Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość param param

jakiej firmy cienie do powiek polecacie?

Polecane posty

Gość param param

Bardzo duzo slyszalam o firmie inglot :) ze dobra a wy ? jak oceniacie? piszccie swoje typy

Gość Anna Bellarossa
tak inglot uzywałam kiedys. a teraz kupiłam eveline

Gość param param
a wolisz matowe czy perlowe? ja jakos bardziej matowe :) Ja mam tez z miss sporty i euphory inglota .. dopiero zaczelam zabawe z cieniami :)

A ja polecam Ruby Rose i Sensique. :) U mnie sprawdzają się świetnie. Przetrzymują cały dzień, nie zbierają się w załamaniu powiek. REWELACJA! W dodatku kosztują grosze. :)

Gość reggio di calabria
Nie warto w ogole wydawać duzo kasy na cienie. Jakies podwojne za 100 zł to dla mnie kpina ze zdrowego rozsądku. Lepiej kupić jakieś tanie np ruby rose, a jak sie nie będą dobrze trzymać to kupić bazę pod cienie (male pudeleczko starczy na lata) i już jest ok.

wczoraj pierwszy raz od lat użyłam cieni inglot i szczerze powiedziawszy nie jestem zachwycona :o kiedyś tylko ich używałam i mam wrażenie, że były trwalsze i miały trochę inną konsystencję. mój stary cień inglota nadal używam od czasu, do czasu, a co do tych mam pewność, że więcej ich nie nałożę :o polecam cienie sephory, jakiś czas temu kupiłam 4-kolorowe, za coś koło 50zł.

Gość param param
no tak tylko nikt tu nie mowi o cieniach za 100 zl ze kupuje :) moj najdrozszy to za 14 zl :P a Ruby Rose to zawsze widze same rozswietlajace...nigdy nie widzialam jeszcze matowych z tej firmy..chyba ze mam takie badziewne sklepy.

używam matowych z inglota od wielu lat i jestem zadowolona kosmetyki Eveline to moje odkrycie sprzed jakiś 2 lat, świetne są

Gość param param
ja z eveline mam zle wspomnienia.. dostalam raz probke kremu ujedraniajacego i oczywiscie ucieszona sprobowalam i radosc nie trwala dlugo...mam alergiczna skore strsznie sklonna do podraznien...i dostalam uczulenie...;/;/ przez 4 miesiace nie chcily mi zejsc z ud czerwona wysypka

Gość param param
no ale to odnosnie ciala... moze cieie sa inne ale nie wiem czy sie skusze:P

Gość Mbm
Polecam Revlon Color Stay- sa rewelacyjne

Gość gość
ja polecam cienie mineralne, szczegolnie annabelle, bardzo trwałe i maja ładne kolorki

Gość gość
No cienie mineralne są bardzo dobre, ja sama mam z firmy Alilla, które dodatkowo są hipoalergiczne i bardzo trwałe, aż byłam zaskoczona. No i cena tez jest w porzadku

Gość AnkaS

Ja mam cienie do powiek sunrise od eveline, bardzo dobrze napigmentowane, nie osypują się, kolory ładne, koszt niewielki,. Myślę, że na początek to mogą być, ta marka robi coraz lepsze kosmetyki, taka mam wrażenie, bo coraz więcej produktów od nich mi się sprawdza.