Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiciuniawwwwwwwwww

Czy jestem w ciązy??

Polecane posty

Gość kiciuniawwwwwwwwww

Hej dziewczyny. SMam taki problem. Stosunek z chłopakiem odbyłam we wtorek czyli 6 dni temu ( był to stosunek bez zakończenia w środku ale bez środków anty...), w sobote powinnam mieć okres i nic. Lekkie pobolewanie czuje z prawej strony, tam gdzie jajnik powinien w tym miesiącu działać, jestem senna jak zwykle przed okresem, występuje suchość w pochwie a śluz jest gęściejszy i mętny. Co do innych rzeczy to: miewałam ostatnio stresy, jak wiemy panują upały, do tego w dniu stosunku szczypała mnie cewka moczowa przy sikaniu i od około 6 dni latam sikać do toalety co pół godziny do tego nawet w noicy muszę częściej. Jakie jest prawdopodobieństwo że jestem w ciązy? Nie wiem co zrobić, na testy jest raczej za wcześnie. proszę Was o szybka odpowiedz. Dzięki papa

Gość hahahhhihiihi
Nikt Ci tu nie wywróży. Jeśli był to dzień płodny możliwa ciąża, ale prawdopodobieństwo raczej małe. A na test jest odpowiednia pora ;]- już w dniu spodziewanej miesiączki pokazałby ciąże.

Gość maluuutka17
od trzech tygodni spoznia mi sie okras niby nie odbylam stosunku wiec co powoduje ze nadal nie miesiaczkuje????/ prosze o pomoc

Witam was Mam na imie Monika i mam 19 lat. Pierwszy raz pisze na takich forach wiec prosze o szybka odpowiedz Od 4 lat ma regularne cykle 28 dni . 9 czerwca dostalam okres skonczyl mi sie 16 okolo 24 wyjechalam nad morze 29 wrocilam i od razu w tym samym dniu dostalam kolejny okres. trwal do 6 lipca nastepny dostalam normalnie 26 lipca i trwal do 2 sierpnia . Teraz mam pytanie bo uwazam ze to zaburzenie w czerwcu moglo spowodowac ze moje obliczenia co do dni plodnych mogly mnie zawiesc. Przez cala ta miesiaczke lipiec/sierpien i z 2,3 dni po kochalam sie bez zabezpieczenia i partner konczyl '' we mnie'' . Czy jest mozliwosc ze zaszlam w ciaze ? I w razie czegos prosze o napisanie jakie sa szanse na to ze jestem w ciazy! czekam na odpowiedz i z gory dziekuje :* pozdrawiam

Gość łojejej
kiciunia a dlaczego nie zastosowaliście jakiegoś zabezpieczenia? ja nie mogę tego zrozumieć, skoro nie chcesz wpadki to dlaczego postepujecie bardzo lekkomyslnie? myślisz, że skąd się biorą dzieci? trudno mi powiedzieć czy jesteś w ciąży, jakie mialaś wtedy dni? I poza tym facet w czasie podniecenia, przed wyryskiem wydziela sluz, który również zawiera plemniki więc to, że nie skończył w Tobie nie znaczy, że nie zostawił Ci żadnych plemników

Gość kiciuniawwwwww
Przepraszam ale ja nie mam 18 czy 19 lat żeby nie wiedzieć skąd się dzieci biorą. Pytam o prawdopodobieństwo, gdyz wiem że bywają na forum lekarze ginekolodzy. Śluz o którym mówisz to płyn ejakulacyjny i to też wiem. Bardzo lekkomyślnie?? Owszem! Ale chyba nie kochasz w pełni nikogo skoro nie wiesz czym jest porzadanie bez granic. Niezawsze są również możliwości zastosowania środków, a tabletek akurat brać nie mogę, oczywiście nie wnikajmy tu we wstrzemięźliwość. Powinny być niepłodne dni, ale takiej pewności nigdy nie ma wiec akurat to pytanie uważam za retoryczne bo gdybym miała pewność że były niepłodne to by tematu nie było. Dziecko jest jaknajbardziej planowane jednak nie w tej chwili ze względu na środki materialne, i tylko o to chodzi. Jego pojawienie się poprostu bardzoo skomplikowałoby nam życie, a chcielibyśmy przyjąć bardziej świadomie dziecko na świat zapewniając mu warunki. Test sigmy wyszedl negatywny a dziś pojawił się okres:) mam nadzieje że cię niczym nie uraziłam. Pozdrawiam

Gość jestes beda3-jaczki

Gość sdfghjkllkjjkl
mysle ze nie jesteś. mi ostatnio okres 8 dni się spóźnił i też stosunek przerywany stosujemy. bez paniki:)

slonko19 no ja bym powiedziała, że jest szansa ze jesteś w ciąży. Masz miesiączkę co 28 dni czyli owulacja u Ciebie powinna występować między 12-14 dniem cyklu. Podczas miesiączki plemniki teoretycznie powinny ginąć bo to środowisko kwaśne a do przezycia potrzebują środowiska zasadowego ale to TEORETYCZNIE. Miesiączka się skończyła 7 dnia cyklu a mówisz, że kochałaś się 2-3 dni po czyli do ok 10 dnia cyklu. Z uwagi na to, że badania wykazały, że żywotność plemników sięga do 7 dni to powiedziałabym, że jest duża możliwość, że jesteś w ciąży. Miesiączka wypada Ci na 23 sierpnia, jak nie dostaniesz to idź od razu na beta hcg. Test z krwi wyklucza raczej pomyłkę.

Gość ech-ach
o rety ta napisalam ze dostala juz okres a wy dalej jej wrozycie-ze jest w ciazy albo nie jest ,he,he! tak to jest jak sie nie czyta postow.....