Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ClaireM

Ale ja nie uprawiam seksu z bardzo prostego powodu

Polecane posty

Gość ClaireM

Bo nie chce przedwczesnej ciąży a abstynencja jest 100procentowa. Chciałabym, naprawdę, mam 22 lata, stałego faceta, ale niestety ilość wpadek mnie przeraża. Dlatego nie dziwcie się, że będąc w stałym związku nie ma między partnerami bliskości fizycznej.

Gość bardzo się dziwimy

Gość przedwczesny to moze byc
poród sieroto a nie ciąża.

niw wiesz co tracisz nie uprawaijąć sexu, a na dłuższą metme tak się nie da:)

Gość ClaireM
czego sie nie da? da się, jakoś bez tego żyję, wiem, że może dużo tracę, ale przynajmniej mam mniej comiesięcznego stresu w oczekiwaniu na okres :)

Gość ja tez z tego powodu nie
uprawiam seksu. Po prostu nie chcę być w ciąży, nigdy, a nie mogę stosować antykoncepcji hormonalnej, bo zagraża to mojemu zdrowiu i życiu. W zasadzie ciąża tez by zagrażała. Oprócz tego nie mam faceta. Jak znalazłam takiego, z którym bym chciała, to on mnie nie chciał. I takie tam...

ClaireM a mi się wydaje, że Ty się go po prostu boisz... Seks to zajebista sprawa, ogrom przyjemności. Raz spróbujesz z odpowiednim facetem i się w nim zakochasz... A te teksty - nie chce dzieci... żałosne. Ja też nie chcę, dlatego stosuję tabletki anty. A jak Ty się tak boisz to bierz tabsy, używaj gumek, tych wszystkich globulek itp. Raczej wątpię byś po czymś takim zaszła w ciążę... ale jak już mówiłam, Ty się go pewnie boisz... Ciekawe ile twój facet jeszcze tak wytrzyma...

Gość taomea
oj no każdy sie boji , ale ile zamierzasz czekać hehhehe po ślubie pewnie też nie od razu chcesz mieć dziecko , więc co zamierzasz do 30 czekac, a po urodzeniu dzidziusia odstawić męza . Stosuj pigułki i gumke jak tak sie boisz i jeszcze facet niech kończy na zewnątrz to chyba wpadka to już musiał by być jakiś wielki pech

Gość ja tez z tego powodu nie
Ludzie, ale nie każdy może stosować pigułki. I co wtedy?

Gość ClaireM
ale ja własnie nie chce brać pigułek, po co szkodzić sobie i dziecku, wiem , że skutki brania pojawiają się nawet długo po odstawieniu. A prezerwatywy nie są najskuteczniejsze. Po slubie to co innego, mogę mieć dziecko w każdej chwili, ale przed nie. Też się dziwię mojemu męzczyźnie bo nie nalega w ogóle, raczej to mnie bardziej przeraża, że trafilam na jakiegoś impotenta, ale może nie :P

Gość od 10 lat używamy gumek
i nigdy nie pękła.

Gość ijkj
dziewczyno obudz sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wkoncu twoj facet cie zostawi!!!!! skoro nei chcesz tabletek i kondomow to plasterki sa dobre

Gość ClaireM
Że Tobie nie pękła, to nie znaczy Ci nigdy nie pęknie. Moja koleżanka własnie tak wpadła, bo w prezerwatywie była dziura. Jak mnie zostawi dla seksu to trudno, ale wiem, że tego nie zrobi

NICZEGO W ŻYCIU NIE MOŻNA BYĆ PEWNYM. A już tym bardziej 2 człowieka. Mówisz że Cie nie zostawi bo mu odmawiasz? To albo trafiłaś na jakiegoś "dziwnego" faceta...(bo każdy normalny pragnie ukochanej kobiety) Albo już Cię zdradza a z Toba jest bo jak to powszechnie wiadomo - dziewica na żonę jest najlepsza. Oczywiście ja Cię nie potępiam, że "czekasz"... (powiedzmy, że czekasz z seksem do ślubu...) Ale wybacz... jeśli nie chcesz dziecka, to ciekawe kiedy zaczniesz się kochać. Jest wiele sposobów. Załóż sobie spiralę... I wiesz... ciekawe co będize jak Cię zostawi, bo mu seksu brak, będziesz czekała na kolejnego i kolejnego?? A za kilka lat pojawisz się tu na forum jako wiekowa dziewica, i będziesz żałować... No ale co kto woli:)

Gość ClaireM
mam włosy na plecach

Gość a twój facet już na pewno
bzyka na boku naiwniaro :D:D myślisz, że bedzie wieki siedział z taką cnotką niewydymką, która ma paranoje dotyczące ciązy? w jakim ty świecie zyjesz ...

Gość ClaireM
hmm, a nie wierzysz w mężczyzn, którzy dla ukochanje zrobiliby wszystko i sa gotowi zaczekać? jest taki ułamek ludzi na świecie i może ja na takiego trafiłam :)

Gość ClaireM
w takim w którym chce mieć dziecko w odpowiednim czasie

Gość sprytny_januszek
Nie bądź naiwna. Nawet jak trafi ci się jakis frajer to i tak będzie bzykać na boku. A ty będziesz żyła w urojonym przez siebie świecie że on cie kocha i poczeka.

Gość gość
Prawie 10 lat uprawiam sex, tylko z gumą jako zabezpieczeniem i jeszcze nie wpadłam.Masz nattręctwa dziewczyno 🖐️

Gość gość
a jak guma suie przerwie, to na drugi dzień idziesz po postinor i problem z głowy.Naprawde myślisz, że tak łatwo w ciąże zajsc? Po to jest antykoncepcja, żeby dzieci nie robić. Gumki maja skutecznosc grubo ponad 90% przy wlasciwym używaniu.

Gość nimfa po pólnocy
ja z moim facetem 3 lata robimy to na gumkach-polecam z lidla-niemieckie i solidne. I nigdy nie mileismy żadnej podejrzanej akcji.

Gość ohugyfdsdfghj
a jak wpadke zaliczysz to po pierwszym szoku sie pogodzisz z tym i nawey cieszyć sie bedziesz

Gość no dobra ale co w sytuacji kie
dy ktoś nie może stosować hormonów? Ktoś doradzał plastry- plastry to też hormony. Czy dziewicy można założyć spiralę? Wątpię... I one tez nie dają 100% skuteczności. Tak naprawdę nic nie daje takiej skuteczności. A co jeśli ktoś nigdy, w ogóle nie chce miec dziecka i nigdy nie byłoby to dla niego miłe zaskoczenie????

Gość nimfa po pólnocy
o kufa. guma nam pierdykła. o zgrozo

Gość opalkorozja
no dobra ale co w sytuacji kie - to chyba proste. podwiązanie jajnikow i nie będzie w ciąży już nigdy, bo raczej jest to zabieg nieodwracalny :)

Gość ClaireM
musiałyście trafiać na wyjątkowych dupków dla których zycie bez seksu to zycie stracone i jak nie z wami to se znajdzie kogoś na boku. Ale nie każdy facet taki jest, przynajmniej nie mój. Grubo ponad 90% skuteczności to jest niestety za mało. A spirali wole jescze nie zakładac, za młoda jestem, hehe. A z plastrami jak idiotka nie bede chodzić. Wole wstrzemięźliwośc :P jest opórcz mnie jeszcze taki ktoś z wyjątkiem 'ja też z pwoodu nie' ?