złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 Jestem mistrzynią flirtu ale boje sie ze mnie ktos pokocha,bo jak mnie ktos pokocha to sie zmienie a jak sie zmienie to sie znudze jak sie znudze to sie rozstaniemy jak sie rozstaniemy to wróce na foru i znowu zaczne flirtowac:O help Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sissy 0 Napisano Październik 21, 2008 No skamieniało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 złośliwa, pragnienie rozrodu jest wieksze niz to co rozum dyktuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
happy.femina 0 Napisano Październik 21, 2008 cholercia to ilez będzie mi sie bliźnić????? bo juz sie te rany ciagle jączą i jączą...ile jeszcze bede czekac... do usranej smierci... az na łozu ...kiedy bede konac...i bedzie mnie spowiadal ksiadz... wowczas poczuje iskierke.... i sie zakocham....oczywiscie w tym ksiedzu :P ah...zaczynam fantazjowac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 jestem odpadem kafeteryjnym 30-lat rozwódka z dzieckiem i nie mogąca miec juz dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
happy.femina 0 Napisano Październik 21, 2008 no tul mnie tul... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 złosliwa, faktycznie dobra jestes :) rade wam dam dobra - nie zblizajcie do facetow, to sie wam zdrowiej bedzie zylo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sissy 0 Napisano Październik 21, 2008 Złośliwa, ja Ciebie rozumiem. Tak jak jest, jest prościej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
happy.femina 0 Napisano Październik 21, 2008 Zlosliwa cholercia ty sie uspokoj... bo ja tez panna z dzieckiem :P ale ty przynajmiej potrafisz faceta sprowokowac aby sie Toba zainteresowal... a ja to juz padaka,nawet na randeczke niewinna boje sie wyjsc :P a co do tych dzieci...hmmm... jak juz wiecie...ja chce bezplodnego pana bo ja juz ich niechce a chcialabys miec wiecej??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 Siska własnie łatwiej i prosciej nie chce byc znowu zraniona wiec wole postepowac tak jak do tej pory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 Nie moge juz miec dzieci maz mnie tak pobił ze nie jestem juz płodna:) no i chooj z tego bede sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
happy.femina 0 Napisano Październik 21, 2008 _Kwiatek....ja bym sie z Toba posprzeczala czy tak zdrowiej nam z daleka od panow ;-) tzn jesli chodzi o zdrowie psychiczne to napewno bo nikt cie nie wk*rwia ale inne zdrowie tez sie liczy...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
happy.femina 0 Napisano Październik 21, 2008 nie jestes sama.... ;;-) masz nas Kochana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 i facetów:) mnie sie kocha albo nienawidzi :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
happy.femina 0 Napisano Październik 21, 2008 Złośliwa :P zawsze to jakies wzbudzasz emocje a to juz jest wazne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 hihi mnie sie najwyzej nienawidzi albo mowi ze jestem zimny drań, nie złośliwa? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sissy 0 Napisano Październik 21, 2008 złośliwa, ty nie mówisz poważnie z tym, że Cię mąż tak pobił, że dzieci mieć nie możesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 Kwiatek Ty jestes spoko;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 Siska mówie powaznie..ale nie jestem na forum by wzbudzac litość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 złośliwa, a naprawde tak uslyszalem o sobie w rzeczywistosci ze zimny drań jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 to przykre złośliwa.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 No to co? ale to moje zycie a nie Wasze jestem ofiara przemocy mam zmienne nastroje boje sie okazywac uczuć ale nie mam ochoty o tym pisać proste:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 złośliwa, rozumiem to.to jest normalne ze kazxdy boi sie zranienia gdy sie odsloni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 ale rozumiesz ze wywolujesz we mnie uczucie współczucia gdy czytam cos takiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
złośliwaa samica30 0 Napisano Październik 21, 2008 No własnie dlatego stosuje prostą sztuczkę psychologiczną krzycze---jestem pusta łatwa by nikt sie nie dobierał do mojej duszy,a w razie czego jak facet sie czepia to Mu mówie prosto w oczy przecież uprzedzałam jaka jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 ostatnio stwierdzielm ze chce teraz w łóżku Miss Sporty zakochalem sie jak zobaczylem taka fajna bruneteczke na rynku ubrana na sportowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 złosliwa - spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
happy.femina 0 Napisano Październik 21, 2008 i masz sumienie czyste...bo uprzedzalas.... ja tez tam mowie komus jesli chce sie ze mna umowic.... "jestem skrzywiona"psychicznie... i jak cos to...tez mowie...."a nie mowilam ze jestem" :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Kwiatek 0 Napisano Październik 21, 2008 ale wiesz ze to i tak jest kobieca strategia na przyciagniecie adoratorow ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
happy.femina 0 Napisano Październik 21, 2008 _Kwiatek...mowisz ze sie zakochales no to tylko pozazdroscic ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach