Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem dlaczego tak jest

Spotykam się z dwoma kobietami. /

Polecane posty

Fakt z jedną częsciej ,bo mieszka w tym samym miescie,niedaleko mnie ... Z drugą juz rzadziej,bo mieszka 200km ode mnie. Ja nie wiem sam dlaczego tak robie. Czy ja jestem facetem bez serca? Bo uwierzcie sumienie mam,które nie daje mi zycia. Powinienem z którejs zrezygnowac... wiem ,ale którąś zranie. co robic ,co robic.

najlepiej to prosić Boga żeby ta, którą odrzucisz nie była mściwa... bo inaczej to po Tobie;)

Gość pewnie wygladasz jak jakis
macho co? I myslisz,ze mozesz wszystko hehehe. żalosny debil;)

Słucha stary.. napisz, ze jedna jest miła i słodka, a druga wulgarna i to w obydwu Cie kręci... albo napisz, ze jedna robi swietnego loda, a druga przezywa cudowne orgazmy... albo napisz, ze lubisz dymać dwie naraz i ze wiszą Ci ich uczucia... wtedy napiszesz, jak facet... ale nie pisz do kurwy nędzy, ze nie potrafisz sie zdecydować - to żałosne i żenujące

komiczne moze i masz racje. Jedna robi naprawde wspanialego "loda" ....i nigdy tego nie zapomne,ale jest tez slodka i kochana..... tamta druga hmmm tez normalna i miła....ale juz tak dobrze mi nie robi

stawiaj na dobry sex... zreszta - na pewno w glebi duszy wiesz, ktorej pragniesz bardziej... tylko wygodnie Ci w tym ukladzie

komiczne tak uwazasz? Moze i wiem z ktora jest mi lepiej,ale nie chce zadnej z Nich zranic....

Gość jestes beznadziejny
no i zapewne obie wierza w Twoja dozgonna miłość :/zenujące... wątpie bys ktoras z nich kochal naprawde - najlepiej daruj sobie obie a nie grasz na uczuciach bogu winnych kobiet.

Gość jestes beznadziejny
nie chce zadnej zranic...jaki szlachetny a teraz to niby co im robisz????????? okłamujac i zdradzajac.

jaka słodka gadka. Nie chce żadnej zranić. A co robisz spotykając się z dwiema naraz? I tak już je ranisz. Z czegoś trzeba zrezygnować, bądź facetem!

no cóz, zdecydowanie przewagę ma ta pierwsza (przynajmniej w Twoim opisie) "normalna i miła" ale określenie :P To już nawet koledzy bardziej soczyście określają swoje kupele z pracy ;)

Gość jedną masz blizej siebie
nie warto dac tylko jej sznasy? Moim zdaniem powinienes wybrac ją! Bo zwiazki na odleglosc o jakiej piszesz 200km nie mają sensu!!!!

pewnie ta co lepiej robi loda to ta która mieszka dlaje i dlatego nie umiesz się zdecydować. :classic_cool:

Gość całkowicie czarny kot
nie dość że Don Juan, to jeszcze ma serce gorące i wielkie:-) pitu pitu mój panie - wygodnie Ci z panienka od loda i bez loda + dreszczyk emocji jest + fakt dwóch wielbicielek mile łechce ego... moja ocena autora - łot, miekki fiutek bez jajek :-P

Eliza ta co mieszka blisko mnie ....

Gość rzuć monetą

Gość uhhh co za gnojek
hehehe albo wybierz sobie ta co mieszka te 200 kaemów od ciebie. Bedziesz mogl wtedy spotykac sie nawet z dwudziestoma paniami i nawet nie bedzie o tym wiedziala;););) ha!!!!

no to nie rozumiem w czym problem.To co w takim razie cię trzyma przy tej drugiej?Może spytam jeszcze jak długo juz je robisz w bambuko?

z tą z mojego miasta spotykam sie 9 miesiecy z ta drugą 7 miesiecy....tzn widuje sie z nią raz na 2 miesiące. Dzisiaj do mnie przyjezdza,,, Szczerze wam powiem ,ze nie chce ,aby przyjezdzala ,nie chce! Piekny weekend spedzilem z ta co jest blisko ....Kurwa;/

Czyli z tą która jest lepsza spotykasz się dłużej a jednak znalazłeś tą drugą. Skoro tak bardzo nie chcesz żeby przyjeżdżała to po prostu zadzwoń i powiedz że to koniec i nie chcesz więcej się z nią spotykac. Musisz się w końcu zdecydować bo im dłużej tym trudniej.

Mam 32 lata.

Juz za pozno abym powiedzial ,ze ma nie przyjezdzac i koniec! Bo wlasnie do mnie jedzie pociągiem,ja o 15,20 mam wyjechac po nią. Wczoraj siedząc z tą co mieszka blisko,ona napisala ,ze jutro przyjezdza i mam po nia wyjechac....;/;/;/ No az dola zalapalem, i szkoda mi bylo tej co u mnie była ;/ Kurwa pojebane to wszystko.

Gość Masz rację chłopie
strasznie ją zranisz, straszliwie :( lepiej oszukuj dalej :)

Ta z daleka mowi mi ciagle ,ze mnie kocha itd... Ja jej nigdy nie odpowiedzialem tego samego. A ta z bliska...nie powiedziala mi jeszcze nigdy ze mnie Kocha. Moze nie jest pewna,moze boi sie ,ze gdy to powie to ją odrzuce... Mają calkiem inne charaktery....calkiem.