Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szokująca wypowiedź

Matura 2009

Polecane posty

ja robie salatke warzywna. Przypomnialas mi o salatce z owocami i do tego jogurt np. mango lub ananas mniam:)))

Gość Mediciva
witam, ja zdaje chemie, biole i fize na poziomie rozszerzonym, polski i angielski podstawy i najbardziej to sie boje polskiego

Podziwiam Cie ja chemii i fizyki nienawidze.. biologia jest spoko, ale i tak nie mam zamiaru jej zdawac:P

a jak macie na imie jesli mozna wiedziec? ja jak juz sie pewnie po nicku domyslacie Paulina:D

Gość Mediciva
wszystko na poziomie rozszerzonym poza polem i anglem :) wlasnie tak jak juz ktos powiedzial wybieram sie na medycyne, wiec te przedmioty musze miec w jednym paluszku, z fizyka bedzie troche gorzej, bo tyle tych wzorow i wszystkiego ale chemia to chyba najlatwiejszy przedmiot :p biologia troche trudniejsza ale za to ciekawa

http://www.intymnie.com/?str=konkurs&step=1&polecajacy=15497 Potrzebuje jedynie 7 osób do konkursu, was równiez zachęcam, co potrzeba zrobić, zarejestrujcie się, dostaniecie swój link dzięki któremu wystarczy zaprosić 7 osób, w konkursie otrzymuje się luksusowe stringi które można podarować swojej dziewczynie lub komus na prezent np.sobie Zapraszam serdecznie