Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jha jdahja

zna ktos sposob na potowki miedzy duzymi piersiami w okresie lata?

Polecane posty

Go艣膰 jha jdahja

a konkretniej na przeciwdzialanie im ( i nie chodzi o mycie sie ) :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja znam sposob
jak juz mi wyskaocza to je wyciskam i przemywam spirytusem a innego nie znam sposobu by im przeciwdzialac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vannessa
wystarczy nawilzyc alun(sol menaralna) potrzec nim w miejscach o ktorych piszesz i po klopocie. Alun jest takze polecany jako dezodorant(nie zawiera aluminium!). A takze w przypadku zaciec(dzialanie tamujace krew, zablizniajace). Mezczyzni uzywaja go po goleniu(zaciecia) a kobiety po depilacji( likwiduje czerwone krostki).Po ukaszeniu (komary, osy..) nawilzyc i potrzec likwiduje od razu swedzenia, bol. Warto go miec pod reka!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uga buga
Mam to co pisa艂a dziewczyna wy偶ej kupione jako antyperspirant - musz臋 wypr贸bowa膰, bo cho膰 mam ma艂e piersi to problem i tak mi doskwiera... Mo偶esz jeszcze wypr贸bowa膰 Antidral - nie bedziesz sie tam wogolepocic, wiec nie bedzie krostek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to NIE ZAWIERA
Do vannessa --- A艂un - ZAWIERA aluminium. To przecie偶 uwodniony siarczan potasu i glinu . Do szko艂y, dziecko, a nie rady na topikach dawa膰 馃槨. Acha. GLIN to ALUMINIUM. Tu vannessa masz wz贸r a艂unu. (KAl 2 x 12 H2O)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 okt
a ja uzywam talku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vannessa
Alun (Potassium alum) zawiera sole potasu i aluminium, kt贸re s膮 sk艂adnikami naturalnie wyst臋puj膮cym w przyrodzie. Alun potasowy posiada struktur臋 cz膮steczkow膮, kt贸ra nie jest absorbowana przez sk贸r臋, co czyni go nie szkodliwym.W sprzedazy sa dwa rodzaje alunu naturalny i syntetyczny kryszta艂 AMMONIUM ALUM (NH4)2SO4 produkowany w Tajlandii z odpad贸w ci臋偶kiego przemys艂u chemicznego. Sol potasowa K2 (SO4) K = Potassium extrakt wystepujacy w naturze sol ammoniowa NH4 (SO4) NH4=amon fabrykowany przez synteze Azotu z Wodorem. Ps sam idz do szkoly bo ci duzo brakuje wiedzy w tym temacie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 such膮 sk贸r臋 posyp
pudrem dla dzieci :)

Udost臋pnij ten post