Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekła i rozczarowana

dlaczego teraz młodzi mężczyźni wolą dojrzałe kobiety?

Polecane posty

_Kwiatek...no jak tak mozesz!!! mowic o Zlosliwej... nie ładnie nie ładnie... a cream to wiesz...swoja drogą ...trzeba ich kochac ;-) ps cream jak czytasz to wiesz.... kocham..... :P _Kwiatek...jak to? to perwersja nie magia??? przeciez to tez trzeba "umiec" :P

happy.femina - wole umiec robic rzeczy piekne a nie perwersyjne :P ludzie cie pokochaja za rzeczy piekne a znienawidza za rzeczy perwersyjne

Gość Kwiatek bedzie nastepny
do kolekcji. Za miesiąc sie tu będa ostro wyzywać. ;) przepowiadam wam to, bo juz iskrzy

hehe spoko. ja nie bede zadnych maili pisac :P w ogole zadnych zwiazkow z kobietami bo to tylko z torbami mozna pojsc :P :P

Ojej po prostu psycholog mi powiedział ze mam barwną osobowość jestem tym czego faceci nienawidzą a jednocześnie pragną im bardziej zachowuje sie irracjonalnie tym bardziej mnie pragną :O

Gość Kwiatek bedzie nastepny
Dobrze kombinujesz i starasz się racjonalnie mysleć, ale to nic nie szkodzi. Tak naprawdę pragniesz ognistego forumowego romansu i mnóstwa emocji, chocby miało się to skończyc tragicznie.:D ja ci to mówie. Pożyjemy-zobaczymy ;)

czyli _Kwiatku drogi... ludzie powinni mnie kochac...bo ja i perwersja :/ no co bede ukrywac.... moze dlatego mnie ukochany zdradzal :P no a to apropo tego co wczesniej bylo przez ciebie pisane ze "mam cos na sumieniu" do cholery co mam miec na sumieniu? ciało?:/ zawsze jest tak ze po obu stronach jest wina...owszem... ale tez jest procentowo okreslona... wiesz...ty dla ukochanej serce bys wyrwal a ona cie zdradza i co? wina "po równo"?

sissy - ze złośliwą mozemy zostać kochankami internetowymi ;) ale ona nie łapie o co chodzi tylko wysysa facetow po kolei i wyrzuca :P

pomarańcza - wszytskie romanse koncza sie tragicznie :P jedno zostaje porzucone przez drugiego. pytanie tylko kto kogo :D :P

Gość karoolek
Ktoś tu juz napisał OSOBOWOŚĆ !! Jesli jest zajety i jest mu z nią dobrze, to po co ma zmieniac ?

Ja nie mam poranionego serca. Nudzi mi się, owszem ogólnie, ale nie mam poranionego serca bo jest z kamienia...

"poranione serce" _Kwiatek...ja mam je poszarpane, rany klute, szarpane, ostre ale co tam, jestem dobrej mysli.... moze kiedys mi przejdzie... i bede umiala tak jak nasza wspaniala Złosliwa tez sobie poflirtowac :P