Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Darek9878

Moja żona ma raczej rzdko w przeciwieństwie do mnie ochotę na sex,

Polecane posty

Gość Darek9878

i mówi mi przy tym, że zdecydowana większość kobiet tak ma, a tylko w zdecydowanej mniejszości kobiety mają inaczej. Dlatego Was kobiet się pytam, czy to jest prawdą, czy raczej tylko asekuracją z jej strony? Bardzo proszę o Wasze zdanie na ten temat???

Gość gość
A skąd ona może wiedzieć, jak ma zdecydowana wiekszosc kobiet?:oCo to znaczy, że ma ochote rzadko? W sensie raz na ile?

ja nie jestem w związku małżeńskim,ale w 5-o letnim,i muszę przyznać,że mój facet cały czas na mnie działa i jak tylko się widzimy,góra co 2dni,mam na niego ochotę

Gość Darek9878
czyjaś dama - bo tam wkurwił mnie ten podszyw! A tak w ogóle - dla mnie często to byłoby tak choć raz na 2 dni, zresztą póki co dał bym radę i codziennie. Ale gdybym miał co drugi dzien to bym byłw pełni niemal zadowolony. Czy to jest zaczęsto??

Gość Darek9878
Dla żony wastarczajaco jest raz na tydzień - czasami dwa - dla mnie to stanowczo za rzadko!!! Jak to wygląda u was - kobiet, które jesteście zadowolone z sexu!!!

Gość Darek9878
Ale to nie jest początek znajomości zmay się z 5 lat przed i 3 lata po ślubie

ja tam nie znam twojej zony... ale jeśli na wzajem się sobie podobacie, działacie na siebie:) to ma sie ochotę kilka razy dziennie i zawsze jest mało....... bynajmniej ja tak mam :D

tak wiem,że to nie jest początek znajomości,tylko chciałam porównać jak często ochote miała na początku znajomości a jak często teraz

Nie jest prawdą, że większość kobiet tak ma... Prawdą natomiast jest, że większość mężów nic nie wie o swoich żonach i ich potrzebach.

Gość Darek9878
No właśnie o to chodzi, że nie idzie na te tematy z nią pogadać, by byo jaj dobrze i częściej,

Gość gracjuszka
ja jej dam swojego a Ty przyjdziesz do mnie:)żart oczywiscie...:)a tak wogóle to mój facet ostatnio też już mnie denerwuje...wie,ze mam niezły temperament,wie.wie,ze mam wielkie potrzeby,wie i co z tego,ze wie jak ma to gdzies.nie mam zamiaru wisiec mu na rozporku"kiedy to mi sie zachce"z jego strony też powinna by inicjatywa..i moze i jest jak jemu się zachce,a ja wtedy powinnam mu odmówic,ale jak skoro mnie już rozsadza.gadam z nim o tym i tyle to przynosi co i nic!zła jestem!

Gość gracjuszka
on rozumie,on wie,ale on siły nie ma...no żesz...pracuje po tyle godzin,no owszem zgadza sie,ogólnie kiepsko sypia też fakt,szkoda tylko,ze o moich potrzebach zapomina....

Gość darelli
Z moich doświadczeń wynika że dla osób o mniejszym temperamencie, taka sytuacja "to nie jest problem" i "to że tobie się chce to nie znaczy że mi też ma się chcieć", więc osoba z większymi chęciami jest pozostawiona sama sobie. I nie ważne czy będzie się starać na maxa czy nie, bo i tak niewiele to pomoże.