Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość wściekła i rozczarowana

dlaczego teraz młodzi mężczyźni wolą dojrzałe kobiety?

Polecane posty

To nie temat o mnie tylko o facetach którym podobają sie takie jak ja... nie dziwne tylko prawdziwe.Czytam Twoje wypowiedzi na róznych tematach,są prostackie ,a wulgaryzmy które rzucasz do kobiet nie na msc, NIE I JESZCZE RAZ NIE

Kwiatek, ja przyszłam się pokłócić w zastępstwie za Złośliwą, bo musiała lecieć na chwilę o czym gadamy?

Hm? Dojrzałe kobiety (oczywiście nie wszystkie ale sporo) są łatwiejsze do poderwania dla takiego młodzieńca:D

sissy :D powiem ci ze wypowiedzi masz ogolnie nieglupie na forum wiec nie chce mi sie z toba kłócić. no chyba ze palniesz jakas glupote... :P

Ale Kwiatek, ja mam misję do spełnienia bo w zastępstwie jestem. Więc musisz mi wrzucać a ja Tobie

dobrze słonko, jestes piekna, kochana, madra i godna kazdego wspanialego mezczyzny :) czy to zaspokoilo twoja potzrebe adoracji?

spokojnie. ja wiem ze ludzie kochani potrafia wydobyc z siebie najlepsze uczucia, niekochani i odrzuceni - najgorsze

nie mam tego tematu w ulubionych juz. nie pamietam wczoraj tam pisalismy o kiepskim poniedzialku pamietasz? aha prosta rada - sluchaj co ci ludzie mowia, tak po prostu.oni ci daja rady jak zyc

złośliwa, on próbuje Cię zaiteresować jakąkolwiek swoją wypowiedzią, dlatego skrywa tajemnicę, co powiedział sprawca :)

sissy, powiem ci ze ty ze złośliwą byscie dobrze do siebie pasowały :D zastanowcie sie nad zwiazkiem les :P :P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się