Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdegustowanyyyyyy29lat

Irytuje mnie i krępuje nagość i brak intymności po zamieszkaniu z dziewczyna zra

Polecane posty

nie bardzo rozumiem w imię czego mam patrzeć na to jak mój mąż np sra?? kto mi wytłumaczy?

"takie bzdety, jak pisze autor to są tylko jak się jest w związku 2 miesięcznym, ja w stażu małżeńskim 18 letnim, nawet takich głupot jak wy piszecie nie zauważam ani moja żona, ale my jesteśmy małżeństwem, które się kocha i jest jednośią" i potem mamy takie malzenstwa... ludzie sie kochaja, ale nie ma zupelnie iskry miedzy nimi... a facet wzdycha do pieknej blondynki, dawnej milosci, ktora teraz ogladac moze tylko na naszej klasie... prawda blondynie?

juz nie chodzi o papiloty akurat jej potrzeba godzine aby sie zakreciły ale o sikanie przy mnie nie zamyka drzwi mieszkamy tylkow e dwoje dom ejst duzy wiec raczej nie ma sytuacji ze brak czasu przeszkadza w zorganizowaniu sobie łązienki tylko dla siebie w takich sytuacjach

Gość wnuk smirnofa
papiloty to chyba problem z XIX wieku?

w zyciu sa rozne sytuacje trzeba je rozumiec ale takie traktowanie spraw intymnych jako czegos bez zupełnej otoczki wstydu bez zadnej krepacji mnei krepuje serio

to jej powiedz wprost- będziesz tak robiła to przestaniesz mnie podniecać - powije się troche posyczy i może zmądrzeje

makijaz i te sprawy sa dla wielu kobiet czynnosca intymna, wiec sie nie wypowiadaj na ten temat

Gość a u nas 15 lat po slubie
to jej zamykaj te drzwi moze cos do niej dotrze ;)

Gość wnuk smirnofa
makijaz i te sprawy sa dla wielu kobiet czynnosca intymna, wiec sie nie wypowiadaj na ten temat az sie boje je sobie wyobrazac

:D

ludzie depilacja ludzka(kocieca)sprawa ale zebys ie z tym afiszowac po jaką cholere?Brakuje mi u niej wyczucia nie mieszkałem nigdy z kobeita teraz jestem przerazony po tych 2 miesiacach

wyszłam a co do ma do rzeczy- ja mam rodzeństwo a jakoś mi to by przeszkadzało

Boze gdybym ja miala sie chowac przed moim partnerem z wyrywaniem brwi, z depilacja nog, malowaniem wlosow, nakladaniem maseczki to chyba bym sie w dzikusa zamienila, tak samo jak nie robilabym problemu z tego, ze on goli sie przy mnie a z drugiej strony nie pozwolilabym zeby patrzyl jak sidze na kiblu a ten np mylby w tym czasie zeby, to juz porazka, tyle, ze te rzezcy sie od siebie cholernie roznia

Gość rozumiem biedaka
Trzeba też oddzielić rzeczy normalniejsze np. malowanie paznokci, czy nawet robienie makijażu od czynności mniej przyjemnych dla oczu i nosa jak załatwianie potrzeb fizjologicznych, puszczanie gazów, depilacja itp. kobiety (i męzczyźni) którzy nie dbają o pewien poziom tajemnicy w zwiazku skazują ten zwiazek na śmierć. Póxniej taka kobieta będzie miała pretensja do całego świata, że ona już go nie podnieca i on sobie znalezł kochankę która zawsze trzyma fason.

Gość bb..
a co jesli chce wziac prysznic i ladnie sie ogolic a moj partner chce brac ten prysznic ze mna? moge powiedziec ze nie ale tlumaczyc sie dlaczego?

Gość to ja też napiszę
cieszę się że mam partnera który nie dostaje zawału gdy przez przypadek wejdzie do łazienki gdy siedzę na sedesie ja z kolei nie robię wielkiej tragedii gdy wchodząc po nim do łazienki muszę szybko otwierac okno by się nie udusic.... co najwyżej takie akcje razem obśmiewamy i żartujemy z tego wydaje mi się że mam do tego bardziej zdrowy stosunek niż Ci któych wszystko obrzydza i wszystkiego się wstydzą, nie wiem jak oni sobie radzą podczas wizyty u lekarza czy badań w szpitalu chyba nie chodzi o to by miec do intymności określony stosunek ale raczej o to by się dobrze pod tym względem dobrac i tego wszystkim życzę, by nikt nie musiał się powstrzymywac przed kupą zanim partner opuści mieszkanie lub by nasz partner nie dostawał drgawek na widok naszych rytuałów pielęgnacyjnych

mozesz przeciez zaczac prysznic bez niego i po zrobieniu depilacji go zawolac bosz przeciez to takie proste :D

Gość rozumiem biedaka
Wbrew temu co niektóre myślicie, można się schować w łazience na godzinę czy dwie. Nie wiedziałam, ze nasze dziewczyny sa takie mało wyrafinowane i tak mało dbają o swój wizerunek.

Gość Znałam dziewczynę
która naprawdę kładła się spać w makijażu. Rano wstawała przed swoim mężem i biegiem do łazienki, żeby stary zmyć i położyć nowy. Była bardzo dumna z tego, że jej ślubny nie widział jej nigdy bez tapety. Dla mnie chore...

no co jak co ale troche tajemniczosci w zwiazku zawsze dodaje mu pieprzu chcesz skazac zwiazek na smierc - wyloz sie jak na tacy

albo wziac prysznic razem i zostac pod prysznicem chwile dluzej nie trzeba mu wcale odmawiac :P

u nas z zasady jak ktoś jest w łazience to się puka więc wypadki się nie zdarzają co do reszty najpierw można się ogolić czy wydepilować a potem zaprosić partnera na prysznic- bo co ty golisz nogi a on w tym czasie romantycznie czyta gazetę mój mąż kiedy byłam w późnej ciąże chcąc nie chcać musiał mnie ogolić- to jest sytuacja podbramkowa i zupełnie inaczej ją się odbiera niż codzienność po za tym tak jak ktoś napisał skoro obojgu to nie przeszkadza - ich związek - ich sprawa. ale jeśli jednemu to przeszkadza to chyba powinno się to uszanować, prawda??

Gość dfresdtdtr55
bekanie może byc przyczyną odkochania się u mnie

"papiloty to chyba problem z XIX wieku?" no wlasnie - tak na marginesie to moja ma elektryczne jakies takie wałki

Gość widocznie bez tapety
by jej nie poznał :P :D

mozna sie schowac ale nie zrobilabym nigdy problemu gdyby moj facet wszedl i zobaczyl jak depiluje noge, z maseczka na wlosach i swieza farba na wlosach :D

Gość wnuk smirnofa
można się schować w łazience na godzinę czy dwie. co mozna robic tyle czasu w lazience -operacje plastyczna?