złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 nie jestes inteligentny,a mózg faceta tez mnie podnieca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 co to niby znaczy inteligentny??? czyli jaki nie jestem? dziwne to jest co mowisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 To nie temat o mnie tylko o facetach którym podobają sie takie jak ja... nie dziwne tylko prawdziwe.Czytam Twoje wypowiedzi na róznych tematach,są prostackie ,a wulgaryzmy które rzucasz do kobiet nie na msc, NIE I JESZCZE RAZ NIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
c.r.e.a.m 0 Napisano Październik 21, 2008 ide na inny topik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 ok, jak uwazasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sissy 0 Napisano Październik 21, 2008 Kwiatek, ja przyszłam się pokłócić w zastępstwie za Złośliwą, bo musiała lecieć na chwilę o czym gadamy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyzed 0 Napisano Październik 21, 2008 Hm? Dojrzałe kobiety (oczywiście nie wszystkie ale sporo) są łatwiejsze do poderwania dla takiego młodzieńca:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 sissy :D powiem ci ze wypowiedzi masz ogolnie nieglupie na forum wiec nie chce mi sie z toba kłócić. no chyba ze palniesz jakas glupote... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sissy 0 Napisano Październik 21, 2008 Ale Kwiatek, ja mam misję do spełnienia bo w zastępstwie jestem. Więc musisz mi wrzucać a ja Tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 sissy ale ja nie wrzucam bez powodu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 Sugerujesz ze jestem głupia Kwiatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 dobrze słonko, jestes piekna, kochana, madra i godna kazdego wspanialego mezczyzny :) czy to zaspokoilo twoja potzrebe adoracji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 tak i jeszcze prosze,bo juz prawie doszłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 złośliwa, co ci wczoraj Sprawca napisal na innym topiku czytalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 tak i bede Cie kochac az po grób kochanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 Nie czytałam podaj link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 niewazne, zreszta wywalilem ten top bo przestal chodzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 Coś złego pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 spokojnie. ja wiem ze ludzie kochani potrafia wydobyc z siebie najlepsze uczucia, niekochani i odrzuceni - najgorsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 Po co zaczynasz a nie konczysz? podaj mi link albo napisz co napisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 nie mam tego tematu w ulubionych juz. nie pamietam wczoraj tam pisalismy o kiepskim poniedzialku pamietasz? aha prosta rada - sluchaj co ci ludzie mowia, tak po prostu.oni ci daja rady jak zyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 na telefonie wisze akurat :P jak sie szuka postow danego autora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sissy 0 Napisano Październik 21, 2008 złośliwa, on próbuje Cię zaiteresować jakąkolwiek swoją wypowiedzią, dlatego skrywa tajemnicę, co powiedział sprawca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 sissy nie skrywam. same se znajdzcie ten topic, ty tez tam bylas :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 sprawcy wypowiedzi nie znalazłam tylko Szukanie dziury w całym zapytał czy chce by mnie faceci nie lubili bo ciągle pisze o sobie zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 sissy, powiem ci ze ty ze złośliwą byscie dobrze do siebie pasowały :D zastanowcie sie nad zwiazkiem les :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 a to moze szukanie sie wypowiadal. nie pamietam wszystkiego, sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 złośliwa w roli faceta oczywiscie, ty sissy rola damska :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 Ech macie problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 złośliwa, tak mnie zostawiasz :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach