Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orionnn

moja dziewczyna ze mna zerwala i teraz ciagle lazi po klubach z jakims bubkiem

Polecane posty

Gość orionnn
niedzwiedz skad wiesz ze nie wraca? fakt jest bardzo artakcyjna, moze zasmakowala tego innego zycia i juz nie bedzie chciala... ale to co nas laczylo bylo czyms wyjatkowym i nie wierze, ze to dla niej jak pstrykniecie palcem

Gość orionnn
moze i ma mnie w dupie, ale nie rozumiem jak mogla pocieszyc sie w dodatku takim tlukiem

Gość jest mloda niech sie bawi
a kiedys nie jezdzila na dyskoteki?

Gość orionnn
no wlasnie nie, na samym poczatku naszej znajomosci sama mowila ze to glupie, plytkie, ze tego nie lubi itd, a teraz nagle jej sie odmienilo:o

Gość jest mloda niech sie bawi
Szczerze mowiac watpie aby ona do ciebie wrocila. Jak sam piszesz ze ona mysli ze ja olales;) Jej jest dobrze pewnie tak jak jest.

Gość orionnn
a ja mysle ze nie mozna sie bawic caly czas

orionnn niedzwiedz skad wiesz ze nie wraca? fakt jest bardzo artakcyjna, moze zasmakowala tego innego zycia i juz nie bedzie chciala... ale to co nas laczylo bylo czyms wyjatkowym i nie wierze, ze to dla niej jak pstrykniecie palcem bo wiem....a ty zadaj sobie pytanie kolego? Czy bardzo bys chciał bys by dziewczyna ktora cie zostawiła jak piszesz dla jakiegos "tuka"...szlaja sie z nim pewnie całuja sie na kazdym cm kwadratowym...moze i sypiaja ze soba.....szalaeja bawia sie po klubach.....nagle do ciebie wróciła?????? BO JA TO TAKA TO BYM JESZCZE W TYŁEK KOPNAŁ......na dowidzenia.....a gwarantuje ci kolego ze nawet jak by po tych wszystkich szalenstwach wrociła do ciebie na nowo...to byc pewny ze nstp razem tez to zrobi tylko pewnie z jakims innym fanem clubbingu,a ty znowu bedziesz płakał.......rada:) krzyzyk na drodze clabingowej dziewczynie

Gość orionnn
nie sadze zeby z nim sypiala to nie jest taki typ dziewczyny, mowicie troche szacunku do siebie, przeciez ja jej tego nie okazuje, nikomu o tym nie mowie, ale czulem ze musze to z siebie wyrzucic, forum jest anonimowe wiec padlo na was:p

Gość sud
"nie sadze zeby z nim sypiala to nie jest taki typ dziewczyny" haha,sorry,ale jesteś naiwniakiem. pewnie zanim z Tobą zerwała już kręciła z tym kolesiem, myślisz że odrazu jak go tylko zobaczyła to nagle zerwała? A mundurowi to może i nie zawsze najinteligentniejsze typy, ale mogą zapewnić stabilny żywot, regularna płaca, szybko emerytura itp.

Gość orionnn
z tego co wiem poznala go miesiac po naszym zerwaniu wiec raczej nie rzucila mnie dla niego... o jakim zywocie mowisz, z tego co widze to do slubu im jeszcze daleko...

Gość punkt patrzenia zalezy od
punktu siedzenia, a my dokladnie nie wiemy jak pomiędzy nimi było i jak im sie układało, ktos napisał ze ta dziewczyna to "idiotka" bo rzuciła cie dla imprez- nie zgadzam sie. mysle ze ta dziewczyna potrzebowała zabawy, wyrwac sie z domu i nie siedziec w tych 4 ścianach i tylko żyć tym: spacer, dom, spacer, dom dom dom.... sama jestem przykładem gdzie rzuciłam faceta bo przez 1,5 roku ani nasza jedna zabawa, impreza nie była udana. Jak juz bylismy na jakiejs imprezie to albo go bolał brzuch albo głowa i wracalismy do domu, albo kazał mi isc samej tanczyć...a ja tak nie chcciałam. Nie wychodzilismy prawie nigdzie, na żadne rowery, żadne wycieczki. Raz na miesiąc wyszlismy do baru ze znajomymi. Oczywiscie na zerwanie wypłynęlo wiele czynników m.in to że odkryłam iz jest kompletnym leniem, zero ambicji, zero perspektyw na przyszłość. wiec autorze zastanów sie nad tym czy aby tylko o te imprezy chodziło.............................

Gość sud
a kto mówi o ślubie? mówię Ci tylko że mundurowi potrafią zapewnić stabilną sytuację finansową + bezpieczeństwo. Widocznie panna nie czuła się bezpiecznie przy Tobie i dała nogi. Myślę że to jej balangowanie z tego co opisywałeś wcześniej (że słuchała innej muzyki itp.) zaczęło się po poznaniu tego nowego a więc wg mnie nie masz większych szans na jej powrót jeśli laska poczuła muzę i chęć wyszalenia się. Jedyna szansa że wróci do Ciebie to to że ten koleś ją zrani.

Gość orionnn
miala tez pretensje o to, ze chociaz jestem na 3 roku zaczynam kolejne studia i ze skoncze je w wieku 27 lat, to ze nie aktualnie nie pracuje i nie pracowalem, ale nie daje tego robic bo studiuje trudny kierunek. Normalna osoba chyba cieszylaby sie z tego ze sie doksztalcam, co z tego, ze teraz obstawialbym jakies dyskoteki, czy pracowal w sklepie, takiego czegos potem i tak nie mozna wpisac w cv:o

orionnn z tego co wiem poznala go miesiac po naszym zerwaniu wiec raczej nie rzucila mnie dla niego... o jakim zywocie mowisz, z tego co widze to do slubu im jeszcze daleko... z twoich wypowiedzi mozna odczuc ze niestety ale kopneła cie w tyłek i nie mozesz sobie z tym poradzic...ze jest z innym,po prostu jestes zraniony.znam tez to uczucie ale na boga kolego nie rob z siebie ciotki w jej oczach....i nie rob RADZIA MAJDANA...co to biega jak piesek za pewna dama...(wiem bo sie czyta pudelka:P:P:P:P:P:P:P)

Gość mokomoko
o ja pierdole ...koleś siedziałeś z fajną laską w domu to się kurwa sam doprosiłeś o to że w koncu znalazła sobie innego....kurwa jaki debil z ciebie...ludzie chcą się bawić a nie siedzieć i pierdolić bez sensu jak ty teraz.Ofiara losu z ciebie.

a co to ty bys chciał dyskoteki wpisywac w cv??..no chyba cie pogrzało. chodzic z ukochną pobawić sie to sama przyjemność a ty jakbys marnował na to czas bo nigdzie to nie bedzie uwiecznione...

Gość mokomoko
masz 27 lat i nie pracujesz kmiocie???buahahahahahahhaaha no żal zal zal...

Gość orionnn
mam 22 lata, chodzilo o to ze jak skoncze drugie studia to bede mial 27 i to jej nieodpowiadalo

Gość orionnn
obstawianie dyskotek ---> praca polegajaca na ochronie a nie zabawie

Gość orionnn
to chyba jeszcze nic strasznego nie pracowac w wieku 22 lat i studiujac

a czemu nie moglbys wpisac tego w cv..??? co praca w sklepie hańbi??

Gość orionnn
watpie zeby w jakiejs powaznej pracy to byl atut...

Gość motylek218
Odbiło jej ale to chwilowe, znam mase takich przypadków, pochodzi troche po klubach i zda sobie sprawe ze zycie na tym nie polega, jak kocha to wroci tylko daj jej czas jak ci zalezy. TYLKO nie łaź za nia i nie uganiaj sie, jak ci napisze smsa to odpisz zeby wiedziala ze JESTES ale nie narzucaj sie, sama wroci jak bedzie tego chciec

a moze by popatrzyli z tej strony ze chociaz nie siedziales na dupie i nic nie robiles tylko sie czymś zająles i dorabiales kase :/

Gość mokomoko
ej nie dyskutujcie z nim bo to jakis popierdolony typ...spadaj chłopczyku...jestes beznadziejny i tyle i dlatego zostawiła cie panna ...i wiesz co...na bank bzyka się z tamtym kolesiem bo z tobą pewnie tego nie robiła...buahahhahahahahaaaa

Gość orionnn
jesli chodzi o sex to wlasnie byl bardzo udany, nie mogla narzekac:P

Gość motylek218
orionnn widze ze jestes typem gdzie prace w sklepie uwarzasz za nie wiadomo co . Uwierz mi chłopie ze wiele ludzi nawet studiow niema a za to ma pomysl i wiecej kasy niz ty kiedykolwiek zarobis zpo tych swoich studiach. Inteligent sie znalazl

Gość
Przestań jęczeć pierdoło. :o Nic dziwnego, że cię rzuciła skoroś taki rozmemłany.