Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lukrecjaaaaaaaa

Co mówicie osobie, gdy nie chcecie następnego spotkania ???

Polecane posty

Gość gfchhghfd
hoooooop

Gość marchewa jak sie paczy
oczywiscie, jesli nie uwaza,y go za fajnego faceta, to nie mowmy mu o tym. ale czasem sie zdarza tak,z efacet jest fajny itp, no ale nie ma tego czegos i tyle..

Gość szczypta goryczy....
Niestety ludzie sie boja mowic wprost czesto w obawie przed agresja:o poza tym nie chca ogladac bolu człowieka ktoremu zrobili przykrosc a ktorego maja w d­upie...

Gość Wrom
"ale czasem sie zdarza tak,z efacet jest fajny itp no ale nie ma tego czegos i tyle.." Fajny może i być ale na kolegę a nie na partnera a to zupełnie inna sprawa. On ma być dla niej pociągający a nie fajny.

Gość Oblech
Normalnie mówisz: to nie wypali. Albo na pytanie czy dziś zadzwonisz/przyjedziesz odpowiadasz: nie i wtedy dyskusja idzie już łatwo:classic_cool:

Gość taomea
a ja nauczyłąm sie mówić szczerze " słuchaj ztego nic nie będzie bo nie iskrzy , lubie Cie ale to nie jest to" jeszcze żaden facet sie za to nie obraził , natomiast w czesniej gdy byłam młodsza bałam sie powiedzieć tak facetowi i zerwałam kontakt , facet bardzo sie wkurzył i mnie opierniczył , teraz wole walić prosto z mostu

Gość Lukrecjaaaaaaaa
Podoba mi się to podejście, tez tak myślę, nie można tak poprostu "zniknąć" ;) Ja napewno po czyms takim bym miala mega doła, to serio mozna odebrac jako brak szacunku itp. Ktoś tu napisał, że boimy się agresywnej reakcji lub w ogóle tej reakcji, bo nie wiemy jak zareaguje, przynajmniej ja tak mam :o, dlatego wolę pisać :o Kiedyś facet powiedział mi"tylko"(w pierwszym momencie), że jeśli "nie chcę być z nim, to już z nikim nie będę", później podobno poszedł się upić i kogoś pobił :O !!!! :o Ciekawe jakby sie zachował, gdybym "czmychnęła" ;), dziś mamy przyjacielskie relacje, jednak nie chce się zbytnio do niego "zblizac".