Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracusss

baaardzo prosze, pomozcieeeeee!!

Polecane posty

Gość pracusss

wiec tak dzisiaj zauwazylam na drzwiach sklepu odziezowego ogloszenie ze szukaja sprzedawczyni to jest jakis nowy sklep z tego co widzialam i chce isc sie zapytac tam o prace.. powiedzcie czego moge sie spodziewac? baaaaaaaardzo mi zalezy na tej pracy czy moze mnie ona zatrudnic z biegu jesli nie bedzie innych kandydatow?? ja nie mam zadnego doswiadczenia

Koniecznie weź ze sobą dobrze napisane CV. Pytania raczej standardowe: dlaczego chcesz u nich pracować, dlaczego myślisz że nadajesz się do tej pracy, czy jesteś dyspozycyjna, ile chciałabyś zarabiać, czy lubisz kontakt z ludźmi itp.

Gość idz sprobuj
ja rok temu pracowalam w Simple i bardzo to sobie chwale :)

Gość idz sprobuj
aha pierwsze pytanie bylo czy interesuje sie modą i czy wiem jakie są obecnie trendy w modzie.

Gość pracusss
to moja pierwsza paraca i chce miec jakiekolwiek pieniadze...nie mam zadnego doswiadczenia tej branzy w ogole w zadnej:( boje sie wlasnie jak zapytaja o zarobki co ja mam mowic??:(

Gość pracusss
to jest male miasto wiec watpie ze o cos takiego spytaja:P

toaletowy niewolnik jak dziewczyna nigdzie nie pracowła wcześniej to na pewno ma z czego żyć, a na pierwszą pracę sklep może być ok.

Gość pracusss
to bedzie i tak praca tymczasowa:P

Ale musisz na ściemniać że interesujesz się modą i np. wystrojem wnętrz :) Zarobki- jak mała miejscowość, a Ty nie masz jeszcze doświadczenia to bym powiedziała ok 800- 1000 zł netto

Gość pracusss
jakbym doatala tys na reke to bym skakala pod sufit:D:D naprawde bym sie cieszyla tym bardziej ze to moja pierwsza praca:D

No właśnie, często jednak na okres próbny dają jakieś 20% mniej i po tym okresie jak jest przedłużenie umowy to podnoszą stawkę.

A z tym przyjęciem od razu to różnie bywa. Zazwyczaj przez jakiś czas zbiera się CV i potem najlepsze kandydatki zaprasza na rozmowę. Czasem jednak może się zdarzyć, że powiedzą żebyś przyszłą powiedzmy od następnego dnia na próbę.

Gość pracusss
nawet na okres probny niech mnie wezma ja bede skakac z radosci jak dostane prce:D:D a jescze jest jeden problem:( nosze aparat i raz na mies-1,5 musze chodzic i wtedy cly dzien zawalony:(:( musze to powiedziec od razu???

Gość fdfaf
ej no, przeciez chyba nie bedziesz pracowała w tym sklepie sama?Zawsze wezmiesz sobie wolne/zamienisz sie z kimś zeby miec ten wolny dzien

Nie mów o tym absolutnie :) Potem na pewno sprawa sama się rozwiąże, albo Cię ktoś zastąpi, albo po prostu weźmiesz zwolnienie od lekarza.

Zresztą jakby to była umowa o pracę to co miesiąc masz prawo wziąć dwa dni urlopu. Jak umowa zlecenie- co niestety bardziej prawdopodobne, to jak pracodawca jest normalny to rozumie że raz czy dwa w miesiącu masz swoje sprawy do załatwienia.

Gość pracusss
co ja bym ez was zrobila:):) brdzo wam dziekuje, wiec tak pojde powiem ze jestem zainteresowana pogadam i dam cv tylko np jak w cv zamieszczaja przebieg kariery zawodowej to ja tam nic nie wpisywac?? po prostu ominac to? i tylko skonczone szkoly zainteresowania i umiejetnosci dac?? a umiejetnosci w sklepie jakie moga sie przydac??:D

Gość pracusss
Zapomniałam dodać, że jest to sklep dla pań o rubensowskich kształtach.

znasz jakieś języki? ile masz lat? najlepiej omiń "doświadczenie zawodowe" umiejętności to może być obsługa komputera, łatwość nawiązywania kontaktów, umiejętno,ść pracy w zepole

Gość pracusss
no wiec tak umiem obslugiwac kompa jezyk ang podstawowy, latwosc w nawiazywaniu kontaktow tez moge wpisac:)

Gość pracusss
jestem trochę przt kości ale to nie powinno stanowić problemu:)

Ja w pierwszej pracy dostałem 2000 brutto kilka lat temu i wydawało mi się, że urodzę jeża ze szczęścia. Ale po paru miesiącach zaczęło mnie wkurzać to ok. 1400 na rękę. Więc pewnie jak dostaniesz 1000 na rękę to po kilku miesiącach będziesz miała dość. Wiem jak jest ;)

o o tych ksztaltach nie moje 2 ost moje:P konczylam liceum ekonomiczno adminitracyjne:) a sklep z normalna odzieza jakich pelno:P

no to zabieram sie za cv:) dziekuje wam bardzo za pomoc trzymajcie kciuki rano:D:D jak ja pragne tej pracy:(

ok, nie wiedziałam że to podszyw :) jak taką szkołę skończyłaś to na pewno masz jakieś podstawy rachunkowości, ekonomi itp. to wszystko powinnaś wpisać do CV