Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara bababa

czy w wieku 25 lat warto zaczynac drugie studia?

Polecane posty

Gość stara bababa

kierunek filologia rosyjska

Gość Twini_mini
warto

Gość spaggia.
warto, ale tylko wtedy kiedy masz dobra prace i rozwijasz sie zawodowo, bo liczy sie doswiadczenie zawodowe, a nie 5 dyplomow poswiadczajacych jedynie, ze potrafi sie zakuwac.

Gość stara bababa
skonczylam juz lic z ekonomii nie pracuje w swoim zawodzie ...

Gość ramburak
TAK filologie rosyjska TAK ! jezeli tylko masz kase zeby sie utrzymywać i tak dalej, to jasne

oczywiście że warto:)Na to nigdy nie jest za późno:) jeśli tylko jest motywacja, ja najpierw poszłam na historię a potem na studia artystyczne;)

Gość czysta wyborowa
ja zaczelam w wieku 26 lat. w przyszlym roku koncze, co bedzie pozniej okaze sie:))

Gość spaggia.
Ale pracujesz, tak? Bo rozpoczynanie nastepnych studiow, nie pracujac do beznadziejny pomysl. Za granica 30letni ludzie maja zazwyczaj 6-8 lat doswiadczenia zawodowego, a w Polsce czesto prawie w ogole.

Gość czysta wyborowa
Ja niestety jeszcze nie pracuje, ale dodatkowo oprocz studiow zrobilam troche stazy i dodatkowych kursow wiec zupelnie bez doswiadczenia tez nie jestem.

Gość do stara bababa
warto!zawsze warto!dla samej siebie!!!uwazasz sie za stara?u mnie na studiach uczyly sie babki grubo po 40-stce,bo musialy,aby nie stracic pracy i ukonczyly,maja magistra i sie ciesza a Ty masz 25 lat i sie martwisz,ze jestes stara?na studia nigdy nie jest za pozno:)

Gość stara bababa
nie pracuje w swoim zawodzie i nie chce nie interesuje mnie ekonomia poszakam na nia bo nie dost sie tam gdzie chcialam zast sie tylko czy ten kierunek jest przyszlosciowy?/

Gość goala
Jasne ,ze idz na studia!!! Filologia rosyjska ma ogromna przyszłość.Ja wcześniej zrobiłam prawo ,ale nie widzę się w tym.Obecnie idę na 2gi rok socjologi.I teraz wiem ,że to jest to co chcę w życiu robić!:)

Gość ja tam jest studenciara
sorry za bledy hej mialam w grupie 25-latka, a studiuje wlasnie filologie rosyjska i kocham te studia, kocham!!!!!!!!!!!!!!!