Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysiek2222

Pomoże mi ktoś ? musze napisać list motywacyjny na Statoil ale niewiem jak

Polecane posty

Gość krzysiek2222

Witam Was Musze napisać list motywacyjny ale niewiem jak sie za niego zabrać, nigdy nie pisałem, zawsze to CV wystarczało pracodawcy a teraz zarządali listu. To ma być list na stacje Statoil. jak to napisać to niewiem, może macie jakieś gotowce a może ktoś pisał niedawno, ciemny jestem jak noc. błagam pomóżcie bo dzisiaj musze złożyć, CV już im dałem, zależy mi bardzo na tej pracy :( pozdrawiam :(

Ja dam ci dwie propozycje ;] oczywiscie trzeba zmienic dane i wpisac odpowiednie stanowisko pracy: Szanowni Państwo, W odpowiedzi na Państwa ogłoszenie zamieszczone w „Gazecie Wyborczej” z dnia 10.01.2000r. pragnę złożyć swoją aplikację jako kandydat na stanowisko asystenta dyrektora marketingu. Mam nadzieję, że spełnię Państwa wymagania i będę miał szansę pracować w Państwa firmie. Za moją osobą przemawia zarówno moje wykształcenie bezpośrednio związane z marketingiem i zarządzaniem, oraz krótkie doświadczenie, jakie zdobyłem, odbywając staż w dziale marketingu firmy ABC. Podczas tego stażu przygotowywałem projekt badania marketingowego, ale też obserwowałem pracę innych osób w dziale. Orientuję się więc w zakresie obowiązków asystenta dyrektora marketingu i jestem przekonany, że im podołam. Moim atutem jest łatwość nawiązywania kontaktów z różnymi ludźmi i umiejętność współpracy. Jestem człowiekiem, który wyznacza sobie konkretne cele zawodowe, ale potrafi je dostosować do celów zespołu. Myślę, że ważną cechą będzie również umiejętność analitycznego myślenia, która potrzebna jest w wykonywaniu analiz marketingowych. Cechuje mnie konsekwencja w działaniu i odpowiedzialność w podchodzeniu do wykonywanej pracy. Moją zaletą jest także zdolność szybkiego uczenia się. Mam nadzieję, że zainteresowałem Państwa swoją osobą i będę miał przyjemność spotkać się z Państwem na rozmowie kwalifikacyjnej, by pełniej przedstawić swoje umiejętności. Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy w zakresie niezbędnym do przeprowadzenia rekrutacji ( zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych. Dz. Ust. nr 133 poz.833 z dn. 29.08.97.) Z poważaniem, Jacek Nowak Lub: Szanowni Państwo! W nawiązaniu do ogłoszenia nr 11111, zamieszczonego w dodatku o pracy \"Rzeczpospolitej\" z 11.05.2002 r., chciałbym zgłosić gotowość podjęcia pracy na stanowisku asystent handlowca w dziale sprzedaży Państwa firmy. Uważam, że ubiegać się o to stanowisko pozwala mi moje dotychczasowe doświadczenie: w trakcie nauki w liceum ogólnokształcącym byłem organizatorem zbiórek na cele charytatywne, handlowałem płytami CD, zajmowałem się kolportażem ulotek. Spełniam więc zawarte w ogłoszeniu warunki przynajmniej minimalnego doświadczenia handlowego w branży komputerowej. Jestem też dyspozycyjny i samodzielny, umiem pracować w zespole, łatwo nawiązuję kontakty, mam zdolności negocjacyjne. Chciałbym wykorzystać te atuty w pracy z korzyścią dla firmy i mojego rozwoju zawodowego. Do ubiegania się o pracę w Państwa firmie skłania mnie jej renoma na rynku oraz fakt, iż dałaby mi ona możliwość pracy w dynamicznym zespole i pozwoliłaby nabyć nowe kwalifikacje. Dodam, że szybko się uczę i chętnie podejmuję nowe wyzwania. Jeśli moja oferta okaże się dla Państwa interesująca, jestem gotów przybyć na spotkanie w wyznaczonym przez Państwa terminie.

Gość krzysiek2222
dzięki, troche mi rozjaśniłaś w tej mojej pustej głowie :) akurat nie z ogloszenia ale od znajomego dowiedzialem sie ze potrzebuj a pracownika ale jakoś tam pozmieniam i moze bedzie dobrze :)

Ja pierdole. Napisz im ze od dziecka podziwiales ich firme i ze pragniesz co rano calowac szefostwo w dupska za ich geniusz finansowy oraz ze twoim jedynym marzeniem. Jest praca w.druzynie zwyciezcow. List motywacyjny. To juz kurwa przegiecie

Napisz chujom ze jak ci nie dadza roboty to bedziesz okradal ich regularnie z.paliwa a na koniec wypierdolisz stacje na zlecenie konkurencji