Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość jeremiasz_zly

REKLAMY, OD KTÓRYCH NÓŻ OTWIERA SIĘ W KIESZENI!!!

Polecane posty

Gość bleahhh
z najbardziej obrzydzających corega & paradontax jestem bardzo drażliwa jeżeli chodzi o protezy i potrafię dosłownie ZWYMIOTOWAĆ blee proteza zębowa to najobrzydliwsza rzecz na świecie dla mnie, nic mnie tak bardzo nie obrzydza na serio.. :o :o

Gość lollol
to trzeba leczyc

Gość lollol
up

Gość wwwddddgki
"Zamień kluseczki na figurę laseczki!" :O

Gość zielonamarchewka
pizza hut "to od której pizzy dziś zaczniesz? może od Twojej .." beznadzieja

Gość Szałma
Always, k**wa. Jak pierwszy raz oglądałam tą reklamę to myślę - ja pier..., znowu jakaś reklama lalek dla małych plastików. A tu zonk - podpaski. No nawet durna baba, która tam śpiewa tą z dupy wyjętą piosenkę śpiewa w takich reklamach! A najbardziej dobija mnie jak te pustaki walą razem obcasami o podłogę, leją coś na tego flaka i przyciskają białymi spodniami i idą rózniutkim krokiem po tej galerii jak galerianki :/ "Teraz to i ja będę laską" - TO NIE ŻRYJ TYLE!!! Ten pasztet jest okropny. Ibum z bachorem przebranym za królika - okropnośc, nie dziwcie się, jestem zua, nie mam uczuc i nie cierpię małych dzieci. Jabłko na które komuś leci krew z mordy. Od tego czasu nie jem jabłek. A ten odgłos, który słychac przy jedzeniu tego jabłka mnie doprowadza do szału, nienawidzę czegoś takiego. Aseqrella (czy jakoś tak) i baby na ściance wspinaczkowej, z czego jedna składa wary jak karp. Przesadziła z liftngiem/botoxem/czymś takim i ryja nie może do kupy poskładac? Vitaminer i "BIEEEEEEERZ" śpiewane najpewniej przez jakiegoś kastrata. Ble. Gościu wciąga margarynę. facepalm. PIASTPRAZOL - NOSZ KTO K**WA TAKĄ NAZWĘ WYMYŚLIŁ??? A co to jest aromaaaaaktifffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff? Gówno. 1:0 dla mnie. Kasia-chomik znaleziona na Jutube i Hortex. Jem sobie obiad, a baba przyłazi, siada i śpiewa. Fail. Minister zdrowia zwiększył dzienną dawkę magnezu -CO MA DO TEGO MINISTER??? Ja nie żrę magnezu wcale i żyję. Baba, która tańczy i szczy pod siebie. No dajcie spokój już... Sorry za wulgarnośc, ale jak ja takie gówno w tv widzę to aż się samo ciśnie na usta.

1. slip end plej o pieluchach jest jebnięta, slip en plej slip end pklej fuuuuuuuuuu 2. tena lejdi - na pewno nie wzróci uwagi na moje lekkie nie trzymanie moczu KURWA 3. favoryt wygrywa w cuglach jebnieta reklama podpachów pampersów dla babiszonów głupich ALWAYS - kazdy dzień jst Twój, wszytsko na TIP top, szpilki makiijaz na tip top na tip top, czy to jakis kretyn wymyslił?? Myslac ze beda to ogladali inni kretyni???

Gość Shaddy
Reklama gdzie koleś mówi, że kaseta magnetofonowa jest najlepsza i że słuchał jej już jego ojciec i dziadek. JAK PYTAM SIĘ SKORO KASETA MA DOPIERO 48 LAT i borąc pod uwage że polska w okresie po 1963 roku byla przez komunistów zamknieta na zachód to nie mogliśmy mieć jej odrazu :/ Ile ten koleś ma lat i ile maja jego ojciec i dziadek !!!?? Druga kretynska to bellisa ze babka jest wlascicielem apteki w londynie i nie maja tam bellisy :/ To co to za apteka jak nie potrafia zamowic i sprowadzic tam tego :/ Tylko musi kupowac wiekszy zapas jak jest w polsce :/ Przeciez na apteke mozna kupic hurtowo i wychodzi taniej :/ KRETYNIZM !!!!

Gość twoja morda
"Zamień kluseczki na figurę laseczki!" :o

Gość edusia...
do szału mnie doprowadza reklama head&shoulders, co dziewczyna wychodzi z przymierzalni i pyta ,,jak wyglądam'' a chłopak na to ,,miodzio,eeee chyba troche za slodko'' najlepsze ze ten chlopak to taki laluś, swetaśna fryzurka, blyszczące wlosy fu reklama oscilococcinum tak jak my z oskarkiem bleee ta mała gówniara owocowy alalmmmm!!!! z wytrzeszczem, czy jakos tak z radia imunaron imu co???? zabiLa bym gowniare!!!

Gość edusia...
aaaaa lactibios czy jakos tak, na problemy intymne, co mlynarska tam wystepuje nosz kurfa ,,jak dbasz o zdrowie intymne??codzienna higiena'' he he nosz a witaminer to mi się kojarzy z pijanymi fagasami na imieninach:D

Gość edusia...
dalej: ten młody szczyl garnek chlopski: dzis przyjdzie na obiad moja nowa boze! o asekureli pisalam chyba sto razy i dalej mnie wkurwia, jak to slysze to zawsze sie dre ,,to sie wysterylizuj!!!"" łuki kukii to słysze w reklamie stimerii hortex!!! AAAAA!!! i number one Paella, hallo to piotr, tu maria,!!!!!! tosz ten facet to ciota, a ta marija to kobieta po przerobce sczena faceta, transwestyta!!!

Gość edusia...
czas na radio: ''dziś mam straszną chrypę , nie mogę prowadzic lekcji, zrobimy więc kartkówkę'' dzieci: ''łeeeeeee'' i w ten jakiś dzieciak(zabiłabym): '' ależżżż proszę pani, proszę wziąć tokalewwww(?)'' ''jasiu ty chyba bedzierz lekarzem'' jak ja nie cierpie reklam z dziecmi robionymi na mądralińskich

Gość edusia...
zielonamarchewka pizza hut "to od której pizzy dziś zaczniesz? może od Twojej .." beznadzieja powinno to być tak: od której p i z d y dzis zaczniesz??? od twojej

Gość wuwuzelllaaaaa
maria peszek to denne babsko, chwali się jaka to ona zajeta, ze nie ma czasu na seks he he pewnie seks w jej mniemaniu to wibrator+kulki analne, bo nikt ,, żywy'' jej nie chce, jest prosta wulgarna, drażniąca

Gość pitu pitu bla
najobrzydliwsza od której dostaje drgaweK a mój tata kaszle taaak! a ja kaszle taaak! ja pierdole... moja matka też kurwicy dostaje jak to słyszy... ja nawet nie wiem czego to jest reklama i nieważne

Gość co to ma niby być
o tak, to z tym kaszlem to... rzygać się chce. koncerny płacą grube pieniądze, ktoś to kurde akceptuje przecież :O oni naprawdę mają ludzi za takich idiotów :O

Gość co to ma niby być
bo z jednej strony ważne, że się zapamięta produkt, ale tego kaszlu to nawet nie wiem co to jest - mój mózg to odrzucił - totalnie :)

Najbardziej pojebane to te z asekurelli laktacyd - który dzięki Bogu przestał chodzic w radiu, always - podpaski - pampersy dla kobiet, które są w epoce kamienia łupanego i jie wiedzą co to tampon i wygoda :)

Gość edusia...
o tak always to porażka, wypuścić tak durną reklamę... wczoraj leciała i się przyjrzałam, rzeczywiście lazły z tymi torbami niczym galerianki he he

Gość OREO OREO OREOOO
Ale zamocz!

Gość MMMoooNNNiiiQQQuuuEEE
Saga z tą no, ironią. Aronią!!! I ten bachor, co ma głos jakby się helu nawpier.dalał... Jak obcy, kur.wa... UFO! :[

Gość Hurtsss
Wnerwia mnie baba ekscytująca się wzdęciami czyli Ulgix Wzdęcia :o Puk puk-kto tam? cholesterol,wysokie ciśnienie aż w końcu Novokardia :( I jak widzę, nie jestem sama, bo też nie mogę słuchać baby, która chce zamienić kluseczki na figurę laseczki,goodbye Apetite Owsianka i Zielony Kapturek!Shit!

Gość aki ross
Reklama Netii z Kotem i ta orkiestrą. Kur...cy dostaje jak zaczyna się ta debilna muzyka, na dodatek reklama jest przykładem typowego polskiego marketingu - powtarzać w każdej przerwie reklamowej, na każdej stacji, aż ludzie będą nią rzygać.

Gość rzodkiewka w nocy
szpilki, makijaż, wszystko na tip top I dzień jest nasz...ale nie mój O Jezus... tragedia, mam ochotę walnąć je w głowę... beznadzieja i ten bollywoodski styl

Gość sarcoma
moze to juz bylo ale RUTINOSCORBIN czyli Michalina Perechubka i jej trojaczki, a rutinoscorbin to 6 członek rodziny ,dramat.. no i Ci co słuchają radiowej trójki pewnie mieli okazje posluchac "słodziutkiego" głosu pana reklamującego LIDL i powatarzającego po kilka razy ceny wybranych produktów, przyłapałem sie na tym że zatykam uszy podczas emisji tej reklamy hehheh generalnie podziwiam speców od marketingui którym wydaje sie ze nachalna reklama jest skuteczna

Gość xdesew
ta osrana paskuda od jogurtu miller - owocowy alarm :-o W yebniete ryło bym jej zamalowała za ten wrzask.Cholerny dziurawiec :-o

Gość edusia...
mój ojciec niestety podnieca sie reklamami:( i smieje sie z nich mówi że fajne, ale nie to jest najgorsze. lubi np reklame dove co ta blondi się drze czy jestem szczesliwa z dove, albo lubi też tata arazil mame mama....masakra ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się