Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karen7

dziewczyny z hirsutyzmem pomożcie

Polecane posty

Witam mam nadzieję że któras z Was mi mi pomoże i oświeci:( wydaje mi sie ze mam hirsutyzm bo to jest przeciez nadmierne owłosienie spowodowane podwyzszonym poziomen testosteronu ..mam wloski na całym ciele najbardziej mam problem z okolicami bikini są one straszne wloski rozchodzą sie bardzo głeboko na posladkach tez dą widoczne uda itp pasek od pępka w doł na około piersi na brodzie kilka ciemniejszych wlosków no i wąsik nie jest on czarny ale i nie są to jasne włoski rozjasniam je rozjasniaczem sally hansen i nie jest zle ale ja to widze i Ci którzy sie przypatrzą tez .. niewiem czyt to jest hirsutyzn czy co :( niewiem do kogo zwrócic sioę z tym problemem mam zamiar isc do endorrynologa ale nie wiem czy to akutar do niego się udac czy on jest własnie od nadmiernego owłosienia?? .. boję się brAac tez leki bo slyszalam ze po odstawieniu poroblem wraca a włosków jest więcej to p[rawda ? czy opłaca się ? czy komus branie tabletek pomogło zmniejszyło problem nadmiernego owłosienia pomózcie:( niewiem co mam robic a mam dopiero prawie 18 lat .. i czy jak juz mam tez wąsik itp to gdy będe starsza będzie gorzej ? moze wiecie jak obnizyc poziom testosteronu ? i czy ppo obnizeniu go poprzez branie tabletek przez jakis czas to czy po odstawieniu poziom znowu powróci do takieho stanu juaki byl wczesniej jak to było z wami przepraszam ze tak pisze może malo zrozumiale itp:( prosze o radyu dziękuje z góry :* laski 3 majmy sie razem

Gość podnosze__