Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drajwerka

potrzebna opinia mechanika samochodowego

Polecane posty

Gość drajwerka

czy jest tu na forum jakis mechanik samochodowy badz ktos kto sie na tym zna..potrzebuje opinii . jak jade moim samochodem to strasznie zaczyna nim szarpac po 10 min jazdy ...co to moze byc???

Gość drajwerka
podnosze bo chcialabym wiedziec chociaz ile naprawa mnie wyniesie :(

Gość drajwerka
kompletnie sie na tym nie znam :( ale juz mi taki jeden nastraszyl ze naprawa moze kosztowac wiecej jak samochod warty :( jesli to silnik nawala a moze byc bo duzo mil juz na nim mam a kupilam uzywany pol roku temu

Gość drajwerka
no szarpie nim strasznie w czasie jazdy a jak zdejmuje noge z gazu to jeszcze bardziej nim rzuca a jak hamuje to preawie wylatuje przez przednia szybe :(

Gość drajwerka
wykolejony myslisz ze to od tego???? bo ja to sie boje ze samochod do wyrzucenia bo ma duzo mil przejechane ale 20 minut temu go odpalilam i zostawilam silnik wlaczony i pracowal tak samo po wlaczeniu zaraz jak i po 20 minutach wiec moze to nie silnik tylko faktycznie ten filtr paliwa

Gość drajwerka
chyba ze na diagnostic odstawie...ehhh sama nie wiem....jak odstawie to pewnie milion innych drobnych pierdol znajda i po kasie:(

Gość drajwerka
dodam ze mieszkam w stanach i samochod kupilam pol roku temu na ebay :D

Gość drajwerka
zaplon to chyba ma dobry bo nigdy nie mialam problemu z odpaleniem go

Gość drajwerka
kreda wystraszylas go :P a ja mialam jeszcze milion pytan w zwaizku ze swoim problemem a jako zem tylko mala kobita to meska rada ratuje mi zycie :D

Gość drajwerka
kurde jeszcze jestem wsciekla na swojego faceta bo mu mowilam o tym 2 tyg twmu ze telepie samochodem to powiedzial ze nie jest jakismega komfortowy i ekskluzywny jak jego acura to tak ma prawo telepac a nawet sie nie przejechal nim zeby sprawdzic..teraz wyjechal na 3 miesiace a ja kurde sama zostalam z tym :( a moj angielski tez nie jest mega zajebisty zeby moc sie porozumiec po angielsku u mechanika samochodowego operujac fachowym slownictwem :( ja moze i wytlumacze co sie dzieje ale watpie czy zrozumiem co on mi bedzie gadal :(

Gość drajwerka
i teraz mam dylemat bo moze od razu powiem tylko zeby wymienili filtr paliwa i zobacze czy bedzie dalej nim telepac a tak to bede musiala wydac kase na diagnostic i filtr

Gość drajwerka
nikt sie wiecej nie zna???? a myslalam ze faceci wiekszosc wie o co biega

Gość drajwerka
wlasnie wyczytalam ze to moga byc tarcze matko juz mnie glowa rozbolala :( albo klocki hamulcowe ale to by piszczalo przy hamowaniu a nie wylatywalabym przez szybe przednia

Gość drajwerka
wykolejony nie rob sobie ja:P ja tu mam powazny problem bo to moj pierwszy samochod :D

Gość Dr Rada ___
przyczyn jest duzo. Ja onbstawiam uklad zaplonowy. Moze uszkodzona cewka (wysoki koszt), uszkodzone przewody, swiece do wymiany. MOze przebita kopulka. Jakie to auto, jaki silnik, rok samochodu i czy ma gaz? ale na 90% to cos z tych rzeczy. czy jak tak przerywa swieci sie "check"?