Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska....

kupie

Polecane posty

Gość moja dzidzia
przejrzalam i tak mniej wiecej to mam : 3 szt body na ktorki rekaw, 2 kaftaniki, spodenki welurowe 3-6mies. , rajstopki 2pary, rozowa kurteczka na wiosne/jesien 3-6 mies, kombinezon bialy "miś" 68cm, kilka par skarpetek malutkich, buciki na zime ok 6-9 mies, buciki na lato 12cm-bialo rozowe, jest tego jeszcze troche, ale musze zrobic konkretny przeglad, aha... mam jeszcze rozek niemowlecy seledynowy zwyjmowana wkladka, moze sluzyc jako kolderka :) jesli jest ktos chetny to prosze pisac wtedy konkretnie podam co mam jeszcze, jakies zdjecia porobie,

Ja chętnie kupie ubranka na 74 i większe a mam do sprzedanie sporo mniejszych jak cos to piszcie na meila będę wysyłać zdjęcia.Wystawiłam trochę na allegro ale nie miałam szczęścia.Ubranka mam po córci i dla córci szukam.Mam też trochę chłopięcych bo dostałam od znajomej jeszcze przed porodem i nie miałam komu7 oddać czy odsprzedać i tak sobie leżą za nie wielką sumę pozbędę się trochę tych fatałaszków.Ubranka mam zadbane bez plam i dziur.

filipinka ja odkupie może te chłopiece mój meil goba1@op.pl

amingora ja mam po synku ale teraz nie mam fotek, dopiero za jakiś tydzień bym mogła porobić i wysłać. Tak jak piszesz za nie wielkie pieniadze

Gość atuu
milenamm- mozesz podac maila? zagladasz tu jeszcze?

Gość atuu
o kurcze, dziewczyny, teraz doczytalam dopiero :o MaMani, Brzuchacz- widze, ze Wy juz chetne na ciuszki od mileny. Tylko wiecie co. Skoro jest tego 30 kg to trzeba bedzie sporo za przesylke zaplacic. Chcecie brac wszystko czy moze jeszcze do podzialu mozna sie dolaczyc? ;)

Mam do sprzedania śliczny kombinezon na zimę firmy HM rozmiar 62.kolor granatowy idealny dla chłopca.Do tego dorzucę gratisy czapeczkę,spodnie.Cena do uzgodnienia.Zainteresowanym prześlę zdjęcia.

Ja chętnie sprzedam dosłownie kilka razy założony zimowy, turkusowy kombinezon firmy Coccodrilo-rozmiar68/74. Po odpięciu dołu -\"worka\" zostaje kurtka wieć to jakby 2w1. Poza tym :stojak do wanienki(do klasycznej, chromowany), fotelik samochodowy Deltim(zielony) i karuzelę Fischer Price z projektorem(seria Rainforest) i chustę Lulu (firmy Bebelulu).

moze mialby ktos do sprzedania za jakas rozsadna cene chuste wiazana??? bylabym tez zainteresowana ubrankami dla dziewczynki na rozmiar 74 i w wzwyz rowniez za jakas okazyjna cene... prosze o kontakt na maila...

Gość a ja mam do
sprzedania ciuszki po dziewczynce ( różowe) od 0-6m oraz fotelik samochodowy Ramatti Mars od 0-13 kg. Wszystko to za 60 zł. Kontakt aga.t8@op.pl

Asia - ja mam niemal nieużywaną Storchenwiege ulli 4,6m. Przemyślę do jutra sprawę i naskrobię czy sprzedaję, czy zostawię dla drugiego dzidka. Luśka nie polubiła :(

chemical sprawdzilam cene tej twojej chusty i obawiam sie ze nie bedzie mnie na nia stac bo one sa strasznie drogie (chodza po jakies 250-300zl) a ja raczej myslalam o czyms za naprawde okazjonalna cene bo nie stac mnie na nowa... nie jestem w stanie dac za chuste wiecej niz 50zl a za taka kwote to sie chyba raczej swojej nie pozbedziesz...

no wiem juz patrzylam jak sie szyje te chusty tylko problem w tym ze nie mam maszyny do szycia ani nie znam nikogo kto by mial... jak nic nie znajde to sie chyba do krawcowej wybiore zeby mi uszyla...

Gość nmnjgu
podnosze

Gość tez mamusiaaaaaaa
Mam do sprzedania stojak pod wanienke, jak nadal jest ktos zainteresowany proszę o maila domilka00@gazeta.pl

Gość amingora
Sum-Pi to mój meil asienka27wawa@gazeta.pl jak zrobisz foto wyślij a nóz cos mi się spodoba:)

Gość amingora
i do całej reszty-jestem zainteresowana ubrankami dla chłopca po okazyjnej cenie(urodzi sie w listopadzie) najchetniej bluzeczki ,spodenki itp mój meil asienka27wawa@gazeta.pl osobiście mam do sprzedania jeansy DOROTHY PERKINS ROZM38 jak na moje oko dużo większe podaje wymiary długośc całkowita-108 cm długośc nogawki(mierzona od kroku) 78 cm szer w udzie 29/30*2 szer nogawki na samym dole25*2 szer w biodrach52*2 wysokoś pasa(cześc która sie uciaga )14 cm spodnie generalnie sa uciagliwe nosza slady uzytkowania,nie mają dziur ani plam,jedynie przy nogawce sa poprzecierane,ale farfocle nie wiszą i jeszcze po wewnętrznej cześci pasa widac,ze były noszone

Gość podnoswze

aga.t8 i mamuska zaczynam okupację bankomatu...tak gdzieś od 12.00,bo wcześniej to nie ma co,jak nie dziś to jutro czekajcie na info pozdrawiam

Gość butki
kupie butki do nauki chodzenia dla chlopczyka, rozmiar 15 lub jak kto woli na nozke 11cm, bo z numeracja nigdy nic nei wiadomo

Cześć 🖐️ Maminka 75 - Jeśli jest aktualna sprzedaż kombinezonu to czy możesz mi przesłaś zdjęcia oraz info za jaką chcesz go sprzedać cenę? Ja mam do sprzedaży chyba z 80-100 różnych ciuszków na 56 cm i tak się zbieram coby je wystawć. Ach tego czasu to zawsze mało. Pozdrawiam,