Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hl

normalnosc !!!teraz z treścią!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość hl

Mam nietypowe pytanie do typowych dziewczyn !!! Zacznę od wstępu. Chodzi o to, że ja nie jestem jakas zakompleksiona, zdaje sobie sprawę, że nie jestem brzydka i czasami nawet ktos na mnie spojrzy ale... "zawdzięczam" to tylko i wyłącznie temu, że nie wyjde z domu bez makijażu, zawsze muszę zakryć krostę bo zawsze muszę jakas miec i kompletnie nie wiem dlaczego ciagle w tych samych miejsach.. jestem tez wiecznie na diecie.. a czasami widze naprawde ładne choc nie piękne dziewczyny, szczupłe lecz nie chude.. ktore wcale nie są wymalowane, ktore jedza akurat kebab i zastanawiam sie jak wy to robicie? jak wy o siebie dbacie, jak wyglada wasz dzien, wasze menu? moze to glupie pytanie ale jesli ktoras z was wie o co mi chodzi prosze o odpowiedz...

Gość to co to za facet ze Ci po
i Ty się martwisz, że korektora używasz?:o ciesz się, że nie musisz podkłądu i innych świństw:o

Gość hl
no tego tez uzywam...mam zawsze przy sobie puder zeby mi sie nos swiecil... mi chodzi o to ze przez takie szczegoliki niekotrzy mysla ze mam obsesje na punkcie swojego wygladu a to mnie tym bardziej dobija bo osoba z taka obsesja powinna wygladac zawsze super a ja wygladam zawsze gorzej niz takie dziewczyny ktore na to kompletnie nie zwracaja uwagi (czy maja akurat wlosy dobrze ulozone itd....)

Gość hl
nikt?????????????????????????

Gość aaaaaaaaanonim
ja sie prawie w ogole nie maluje, lekko rzesy i kreske pod oczy, zero pudrow, szminek, cieni, i jest ok. wyluzuj, nie niszcz sie, nie korektoruj kazdej krostki, szkoda zycia!!