Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justagirlhihi

dziwna sytuacja a mzoe to ja jestem dziwna?

Polecane posty

Gość justagirlhihi

poznalam chlopaka jest klientem pubu w ktorym ja pracuje za barem umowilismy sie na spotkanie poszlismy do niego ogladac film przytulalismy sie i calowalismy i tyle potem odprowadzil mnie dal buziaka na do widzenia i koneic dziwnie sie teraz cz\uje bo w sumie sprawa wyglada tak ze ja ejstem po zwiazku i nie chce relationship on tez poweidzial wprost ze nie chce notabene jeste teraz w anglii on jest anglikiem hehe czazsami mamy problemy z dogadaniem sie ale jakos mnie to pociaga sama nie wiem co mam myslec o tej sytuacji. on jest really reallllllly cute strasznie mi sie podobas fizycznie ale nie wiem cos mnie idpycha od niego a z drugiej strony cos przyciaga. ma marginesie dodam ze slabo clauje :/ powiedzial mi ze ejstem gooooooood kisser i byl podjarany ale on troszke lipnie caluje kurde dziwna sytuacja herhe

Gość pisz po polsku
i uzywaj znaków interpunkcyjnych bo w chuja nie wiadomo o co ci chodzi

Gość o k u r w a
:O

Gość justagirlhihi
yy no moze rzeczywiscie powinnam tam dac pare rpzecinkow ;) a jesli chodzi o pisanie po polsku to przeciez pisalam, 2 angielskie slowa ale tak banalne ze kazdy wie o co chodzi. jak ty nie wiesz to fuck off ;)

Gość justagirlhihi
no lipa wiem ze brednie napisalam hehe, ale sek w tym ze nie wiem czy jeszcze sie spotkamy kiedykolwiek ,nie wiem wlasciwie po co sie umowilsimy skoro nalezymy do 2 roznych swiatow i ani on ani ja nie chce zadnego zwiazku........ nie chodzilo o sex.... nie wiem jak teraz bedzie jak on przyjdzie do pubu a ja bede w pracy ? mialyscie kiedys taka sytuacje ze chlopak was zaje bi scie pociagal fiz ale po prostu beznadziejnie calowal ?

Gość pisz po polsku
"2 angielskie slowa": relationship really reallllllly cute gooooooood kisser O, widze że nie tylko z językiem polskim masz problem. Matematykę tez poćwicz.

Gość justagirlhihi
hehe no z kraka ;) nie wiem co mam robic ? jest sens sie spotykac z kims tkaim ?\ a jesli tak to po co skoro zadne z nas nie chce nic wiecej ? jak sie zachowac w pracy kiedy go ozbacze? wielki znak zapytania :] p.s. relationship relationship relationship :] masz jakis problem ;>

Gość pisz po polsku
o "just a girl" nie wspominając ;-)

Gość shit is going around me
twój temat :P

Gość justagirlhihi
hmm nie chce byc niemila i prowokowac tutaj klotni ale o co wam chodzi ? macie jakis problem? wcale nie musicie czytac mojego wpisu ani tymbardziej na niego odpowiadac.\ podejrzewam ze jestem inteligentniejsza niz wiekszosc z was tutaj ;) z matematyki jestme geniuszem :] tak ze uspookjcie sie a czemu niby desperatka to nie wiem :D

Gość justagirlhihi
aa zreszta niewazne. nie wiem po co tu w ogole napisalam ? czemu ktos ma mi mowic jak mam rozwiazywac swoje problemy;p hihi niewazne koniec tematu:) wyluzujcie troche ;)

Gość pisz po polsku
Jak jesteś taka genialna (i inteligentniejsza od nas) to po co ci nasze rady? Twoja wypowiedź świadczy o twoim poziomie. Nie potrafisz (albo nie chcesz, bo sie popisujesz) sensownie sklecić kilku zdań. Brzmi to jak bełkot pijanej nastolatki. W sumie to nie wiadomo, z czym masz problem?

Gość justagirlhihi
no wlasnie napisalam wyzej , ze wlasciwie to nie potrzebuje niczyich rad ;) hmm belkot pijanej nastolakti ? a ty 'brzmisz'' jak belkot zakompleksionej 60-ciolatki ;)