Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrospaczony

dlaczego ona odeszła?

Polecane posty

Gość zrospaczony

mieliśmy wyznaczoną datę ślubu. ona zawsze wielokrotnie mnie zapewniała o swojej miłości. a dzisiaj w nocy dostalem od niej esemesa z jednym tylko slowem-odchodze. nic żadnych wyjaśnień, żadnego wytłumaczenia. jestem zdruzgotany :-(

Gość iutiutiti
pisze się "rozpacz" więc i "zrozpaczony", bo wybacz wtręt ale ten błąd razi i odwraca uwagę od problemu a co do tematu: może to i brutalne było ale lepiej że to wyszło wcześniej niż gdyby jeszcze dłużej miała cię zwodzić, grać może na dwa fronty, a tak - nie ma jej, może ona w ogóle nie była prawdziwa a ty kochałeś tylko wyobrażenie o niej, które ta zakłamana suka podtrzymywała zmień miłość na nienawiść, bo powody do żalu masz niewątpliwie

Gość nie rozumiem jej
wiesz, mi przychodzi na myśl tylko jedna sytuacja, gdy mogła bym się tak zachować. Gdybym dowiedziała się, że mój chłopak mnie zdradza. Gdybym była tego pewna na 100%, wiedziała że mnie oszukiwał, ukrywał to itp. zakończyła bym to jednym słowem, i nie zadawała sobie trudu żeby cokolwiek wyjaśniać. Jeśli masz czyste sumienie to nie przychodzi mi nic do głowy, dlaczego mogła się tak zachować... Nie wierzę, że można być aż tak tchurzliwym. A może ktoś dorwał się do jej komórki i to miał być taki "żart" :/

Przespała sie z kolesiem, który pokazał jej na czym polega prawdziwy sex :classic_cool: Z miejsca stwierdziła, ze szkoda zachodu na takiego łachmyte i nieudacznika jak ty, wiec załatwiła sprawe od ręki :classic_cool: