Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska....

kupie

Polecane posty

brzuchacz i marsjanka to jesli chcecie kupic to ja moge zrezygnować, bo ja moge ale nie musze. nie mam jakiejś pilnej potrzeby nabycia paczki ciuszkow to raczej tak z "kaprysu" troszkę :D:D:D

MaMani a fajne te ciuszki? bo ja chciałam je kumpeli kupic i nie wiem czy sie nadają. W sumie moge wziasc pół albo całość.

informuję, że mój poprzedni post dotyczący checi zakupu monitora oddechu już nieaktualny. Zakupione.

Gość amingora
a moze któras z Was ma jakieś fajne ubranka dla chłopczyka?urodzi sie w listopadzie więc letnie póki co odpadają.:)chodzi mi o takie za symboliczną cenę

Za symboliczną cenę to chyb tylko allegro, siedzieć i szukać :DMnie sie udąło wyłapać kilka zestawów gdzie wychodziła złotówka za sztukę ale na sztuki nigdy nie było tanio a wiadomo, że nie wszystko mi się z zestawu podoba.No i jasne jest, że polowałam godzinami na okazje, trzeba się trochę wysilić ;)

Gość mamuska..................
ja mam dla chlopczyka niezniszczone ciuszki synek sma 5 miesiecy wiec ciuszki sa od 1 do 5 miesiaca

Gość mamuska..................
ale nie za 1zl

Gość amingora
oj kobiety:) dla jasności_nie chodzi mi o takie za złotówkę:):P po prostu o takie w rozsądnej cenie(z doświadczenia wiem,ze dziecko bardzo szybko wyrasta ze swej garderoby i nie chciałabym majątku wyda a pózniej może nawet dziecka w to nie ubrac.tak mi sie zdażyło przy pierwszym synku.kupowałam jak głupia i to te malutkie a później nie miałam okazji nawet raz założyc)tym razem chciałabym byc madrzejsza

Gość amingora
a jaki rozmiar nosisz?

A bo my wiemy o jaką zlotówkę Ci chodzi? :P Ja jak szukałam to dosłownie tak, żeby ubranko nie było droższe niż 2-3 zł :-)

Gość amingora
:) to spodnie ,które mam napewno za duze jeansy DOROTHY PERKINS ROZM38 jak na moje oko dużo większe podaje wymiary długośc całkowita-108 cm długośc nogawki(mierzona od kroku) 78 cm szer w udzie 29/30*2 szer nogawki na samym dole25*2 szer w biodrach52*2 wysokoś pasa(cześc która sie uciaga )14 cm spodnie generalnie sa uciagliwe nosza slady uzytkowania,nie mają dziur ani plam,jedynie przy nogawce sa poprzecierane,ale farfocle nie wiszą:) i jeszcze po wewnętrznej cześci pasa widac,ze były noszone

Gość amingora
:)wogóle tojest wielkie 38 he:)

Gość moja dzidzia
witam, moze i ja przylacze sie do grona kupie/sprzedam, mianowicie mam trpche ubranek po mojej corci do roku, chce sie ich pozbyc za niewielka cene, oczywiscie tylko tych ktore sama kupowalam(nie po kims), rzeczy sa prawie niezniszczone, niektorych nawet nie zalozyla.. mam takze gabke do kapieli dla niemowlat, ktora chyba byla 2 razy uzyta, jak narazie to nie mialam czasu wystawic na alegro, a z tego co widze to jest tam pelno takich ubranek i wydaje mi sie ze ciezko bedzie mi je sprzedac...

Gość amingora
zaznaczyłam-uciagaja sie bardzo he he:P

Millemama - jak by co to biorę wszystko i płacę od ręki :) Chęęętnie :D Bez ogladania itp. Dogadamy się :)

Him, nie podałas maila, to podam swoje namiary (jak by co) martunia_24@o2.pl gg:6631641 Daj znać, czy coś zostało jeszcze ;)

moja dzidzia a tak konkretniej to za ile chcesz sprzedać,ile tego masz i jakie-letnie,zimowe,napisz,mam termin na listopad i kasy nie za wiele wiadomo,a chętnie coś taniej zakupię

Gość mamuska.......................
ja mam body,spiochy ,polarowe kompleciki .czpeczki,spodenki

A ile za to chcesz,za chwilę mam Matki Boskiej Pieniężnej to się akurat możemy dogadać bo ja mam kilka sztuk tylko,dopiero zaczęłam zbierać,aha i w jakich rozmiarach,o stan nie pytam,bo w zasadzie żeby tylko całe były i żeby dziecko z gołą nie leżało;-)

ale co bys chciala wszystko bo mam 4 pary bodow niezniszczonych nic roz 56 , i body na rozm 62 ,4 pary czpeczek ,3 koplety polarowe 2 nienoszone wcalena 56 i 62 spodenki polarowe, koszule dla chlopca 68, polarowy pajac to takie na zime bo moj synek urodzil sie zima

wieczorem moge porobic zdjecia jak chcesz i mam jeszcze kaftaniki ,no wsumie tego troche jest

już wiem jakie masz,spojrzałam troszkę wyżej,jakbyś się mamuska chciała dogadać to wejdz na moją pocztę,tam się dogadamy megan28@vp.pl

Nie musisz robić zdjęć,wierzę na słowo i chcę kupić,konkretna kobieta jestem,nie mam znajomych mam z takimi maluszkami a nowe tyyyyyle kosztują że szok,biorę co masz i już,ja będę szczęśliwa,że kupiłam,a ty zadowolona,że sprzedałaś;-)

to napisze na poczte