Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aliczka

czy padłyście kiedyś ofiarami dziewczyn które was zaczepiały, obrażały itp?

Polecane posty

niedawno pierwszr raz mi sie to przydarzyło i mam nadzieje ze juz nigdy sie to nie powtorzy! otoz bylam na imprezie i tanczylam z kolega. za chwile grupka dziewczyn zaczyna mnie szturchac i zaczepiac slowami. ja i kolega(tylko kolega) bylismy tym bardzo zaskoczeni bo pierwszy raz je na oczy widzielismy. szczerze mowiac mi bylo wstyd! i zastanawiam sie o co im chodzilo? o tego kolege, byly zazdrosne? jak tak to znalazly kiepski sposob zeby zwrocic jego uwage na siebie. tak sie zastanawiam czemu niektore dziewuchy sa takie paskudne:O

Gość dziewczyny potrafia abyc stras
straszne!!!! kiedy u drzyzgi byly takie-koszmar

Gość taaa jeszcze bily
i okradaly... W szkole to bylo. Na szczescie rodzice ptrzeniesli mnie do innej szkoly :)

Ja miałam tak wczoraj tylko troche inna sytuacja Najlepiej takie ignorowac ale czasem sie po prostu nie da:\

Gość dziewczyny potrafia abyc stras
popierdolone

Gość ghgh
albo gapia sie jak nienormalne z wyrazem twarzy jakby im sie cos zrobilo;/ a najgorsze sa gówniary

uf swego czasu mialam takie sytuacje , a to zazdrosne pindy i to na dodatek mlodsze.... wyzywaly mnie na ulicy itp . nieprzyjemna dosc sytuacja .......ignorowanie dodam nic nie daje w morde lac :p

dziewuchy z imprezy tez byly ode mnie mlodsze o pare lat. Boze, kto ich uczy takiego zachowania:O:O:O

Gość Kitty kat
pojebane, zazdrosne sucze, do tego pasztety jakich mało :O i takie coś pcha się do mnie z ryjem....ledwo skończyły szkołę, jechały ciągle na samych pałach, dwójach i podskakują kooooorvyy...no do kogo sie pytam z tym pyskiem...? :O

Gość jutrzenka81
ja mialam tak moze ze trzy raz, ale ze tez mam ostry charakter (oczywiscie jestem pokojowo nastawiona, ale jak ktos ze mna zaczyna to ja koncze), wiec jednej przylalam i mam opinie na miescie,ze lepiej do mnie nie podchodzic ;-)

przypomnialam sobie wlasnie ze mialam jeszcze jedna taka sytuacje ale jak bylam jeszcze w podstawowce. otoz zaczpily mnie 2 spasione i brzydkie jak noc listopadowa blizniaczki i tez zaczely sie do mnie pluc. a ja szczerze mowiac pierwszy raz je na oczy widzialam:O nie wiem, czy tego typu dziewczyny chca sobie podniesc samoocene, a moze mysla ze ponizanie innych, ladniejszych osob odwroci uwage od ich wygladu ogra i stana sie przez to atrakcyjniejsze?

Gość kokojona
u mnie było tak że byłam w liceum i chodziłam z chłopakiem jak z nim zerwałam tojego koleżanki na całą szkołę mnie wyzywały, rozsiewały ploty, straszyły że ktoś mnie wywiezie do lasu i zgwałci , wysyłały smsy z pogróżkami , z jedną sie kilka razy biłam, nie byłam u dyrektora ani na policji stwierdzilam ze to nie ma sensu wysłałam obu zdjęcie zmasakrowanych zwierząt i napisałam żeby sie odczepiły bo będą tak wyglądały jak te zwierzęta , po jakims czasie sprawa ucichła ... ale dalej ich nienawidze a co do tego chłopaka z ktorym byłam to sie nie odzywał i nie odzywa do dzisiaj

Gość Anna Bellarossa
A na mnie taka jedna z zawiści i zazdrości robiła lalki voodoo:O Nie wiem skąd się biorą takie durne baby.. i podłe..

są pyerdolniętee, najbardziej człowieka wkoorvia jak takie zera umysłowe, wyszczekane się rzucają, noo żenuaa... Albo pozery udające wielkie panie ęę ąą które mówią że Nil płynie w Polsce...:O niee rozumiem, niczego to do roboty nie ma, nie uczy się to zaczepia z nudy...

Gość z tamtąt
w czasach szkolnych to można takiej w dać w mordę mogę dać, ale gorzej, gdy w pracy jakaś stara picz się uzłośliwieniem swoim uweźmie na człowieka, którego winą jest jedynie to, że ma o 20 czy 30 lat mniej i w ciągu kilku godzin, ułatwiając sobie pracę wspomagaczami elektronicznymi, jest w stanie zrobić to, co im zajmuje dni kilka. ot, nic im tak nie psuje humoru jak uśmiech i zadowolenie z życia.

Gość prawie prawie prawie
'które mówią że Nil płynie w Polsce...' to dokladnie jak pisanie, ze Chinczycy nie roznia sie niczym od japonczykow :) tak samo jak niczym nie rozni sie niemiec od polaka czy od holendra itp .... ignorancja to sila ....

w szkole nakłaść po ryju nie można, bo później są kłopooty... Nauczycielki też zwykle są złośliwe i się czepiają, stare prookwy, zazdroszczą urody i młodości :O