Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddsds

dlaczego kobiety olewają wrażliwych i szczerych facetów?

Polecane posty

Gość a ja lubie wrazliwych
facetow, takich co lubia sie przytulic do piersi i jak sie ich po glowce glaska, takich troche mamisynkow ktorzy potrzebuja opieki kobiety:)to jest strasznie slodkie - duzy facet a czasem zachowuje sie jak dziecko:) lepsze niz gburowaty cham bez uczuc

Gość PLEMNIK-ALFA
dlaczego kobiety olewają wrażliwych i szczerych facetów? poniewąż same NIE SĄ WRAŻLIWE I SZCZERE PINDY NIEOBRZEZANE .ŁECHTACZKI WYCINAĆ ALBO LEPIEJ WYPALAĆ RAZEM Z MOTYLAMI BO MARTWIĄ SIĘ TUTAJ GDZIEŚ ZE MAJĄ ZA DŁUGIE

poniewąż same NIE SĄ WRAŻLIWE I SZCZERE tak jasne. za to wszyscy faceci sa wrazliwi i szczerzy zwlaszcza wtedy kiedy zdradzaja swoje dziewczyny/zony

Gość PLEMNIK-ALFA
to są wybory nieświadome menda wybiera mendę o silnych cechach

Gość wrazliwi sa
hmm po prostu niemescy, no takie cioty, to tez zalezy jaka wrazliwosc ma sie na mysli, bo oczywiste ze konieczne jest przytulanie calowanie mowienie milych slow w zwiazku, ale facet, ktory np placze w kinie, albo nie zajmie sie zadna meska praca bo jest na nia zbyt wrazliwy i delikatny to po prostu brzydko mowiac pipa, czyli podsumowujac, wrazliwosc tak ale w stosunku do swojej wybranki, dzieci no i zwierzat tez moze byc:)

jest roznica miedzy wrazliwoscia a brakiem meskosci

bo są wrażliwi i szczerzy.. my to chyba mamy jakąś skazę do 'wychowywania' i dzieci i facetów.. bierzemy złych żeby się z nimi użerać, a potem mamy radość że nam sie udało ich zmienić :)

w sumie to masz troche racji w koncu z facetem jak z dzieckiem (nieraz nawet gorzej niz z dzieckiem):)

Gość PLEMNIK-ALFA
bierzecie ZŁYCH bo takie macie wdrukowane wzorce w nieświadomą część psychiki. jaki tatuś taki mąż

tak. a wy bierzecie za zony kobiety podobne do swoich matek. wkurzaja mnie takie glupie przesady

Gość pikolos
kobitka zawsze woli wskoczyć na ostrego bolca niż ciepłego flaczka !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość PLEMNIK-ALFA
proszę nie obrażać KOBIET. NA TYM FOrUM SŁYSZĘ TYLKO MAŁE PINDY które nauczyły się czytac a tresci wygłaszane mają głębię artykułów z ,,bravo,, na którym się wychowywały.

Gość wez mnie nie denrwuj czlowieku
dobre przepraszam poki co ale ja akuratwlasnie jesttaki ze czesto lubie sie pozalic,mowictocomi lezy na sercu dziewczynie i lez s ie niewstydze ale nie to zejestem jakis juz dlakazdego taki baranek ze poplacze s ie na filmach pisze wiersze iwogole ale gdy potrzebowala by pomoc to bym il sie normalnie a jezeli chodzilo oto ze dlaczego kobiety olewaja wrazliwych facetow duzo jst co nieolewaja takich tylko trzeba szukac takiej jak grzyba w lesie a napierwszy rzutoka newidac a olewja takich facetow tylko puste szmaty !! ktore niepatrza na piekno duszy :( niestety tak jest

PLEMNIK-ALFA bierzecie ZŁYCH bo takie macie wdrukowane wzorce w nieświadomą część psychiki. jaki tatuś taki mąż... stereotypowe ale w myśl zasady 'wyjątek potwierdza regułę' znalazłoby się parę rodzynek :D zaś myślę, że z nami jest podobnie jak z facetami.. do życia 'na kocią łapę' dobry jest niegrzeczny chłopiec/ dziewczynka.. ale kiedy zaczynamy myśleć o domu i rodzinie to zdecydowanie wolimy osoby spokojniejsze, odpowiedzialne, wrażliwe, dobre i szczere ;)))

Gość dot dot
Czyli gorący sex, szalone noce, zabawa i wszystko co najlepsze dla dupków, a pieluchy pretensje,nieprzespane noce,kredyt za dom,bóle głowy i wałki we włosach dla porządnych i odpowiedzialnych :D Jeśli będę miał syna to będę go zachęcał do bicia koleżanek z piaskownicy łopatką po głowie i ciąganie ich za warkocze :P Będzie miał chłopak potem przyjemniejsze życie :P

Gość gość
dlatego ze natura to zło, w naturze wszystko skacze sobie do gardeł w imię selekcji, nie ma miejsca na miłych, szczerych i uczynnych itp

zycie jest dobre dla totalnych s**********w, dupków i oportunistów taka jest natura, a ze teraz ludzie się chylą ku niej więc . . .

Gość gość
"dlaczego kobiety olewają wrażliwych i szczerych facetów?' bo sa pozbawione wrazliwsci i zakłamane ... a jak wiadomo swoj do swego ciągnie

Gość gość
dlaczego kobiety olewają wrażliwych i szczerych facetów? x Bo polskie kobiety dziś są bardzo wulgarne, agresywne i kłamliwe a wrażliwy i szczery mężczyzna wygląda przy nich niemęsko. Wrażliwy mężczyzna to coś innego niż wrażliwa kobieta. Wrażliwy mężczyzna to mężczyzna mający uczucia i będący człowiekiem.

Gość gość
Mój facet jest wrażliwy, szczery, delikatny po prostu jest dobrym człowiekiem i nigdy w życiu nie zamienilabym go na na innego. Dlatego to chyba nie do końca prawda...

Gość gość
Bo ciamajdy i pipki mówią o sobie ze sa normalni i wrażliwi.

Gość gość
gość wczoraj Bo ciamajdy i pipki mówią o sobie ze sa normalni i wrażliwi. x O to przykład agresywnej i wulgarnej kobiety. Dla takiej to patol i degenerat stanowi standard a ktoś lepiej wychowany jest niemęski, pipą, i ciamajdą. Im gorzej wychowana tym gorszego mężczyznę uznaje za standard męskości.

Gość gość
Lepiej nie można tego określić :-)

Gość gość84
Problem w tym, ze piszący tutaj "wrażliwi faceci" mają trochę inną definicję wrażliwości u faceta niż kobiety. Btw. co to są męski prace i cechy męskie? Tak z ciekawości chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat. Tyle się o tym słyszy, ale jeszcze nikt nigdy nie wymienił , opowiedział dokładnie co to znaczy.

Gość gość
Co oznacza wrażliwy mężczyzna? Bo jeśli mówimy o takim co zostawia kobietę z niepełnosprawnym dzieckiem, bo jest tak wrażliwy, że nie może znieść jego widoku, to za taką wrażliwość podziękuję. A jeśli chodzi o mężczyznę, który zapłacze nad własnym dzieckiem z miłości, bezsilności to jestem jak najbardziej na tak. Nie wiem dlaczego w społeczeństwie utarło się że mężczyzna nie powinien płakać. Łzy męskie są objawem jego uczuciowości, empatii. Nie wiem też dlaczego tacy mężczyźni uważani są za nudziarzy? Wrażliwość raczej nie ma nic wspólnego z brakiem zainteresowań czy otwartością na innych. A co do pytania- może takich mężczyzn pociągają kobiety, które lubią macho, a same raczej prezentują postawę ,,popularnych" kobiet.