Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzialam ze to grzech

Ksiądz zapytał czy stosuje przerywany stosunek.

Polecane posty

Gość możesz wyrywać sobie po kłaku
pominęłam jedno ciekawe słowo. Będziesz w wieku 40 lat oziębłą suką, nadającą się do pilnowania krzyża i uzyskiwania orgazmu podczas komuni....

Gość co to za język?
"gejem nie jestem moge miedz tylko żonę"

Gość Anulkaaaaaaggg
wg religii sex powinno uprawiać się tylko po to by dzieci poczynać :) no cóż.. taka religia :)

Gość nastepna co bzdury
gada a knotza słyszała

Gość Żdziwiony katolik
Jestem szczerze mówiąc zaszkodzony a jednoczęsnie zażenowany... ...niską wiec ignorancką wiedzą większości tu piszących. Kościół dopuszcza jedynie seks małżeński (takim że mąż kończy w miejscu na to właściwym). a jako metodę planowania rodziny poleca NPR!!

Gość zabytkowa książka
To przerywany stosunek jest grzechem??? Przecież to naturalna metoda antykoncepcyjna.

Gdyby mnie ksiądz zadał takie pytanie jak autorce topiku, to zapytałbym go na cały głos czy on tak robi, a może stosuje inne metody?

Gość Racjonalny Katolik
Wydaje mi się że można sobie pozwolić na to co się komu podoba,raz na miesiąc ide do spowiedzi i troche żałuje grzechów potem mam wszystko z bańki , a jak coś zbroje to za chwile i tak ksiądz mi to zresetuje.Dla mnie to idealny uład po spowiedzi czuje się jak nowo narodzony.To jest świetnie pomyślane.

Gość a ja sie smieje z niemcow
jacys posrani jestescie :D to ja nie jestem zadna katoliczka i wiem takie rzeczy jak. 1 kościoł dopuszcza seks oralny w małżenstwie. dopuszcza wszelkie formy aktywnosci seksualnej ktore doprowadzają partnerów do spelnienia badz zaplodnienia 2 dopuszcza naturalna metode antykoncepcyjna (kalendarzyk) jakby uznawano jedynie seks w celach prokreacji to kalendarzyk rowniez bylby zakazany. troche logicznego pomyślunku.