znajomosci,czlowiek nie wie na czym stoi ,ale uzbroje sie w cierpliwosc przeciez to tylko 3 dni ;)

Gość ta ostatnia jesty ok
poczekaj te 3 dni, nie narzucaj się, róznie to się układa...

Gość mala265
od kilku min mam urodziny !!! dostalam zeczenia od bratowej,znajomych...a od NIEGO jeszcze nie,mam nadzieje,ze nie zapomnial,a jak tak to ma pozamiatane..kogos takiego nie potrzebuje,jak jutro nie napisze to dziekuje temu panu.Urodzinowe postanowienia!!!

Gość mala265
Napisal...nie zapomnial