Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddsds

dlaczego kobiety olewają wrażliwych i szczerych facetów?

Polecane posty

Gość upsa sa
znam jedną:D prawie mieszka w kościele i bzyka sie z księdzem:P ale udaje dziewicę:D

Gość upsa sa
ok,to wylej troche;)

Gość UJadający Piesek Leszek
eee, nawet mi sie publicznei frustracji wylewac nie chce :). zmykam, na razie

Gość UJadający Piesek Leszek
no to smacznego :P

Gość ofe rma
"mi sie wydaje że to projekt,chyba nie ma aż tak zj**anych ludzi?" ależ są, naprawdę!!!!

Gość O pan prawniczek sie pojawił
O pan 33-letni prawniczek sie pojawił. notariuszek czy adwokacik? skoro mamy okazje zapytać :)

widzę, że temat się kręci chociaż tu i tam zbacza na inne tory swoją drogą jak Wy się wszyscy znacie na tej kafe...

\"kobieta może cię uznać za śmiesznego, za chama, za inteligentnego, za prostaka, za czarującego albo mruka. to wszystko daje ci szanse. jednak jeżeli kobieta określi cię mianem \"wartościowego\" to już na bank \"zostaniecie przyjaciółmi\". na to jestem w stanie postawić swoją łysą głowe i dołożyć jeszcze samochód\" kobiety nie dzielą facatów na złych i dobrych, wartościowych i niewartościowych, wrażliwych i niewrażliwych... to wszystko kody słowne... one dzielą nas na interesujących i nudnych... ci z cechami wymienioymi w temacie są własnie zazwyczaj nudni, przewidywalni i najbardziej emocjonująca rzecz jaka sie z nimi może zdarzyc to przejście na pomaranczowym swietle w sobotni wieczór... najwiecej emocji, pozytywnych i negatywnych w róznych proporcjach jest z tymi mniej wrażliwymi i mniej szczerymi... to co oferma napisał o \"wartosiowym facetcie\" to swieta prawda... jesli kobieta stwierdzi ze facet jest wartosciowy oznacza to że traktuje go jako miłego kolege, sympatycznego, któremu mozna sie wyżalic, ktory jej nie wysmieje i nie oleje i któremu za kazdym razem powtarza \"na pewno znajdziesz kobiete, ktora Cie doceni, bo takich skarbów jak Ty juz prawie nie ma\" oraz \"tak bym chciała, żeby mój Zdzisiek (cham/prostak/szaleniec - totalne przeciwienstwo wartosciowego), miał choćby 10% z Ciebie\"... ale w łóżku posuwa ją Zdzisiek... A wartosciowy moze sobie freda przy redtubie zmarszczyć :D

Gość A komiczne siedzi
i siedzi na tym babskim forum, jak jest taki łebski i inteligentny to niech sobie znajdzie jakąś dobrze płatną, interesującą pracę w której nie będzie musiał siedzieć cały dzień na forum dla kobiet (zaradny facet umie tak zrobić) i pisać dyrdymały w kółko to samo od kilku lat jaki to on jest mądry i zaradny (a pracy fajnej nie umie sobie znaleźć, pewnie się będzie usprawiedliwiał, że dobrze płatna bla bla ale tak jak mówiłem zaradny naprawde facet umie sobie znaleźć ciekawą i dobrze płatną pracę) jakie to kobiety beznadziejne, jaki to on mądry w sprawach siłowni i samochodów itd. powtarzane w kółko od kilku lat na forum Insomnia i Kafeteria... Jakie on musi mieć beznadziejne życie, żeby tyle godzin marnować na pisanie tych samych głupot tylko innymi słowami

Gość A komiczne siedzi
I to, że ktoś ma taki kaprys to żadne usprawiedliwienie bo równie dobrze można powiedzieć, że ktoś kto w wieku 30 lat siedzi i wali konia na redtube też jest spoko bo ma taki kaprys czy zachciankę a każdy z boku widzi, że jest to nienormalne... Tak samo przesiadywanie w wieku ponad 30 lat na babskim forum przez cały dzień jest żałosne i pisanie, że ma się taką zachciankę to bzdura bo tak można usprawiedliwić każdą rzecz

Wrażliwość jest fajna;))Lubie wrażliwych,dobrych,troskliwych mężczyzn...ale lubie taką wrażliwość"skrywaną"u nich:P...jaka właśnie jest u....mojego brata:))Pamiętam jak musiałam iść do szpitala na parę miesięcy...gdy mój brat się o tym dowiedział,oczy szybko zrobiły mu się jak szlanki,obrócił się na pięcie(chyba żebym tego nie widziała)i pojechał do sklepu,kupił mi nowy kubek,ręczniczek i takie tam:))A potem nosił mi jedzonko do szpitala:)Bardzo go kocham:) Bądźcie wrażliwi,my to doceniamy!Ale raczej uważajcie z taką wrażlwiością"na pokaz".Lepiej wygląda jak dziewczyna popłacze się w kinie,niż jak facet siedzi zalany łzami:))Wrażliwość to stan duszy,który bez przesadnych ceregieli i tak będzie zauważalny:) Pozdroo MisiaczkI:))

Gość ofe rma
"O pan 33-letni prawniczek sie pojawił. notariuszek czy adwokacik? skoro mamy okazje zapytać" a co ty taka ciekawa? tak cię zainteresowałem że nie możesz się oprzeć?

Gość prawdaz
Oferma toz to masz 33 lata?

Gość ofe rma
prawda

Gość prawdaz
dobrze wiedziec :P

Ło jesssu miałam być grzeczna i nie pyskować,ale jak sie nie wkurzać jak takich tematów były setki.??? Każda kobieta lubi wrazliwych i szczerych facetów i wcale ich nie olewa. Tylko facetom wydaje sie ze jak sie popłacze na filmie i powie wierszyk o północy to jest wrażliwy:O,a szczerość...tekst''moja była laska była szczuplejsza wiec schudnij:O Szczerość i wrażliwość kobieta wyczuje,bo budzi w niej taki facet zaufanie.Nieważne czy bedzie przystojny czy nie,jeśli poczujemy przy nim poczucie bezpiecznstwa i do tego bedzie nas rozumieć...to chyba nic wiecej do szczescia nie potrzeba????

Gość ofe rma
a dlaczego dobrze? co to ma za znaczenie?

Gość prawdaz
pisze sie: jakie to ma znaczenie. wiec odp : znaczenie mogloby miec o ile je nadamy:P

Gość ofe rma
no to jakie znaczenie temu nadajesz?

Gość abcxyz
\"uchacha Moim zdaniem kobiety uwielbiają wrażliwych facetów, takich którzy są otwarci na nie, zauważają ich problemy i pomagają w ich rozwiązaniu. Natomiast kobiety nie lubią facetów, którzy mówią, że są \"wrażliwi\", bo to świadczy najczęściej o tym, że żyją oni w świecie własnych problemów, ich wrażliwość dotyczy tylko własnej osoby i nikogo więcej. Cały czas się użalają nad sobą: ja jestem taki wrażliwy,a wszyscy mnie tylko krzywdzą naokoło i nikt mnie nie rozumie! Zastanów się więc autorze i przeanalizuj swoje postępowanie. Czy Twoja wrażliwość odnosi się tylko i wyłącznie do Twojej osoby i jesteś na jej punkcie przewrażliwiony? Jak otwarty jesteś na innych i ich problemy? Czy masz wyłącznie swój świat i nie wychodzisz poza niego? Jeśli tak to jesteś egocentrykiem a nie osobą wrażliwą!\" A wiesz z czego bierze się egocentryzm? Zastanawiałaś się nad tym? Opowiem Ci historię. Był sobie chłopiec. Nazwijmy go Janek. Janek na pierwszy rzut oka był zwykłym dzieckiem. Niczym się nie wyróżniał, ale była w nim pewna siła. Otwartość i zrozumienie dla drugiego człowieka. Coś co kazało mu współczuć, pomagać innym. Wraz z tą siłą w młodym ciele wykształciły się pewne ideały, wzorce postępowania którymi chciałby kierować się przez całe życie. Janek chciałby, aby wszystko układało się po jego myśli i wierzył, że dzięki temu można zmienić świat. Jednak życie nie jest takie różowe. Jako nastoletni chłopiec przyjął na siebie potężny cios od losu. Najpierw jeden, a potem drugi. Wszystko uderzyło w jego ideały, które tak pielęgnował przez początek swojego życia. Powoli jego otwarcie na drugiego człowieka, życzliwość, wrażliwość stawały się jego przekleństwem. Każde zło jakiego doświadczał na swojej skórze zamykało kolejne okiennice jego duszy. Zaczęło docierać do niego czym ryzykuje wystawiając się na ból i cierpienie. Bo tylko człowiek wrażliwy tak bardzo odczuwa ciosy zadawane swoim ideałom. Ale odczuwa je tak silnie, że potrafią doprowadzić go do pewnej granicy. Wszystko ma przecież swoje granice - ból, żal, cierpienie, rozczarowanie. W Janku włączył się mechanizm obronny. Pomyślał po co wystawiać się na ciosy. Doszedł do wniosku, że jego wartości nie upadną jeżeli uda przed otoczeniem i samym sobą, że takich nie posiada. Jednak to co siedzi w jego umyśle nie daje mu spokoju. Ta wrażliwość nie ulatuje. Ona jest i zawsze zostanie zakorzeniona w jego umyśle. Ale przecież gdzieś jest kolejna granica. Jak długo można ją tłamsić w sobie? Opowiedziałem Ci moją historię. Dziś mogę powiedzieć, że jestem egocentrykiem. Wrażliwość skupiam w okół siebie, a czasem wylewam na papier. Wiem, że kiedyś było inaczej. Ale skoro doszedłem do tego punktu to czy możliwy jest proces powrotny? Czy możliwe jest odzyskanie wiary, że moje ideały coś jeszcze znaczą dla mnie i dla innych? Czy przekonam się, że one żyją nie tylko we mnie, ale i w innych ludziach? I w końcu czy zburzę ten mur, który wybudowałem w okół siebie?

Gość wez mnie nie denrwuj czlowieku
kobieta powinna sobie od czasu do czasu pozwolic na chwilę słabości ,wrażliwości ale faceci od dziecka uczyli się żeby nie płakać. Wiele kobiet chce mieć takiego faceta przy sobie chce sie czuc z nim bezpiecznie w sytuacji zagrożenia , bo taki wrażliwy co zrobi , załamie ręcę ? zacznę płakać użalać sie nad sobą i światem , chcą mieć kogos twardego albo chociazby twardszego do siebie żeby mieć w kims oparcie , nie chciałabym mieć faceta chwiejnego emocjonalnie , a co gorsza wrażliwego bo sama zbyt wrażliwa nie jestem. ktos moze miec inne zdanie ale takie jest moje Hahaha masz nasrane we lbie czy wrazliwy i uczuciowytoznaczyze nieobroni sie ja jakos taki jestm chodze na silke i przyjebac umiem komus wostaecznosci i ogolnie denerwuje mnie takie cos!! czy wrazliwy i uczuciowy toznaczy ze juz mieczak jakis !! nienaidze takiego czegos

Gość werakruz
jesli kobieta stwierdzi ze facet jest wartosciowy oznacza to że traktuje go jako miłego kolege, sympatycznego, któremu mozna sie wyżalic, ktory jej nie wysmieje i nie oleje i któremu za kazdym razem powtarza "na pewno znajdziesz kobiete, ktora Cie doceni, bo takich skarbów jak Ty juz prawie nie ma" oraz "tak bym chciała, żeby mój Zdzisiek (cham/prostak/szaleniec - totalne przeciwienstwo wartosciowego), miał choćby 10% z Ciebie"... ale w łóżku posuwa ją Zdzisiek... komiczne chyba czlowieku nie wiesz co piszesz. jestem kobieta i jako kobieta moge ci powiedziec ze my wartosciowych mezczyzn bierzemy na mezow !!!

Gość znaczy bierzecie
"ze my wartosciowych mezczyzn bierzemy na mezow !" na frajerów którzy utrzymują dziecko zmachane przez zdziśka

Gość ja kiedys bylam z
zwrazliwym ,niesmialym facetem ,dobrze ulozonym ,inteligentnym , zaradnymitp.same zalety mozna by zec. wszystko byloby ok gdyby nie byl taki zamkniety w sobie i nudny...

Gość werakruz
znaczy bierzecie "ze my wartosciowych mezczyzn bierzemy na mezow !" na frajerów którzy utrzymują dziecko zmachane przez zdziśka ale z ciebie palant!!! gowno prawda. jak kobieta sie puszcza to moze i tak jest ale nie kazda jest dziwka, nie przesadzaj!