Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska....

kupie

Polecane posty

Gość mamuska...
ile za te wozki

amba :D:D:D kurde a spacerówka taka fajna mi sie wydawalą do zooperka mojego podobna (zooperkiem na 4 pietro z mloda w środku wjezdzam ) :D:D:D a stojak taki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=408162979 narazie sobie ten licytuja... jak przegram to bede robila wedrówki po komisach... szkoda mi tyle kasy za takie rurki poskrecane w 2 miejscach...

milenamm wlaśnie sobie sprawdzilam. podaj mi prosze dokładny rozmiar tej kurteczki i za ile byś ją chciala sprzedać?

Ja mojego wystawiłam 549 :D MaMani niby da sie ale, hamulec lubi się włączyć a ja tępa strzała nie bardzo umiem się nim posługiwać i wkurzało mnie. Poza tym tym obecnym wózkiem wjeżdza się o niebo lepiej :)

MaMani.Ja to chce sprzedac za naprawde symboliczna cene wszystkie ciuchy razem. Gora 50zl za wszystkie ciuchy a jest ich naprawde duzo. Musimy sie pozbyc tych ciuchow,bo zajmuja cala szafe

milenam a ile tych ciuszków jest? jesli tak to moze bym kupila od ciebie?

Gość babeczka 30
MaMani mogę sprzedać identyczny tylko bez suszarki na pranie

babeczka za ile? :D:D:D jakie ja dzis interesy robie... i pewnie guzik z tego wszystkiego powychodzi znając moje szczescie.

amba w moim tez sie czasem blokuje przez przypadek :D:D:D ale juz obczailam jak to odblokowac wiec nie ejst źle. Kurcze ciekae jak sie nim bedzie ejzdzilo.

milenamm :D:D:D a powiedz mi w jakim stanie te ciuchy? te co mi przyslalas wygladaja slicznie ale są jakies bradzo poplamione czy nie?

ciuchy sa w stanie idealnym. Zreszta moja szwagierka ma bzika na punkcie ciuchow i co dzien kupuje nowe,a jak mala cos zabrudzi to zaraz wyrzuca.

milenam wystaw mi to na allegro- napisz tylko ile sztuk ciuszków, daj cene kup teraz fotek nie musisz dawac bo skoro piszesz ze bez plamek to ci wierze :) i napisz ile przesylka to załatwimy to przez allegro :) co ty na to?

ja chce sprzedac Deltima focusa, mamani przeslij mi te fotki ciuszkow co dostalas jak nie kupisz;)

MaMani Jest drobny problem,bo ja teraz jestem w Anglii i bede za miesiac w Polsce,wiec moge przywiezc,bo wysylac z UK chyba sie nie oplaca,nie mam niestety konta na allegro,bo nigdy nic nie sprzedawalam. A w jakim woj. mieszkasz(ja jestem ze slaskiego)

Gość babeczka 30
MaMani a myślę że jakieś 30 zł+przesyłka zresztą możemy negocjować...jako gratis mogę dorzucić wanienkę :D

MaMani musze leciec juz robic obiad.Jak cos to pisz na maila.Odwiedze ten topik pozniej.Pozdrawiam

babeczka kurda no :D dalam na tej licytacji 35 zl... jakbym przegrala to bym ja od ciebie kupila :D napisz mi prosze swoj adres mail napisze do ciebie wieczorem :) milenam ja z malopolskiego- kraków. to mozemy sie umówic za miesiąc ze jak bedziesz w Polsce z tymi ciuszkami to mi maila napiszesz i sie zgadamy :)

ok.Bo szkoda nam wyrzucac takich ladnych ciuszkow,moga sie przeciez jeszcze przydac.Do napisania:*

oki :) no moja by w nich obchodzila spokojnie bo te co wyslalas to naprawde sliczne :) a nie wiem czy to tylko moja tak ma ale ona jest zadowolona wtedy jak sie umorusa z uszami :D:D:D wiec ubranka sie bardzo niszczą.

Gość babeczka 30
MaMani zaraz się do Ciebie odezwę na maila ;)

oki :D ja uciekam z forum bo moja lala wstała i idziemy na spacerek :D:D:D Pozdrawiam

Szukam monitora oddechu dobrej firmy, może być używany jednak w 100%ach sprawny.Jak ktoś ma, proszę o kontakt na @ z ceną i informacją o sprzęcie.TYLKO poprzez Allegro.

MaMani to kupujesz te ciuszki od milenamm. Pytam bo jakbyś letnich nie chciała to ja bym moze kupiła. Zimowych zreszta tez potrzebuje :O

Milenamm - ja również jestem chętna na ciuszki, jeśli dziewczyny się nie zdecydują to proszę o kontakt. Mam 23miesięczną córeczkę oraz drugą (podobno też dziewczynka będzie) z terminem na listopad więc by się przydały, mieszkam na śląsku więc mogłabym osobiście podjechać po ciuszki.

Marsjanka mam do sprzedania body z długim i krótkim rękawkiem na dzieciatko urodzone jesienią jeśli cie interesuje proszę o kontakt aga.t8@op.pl