Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lamia 2

jak zmienic samotne zycie

Polecane posty

Juz mam dosc biadolenia, ale jednoczesnie nie mam odwagi, bo dlugo juz jestem sama, choc niby co jakis czas kogos poznaje. Od kiedy mam net, to w necie, ale albo samych kobieciarzy w wiadomym celu, albo nie iskrzy. I teraz tak pewnie powiecie wyjdz do ludzi, ale ja juz jestem taki maly dzikus, ze sama nie mam odwagi, ba nawet sama na spacer nie wychodze, bo nie widze sensu w snuciu sie po ulicy bez celu. Poradzcie cos, jak zmienic ta sytuacje. Kazdego dnia sobie obiecuje, ze dzis cos zrobie i nic z tego nie wynika. Dzien jak codzien samotny.

Gość nimfa po pólnocy
ja też jestem dzikus,mojego faceta poznałam przez ranki na o2,on mnie znalazł i psaujemy do siebie jak ulał ja nie wyobrazam sobie,aby mogła szukać faceta w realu tj. podrywac itd

Ja tez jestem na randkach ale do mnie pisza sami kobieciarze, jednym slowem, mnie jeszcze tam nikt nie odnalazl. Wydawalo mi sie ostatnio, przez ostatnich pare miesiecy, ze spotkalam tam kogos wyjatkowego. Wszystko zmierzalo w dobrym kierunku i nic z tego nie bedzie, bo ja jestem za spokojna! no szok, ale ja juz sie nie przejmuje tym az tak bardzo. Chcalabym chociaz wyjsc do ludzi zawsrzec z nimi jakiekolwiek znajmosci.

Gość nimfa po pólnocy
moze źle sie opisalas na rankach,ja mialam b. precyzyjny opis i zadni kobieciarze do mnie nie pisali

no przez wiekszosc czasu sama ze soba sie nie nudzilam, ba mialam wypelniony dzien od rana do wieczora i jak nie przepadalam za towarzystwem to mialam i faceta i przyjaciol, a teraz wszystko sie wykruszylo. No nie powiem robie sobie co chce, nigdzie nie jestem niby uwiązana, pisze niby celowo, bo sama sie w domu uwiazalam. Nie wspominajac juz o tym, ze chcialabym zdazyc zalozyc rodzine, co mi sie juz chyba nie traf takie szczescie, to najzwyczajniej w swiecie mi zal, ze mi zycie ucieka, no jeszcze ze tak powiem mlodosc, a ja zyje bez seksu i bez rozrywek. Nic na p,to mnie strasznie frustruje ostatnio, stad moje postanowienie.

Gość uchacha
Jeśli na tych portalach umieściłaś taki nick jak tutaj to się nie dziwię, że zgłaszali się do Ciebie sami zboczeńcy!

nimfa po pólnocy no to moze fakt, ale mialam juz tyle roznych opisow, ze teraz mam ironiczny, bo mam poprostu dosyc, a z drugiej strony troche wstyd mi pisac [tutaj moge, bo nie ma mojej fotki ;)], ze jestem samotna i ze szukam np. meza. No dostrzegam w sobie pewna desperacje, ale pisac o tym tak publicznie :)

a co w moim nicku jest zlego?? przeciez draska, to nie jest nic co by sie mialo źle kojarzyc.

Gość nimfa po pólnocy
draska---wypełnienie profilu to wazna sprawa,jak sie napisze z amalo,a wypelni tylko rubryczki,to nie ma to sensu

acha draska -boczna sciana pudelka zapalek, no i faktycznie jak ktos mysli tylko o jednym, to mu sie wszystko z seksem kojarzy :p, a mozna to bardzo fajnie zinterpretowac, ze jako boczna sciana pudelka zapalek, daje ogien, cieplo, swiatlo.

nimfa po pólnocy nie ja mialam wypelniony profil od a do z. Pokazalabym Wam moj profil, no ale tak jak mowie, okroilam go skandalicznie i prowokacyjnie siebie opisalam. A Ty co o sobie napisalas, jesli moge zapytac? chociaz tak ogolnie.

Gość uchacha
No cóż, ja też o tym dowiedziałam się ostatnio, ale to jest slangowe określenie brudnego śladu na majtkach (dla ułatwienia dodam, że brązowego).

Gość nimfa po pólnocy
ja nie wiem,co tam za głąby siedzą ale mój facet mnie znalzał a co się okazło b. podobny do mnie z charakteru i skromny [ma doktorat] a wiele lat nie wierzylam,że kogos spotkam...........

Gość nimfa po pólnocy
mogę opsiać,bo nie mam już go tam miałam podane wszystkie ulubione książki i filmy:) to bardzo zawęziło mi krag,ale pozbyło się na amen podrywaczy:) poza tym ze kocham przyrodę,sztukę,że mam zwierzęta i lubię spacery, mój facet powiedział,że dzieki tej liście książek i filmów do mnie napisał i mojego zdjęcia [miałam takie nietypowe]

no weś Ty nie mow uchacha a tak polubilam ten nick i tak dlugo go mam. Na randkach nie mam takiego, chyba bede musiala zmienic, zwlaszcza, ze mam juz cos innego na oku.

acha dziekuje nimfa. Wykorzystam to i u siebie. Ja np. jestem taka ulozona dziewczyna, tak naprawde chyba spokojna, ale mam poczucie humoru i lubie sie fajnie bawic ale w towarzystwie ludzi ktorych znam i ktorzy mnie nie oniesmielaja. Ale jednoczesnie jestem kobieta i wszystko co sie z tym wiaze ;) Ja mam opry przez scharakteryzowaniem sie w ten sposob, bo wiem, ze taka kobieta nie jest na topie.Podam przyklad [zreszta juz jeden podalam] napisal do mnie chlopak z konstancina, bogaty bizmesmen, rozmowa fajnie nam sie ukladala dopóki nie zadzwonil do mnie. Juz w pierwszej rozmowie zapytal czy ja jestem taka spokojna kobietka, ja potwierdzilam. Mimo to spotkalismy sie, no ale wlasnie, ja nie chodze na imprezy, nie jestem krzykliwa, nie jestem dusza towarzystwa i koniec pieśni.

Gość nimfa po pólnocy
to dlatego myślę,że lepiej zawęzić kręgi poszukiwań. zaoszczędzisz sobie czasu. mój facet jest spokojny,nie lubi imprez jak ja. w ogóle nie mamy prawie znajomych,bo takie z nas typy i lubimy swoje towarzystwo-łazimy dużo po łonie natury,oglądamy,byle co nas ciekawi od kolei po ruiny gdybym nie dała tego opisu wiem,że bym go nigdy nie spotkała,a tak 3 lata jesteśmy razem, wczym mieszkalismy ze sobą bez większych utarczek na 1 pokoju jedynie ma fatalną rodzinę od której sie odciał,ale nie ma rózy bez kolców

no tak, to milo sie czyta jak ktos sie szczesliwie odnalazl. Sprobuje jeszcze zrobic tak jak mi radzisz. Napisze jaka jestem tak zwyczajnie. Moze ktos wted na mnie poleci ;) Swoja droga ja tez uwielbiam takie klimaty. Łono natury, wycieczki, spotkania z przyjaciolmi, grile, jakies wyjscia, kolacje w domu przy swiecach, wyjscie do kawiarni oczywiscie tez, ale nie na jakas impre techno z mordobiciem. No a nic z tego nie robie,bo nie mam z kim ehh. Juz nawet myslalam zeby poznac jak nie faceta, to jakas kolezanke moze wted poszerzylby sie naturalnie ten moj krag znajomych, a ptem moze i by jakies przyjaźnie sie nawiązaly.

bankier pieniadze szczescia nie daja, wyslij mi okraglutki milion, a ja Ci z teg odciagne nawet 2000 ;)

Gość Animowana
Pieniądze szczęścia nie dają - dopiero zakupy... ;)

Gość Animowana
Co u Ciebie słychac o tak później porze? :)

Gość nimfa po pólnocy
mam dwa koty

ja pracuje. Kota? to juz bym wolala psa. A zreszta mi nie chodzi o zajmowanie sie kims az tak koniecznie tylko o towarzystwo ludzi, faceta z ktorym bym mogla sie bzykac, ze tak powiem i oczywiscie wszystko inne. Zreszta psa mam w pracy.

Gość nimfa po pólnocy
a jakie masz koty? ja jednego czarnego a drugiego pręgowanego z białymi skarpetkami i krawacikiem :classic_cool: koty są the best :classic_cool:

Gość nimfa po północy
i nosorożca

Gość nimfa po północy
ale ma rrrrogaaaaaaaaa ;)