Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pracujacaa

Nie pracuje a jestem w ciazy, czy dostane jakis zasilek?

Polecane posty

Gość nie pracujacaa

Witam, prosze o pewna pomoc. Otoz nie pracuje juz dluzszy czas, przygotowuje sie do wesela. Zaraz po nim mialam zamiar poszukania sobie czgos, ale okazuje sie ze jestem w 7 tygodniu ciazy. Czy jesli popracje tylko kilka miesiecy, bedzie nalezal mi sie jakis zasilek? czy moze warto zalozyc jakas dzialalnosc gospodarcza, np sprzedaz internetowa i przez pol roku oplacac skladki ZUS... trudna sprawa

wątpie aby jakis pracodawca zatrudnił cię w ciąży :( jesli chodzi o dzialalnośc to fakt zawsze moze sie ona przydac ale - musialabys oplacac ten pelny zus czyli ponad 700 zł mc na mniejszym zusie nie należą ci się żadne swiadczenia nawet za chorobowe nie placą. Zadzwon do zusu i zapytaj jak to wygląda.

Gość żeby dostać cokolwiek
musiałabyś te działalność założyć na minimum 6 miesięcy przed zajściem w ciążę

Gość dżamalka
niestety nic ci sie nie należy :(

Gość dejzi69
niestety nie,jestes zdana na laske lub nielaske przyszlego tatusia.lepiej dla dziecka zeby byl hojny i nadziany.

Gość stać Cię na wesele
a od państwa chcesz żebrać? Może lepiej tą kasę, co pójdzie na wesele, rozłożyć sobie proporcjonalnie, żeby wystarczyło na dziecko przez kilka miesięcy, co? A nie rościć ciągle od państwa.

Gość zobaczcie
o rany zebrac od panstwa. Lepiej niech politycy sie nachlapią a dziecko niech nie ma i dziewczyna wesela tez nie. Mądra glowa