Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marchewa ze mnie

nauka gry na gitarze-majac 20 lat, da rade?

Polecane posty

Gość Do ostrego
Przesadzasz ja własnie wziąłem się za naukę i cału sprzęt kupiłem za 1 tyś i spokojnie daje radę trochę regulacji i można się uczyć a na początku i tak nie będziesz wymiatał raczej coś w okolicach 60-80 bpm

Gość Tobiasz20
Siema niedawno kupiłem gitarę i chcę się nauczyć grać.... Zna ktoś dobrą stronkę albo może jakaś książkę z której mógłbym się uczyć od podstaw?? Bardzo mi n tym zależy :) Dodaję że jestem zielony w tej sprawie:/ Pozdrawiam wszystkich

Gość florrr
Siema ma 18 lat i bardzo interesuje mnie gra na perkusji od ilu lat mozna jeszcze sie zapisac i czy mam jakies szanse z gory dzieki;]jeszcze wlasnie dodam ze chce zainwestowac w ten instrument ,,,nie jest on tani ale jak mawiaja najlepsze inwestycja to w siebie;)pzdr okolice lublina

Gość delicjadelina
Pewnie, że da radę ;) Jeśli jesteś z Wielkopolski, to idź do poznańskiej Muzosfery, mój tata miał 45 lat jak poszedł uczyć się grać na basie, ot takie miał młodzieńcze marzenie, które chciał spełnić. Ma taki amatorski zespół z kumplami z osiedla, świetnie się bawią :) Warto wspomnieć, że to nie byle jaka szkoła, bo organizuje egzaminy rockschool, więc warto się nad nimi zastanowić :)

Gość delicjadelina
Pewnie, że da radę ;) Jeśli jesteś z Wielkopolski, to idź do poznańskiej Muzosfery, mój tata miał 45 lat jak poszedł uczyć się grać na basie, ot takie miał młodzieńcze marzenie, które chciał spełnić. Ma taki amatorski zespół z kumplami z osiedla, świetnie się bawią :) Warto wspomnieć, że to nie byle jaka szkoła, bo organizuje egzaminy rockschool, więc warto się nad nimi zastanowić :)

Gość gość
ja mam 35 lat i chce sie nauczyc dam rade gdzie są takie szkoły?

Gość gość
Dla chcącego nic trudnego. ;) Jeśli chodzi o szkoły muzyczne to polecam http://www.akademiamr.com/ do której swego czasu się zapisałam i nauczyłam się w niej solidnie grać na gitarze. :)

Gość smfkkawIK
Oczywiście, że w każdym wieku można się nauczyć grać. Ja w wieku 30 lat zaczynałem. Jak coś już zagrasz to dodaj na www.utalentowani.pl :)

Gość żejek
Każdy wiek jest dobry jak są chęci. Ja trafiłem na stronę www.gitaraonline.org Nie tracę czasu na dojazd do szkoły i nie przepłacam. Popijam sobie herbatę i jestem na lekcji. Jestem mega zadowolony. Z tego co pamiętam, to pierwszą lekcję miałem za darmo bez żadnych zobowiązań.