Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdegustowanyyyyyy29lat

Irytuje mnie i krępuje nagość i brak intymności po zamieszkaniu z dziewczyna zra

Polecane posty

Gość viera
hahaha ja jestem 10 lat po ślubiei jakbym miała czekać z pójściem do ubikacji aż on wyjdzie z domu to bym się nieraz po.....a. często się depiluję przy nim ponieważ jak rano przed wyjściem do pracy on sie spieszy i ja też , a niestety mamy jedną łazienkę to co mamy zrobić .Nie załatwiamy się przy sobie z przyjemnoiści ale jeśli zajdzie taka potrzeba to nikomu to nie przeszkadza.Dziwne macie problemy naprawdę

Nic nie jest krępującego w porodzie, ale ja bym nie chciała, gdybym rodziła, żeby był tam ze mną facet, dla jego bezpieczeństwa: - jeszcze by zemdlał, rozwalił se łeb o coś i tylko obciachu narobił - skopałabym mu tyłek, za to, że muszę tak cierpieć przez niego :P - słyszałam o przypadkach, że facet później ma uraz do seksu, bo się naogląda strasznych rzeczy, wiadomo przecież, że faceci to mięczaki

Gość rozumiem biedaka
Komiczne ma racje. teraz panuje moda na ekshibicjonizm, emocjonalny, fizjologiczny, wszelki. Wystarczy wejśc na you tube - ludzie pokazują tam filmy z porodów. Kiedyś byłam zwolenniczką porodów rodzinnych, ale teraz myślę, że nie chciałabym, żeby facet mnie widział w takiej sytuacji.

Gość wnuk smirnofa
nie, nie rodzilam ale nie bede miala okazji urodzic przed pierwszym porodem :)

"komiczne alez ty głuuuuupi jesteś!" argumentacja powalająca... a co do wyszłam z kąpieli... kobieta znosi poród, bo nie ma innego wyjscia... ciekawe czy byłabys taka twarda, gdybys miala siedziec przy operacji wykonywanej na Twoim facecie? :D

Gość to ja też napiszę
wiesz komiczne, w porodzie rodzinnym nie chodzi o ekshibicjonizm, bo przecież nie każdy kto taki przechodzi, od razu go filmuje i wrzuca na youtube wysyłając linka do wszystkich znajomych jeśli kiedykolwiek chciałaby by mój facet był przy porodzie to tylko po to by zapewnił mi bezpieczeństwo i wsparcie, by reagował gdy coś jest nie tak, nie jestem w stanie przewidziec co się będzie działo, czy stracę np przytomnośc i czy lekarze nie zadecydują zamiast mnie na coś na co normalnie nie zgodziłabym się....chcę wiedziec, że będzie przy mnie zaufana osoba, która pomoże mi gdy ja stracę kontrolę nad sytuacją....to coś jak pierwszy skok ze spadochronem z instruktorem....wolałabym pierwszy raz nie skakac sama

"ciekawe czy byłabys taka twarda, gdybys miala siedziec przy operacji wykonywanej na Twoim facecie? " Nie wiem, obym się nie musiała przekonać. Ale kobiety nie mdleją na widok krwi, bo widzą ją co miesiąc, facetów to o wiele bardziej rusza.

wiec powiem ci , że mozna nazwać poród tysiącem słów- ale nie "szalenie interesującym" to nie piknik i rzadko jest tak , że on ci głaszcze po ręce i mówi przyj przyj- ty przesz i dzidziuś jest na świecie:D a wy z radości zajadacie się pączkami ;)

Gość wnuk smirnofa
komiczne czyli nigdy nie zobaczysz porodu na wlasne oczy? nie interesuje cie to?

wnuk a co tam jest takiego interesującego????????

słyszalem o przypadkach, gdy kobiety strasznie wyzywały swoich partnerow, mowily o nich straszne rzeczy podczas porodow... nie chce by taka sytuacja mnie spotkala

Gość wnuk smirnofa
wiec powiem ci , że mozna nazwać poród tysiącem słów- ale nie "szalenie interesującym" to nie piknik i rzadko jest tak , że on ci głaszcze po ręce i mówi przyj przyj- ty przesz i dzidziuś jest na świecie a wy z radości zajadacie się pączkami ike. nie wyobrazam sobie tego w ten sposob. glaskanie po rece podczas wysilku musi byc irytujace. wyobrazam sobie raczej, ze facet powinien ogladac calosc od stop a moja glowe niech zostawi w spokoju. o ile nie ma komplikacji nie widze tez dramatu w bolach porodowych. jestem twarda i mam duza wytrzymalosc na bol.

Gość IKE ZAMILCZ JUZ
bo nie da sie Ciebie juz czytac

komiczne a ja ci powiem, że chyba to są jednak rzadkie przypadki- tak jak rzadko która niemiłosiernie wrzeszczy;)

"słyszalem o przypadkach, gdy kobiety strasznie wyzywały swoich partnerow, mowily o nich straszne rzeczy podczas porodow... nie chce by taka sytuacja mnie spotkala" ale Ty wrażliwy chłopak jesteś. W trakcie kłótni też się mówi różne rzeczy.

"komiczne a ja ci powiem, że chyba to są jednak rzadkie przypadki- tak jak rzadko która niemiłosiernie wrzeszczy" wiem o tym, ale jednak...

Gość wnuk smirnofa
co jest interesujacego w tym kiedy rodzi sie czlowiek? dla mnie to jest interesujace. jak to wszystko wyglada. jak wyglada kiedy tylko czesc dziecka jest na swiecie a reszta w srodku. ile krwi towarzyszy temu, jak wyglada lozysko, zszywanie. mojego faceta tez to interesuje.

to nie czytaj masz jakiś przymus wewnętrzny?? nie przejmuj się to się leczy.......

Gość to ja też napiszę
komiczne, masz jakieś dziwne wyobrażenie porodu, nikt nie każe zaglądac rodzącej między nogi....wystarczy że facet będzie stał odwrócony do jej twarzy nie przekonuje Cię myśl, że Twoja kobieta będzie czuła się z Tobą bezpieczniejsza ? dwóch znajomych było przy cesarkach swoich żon, nigdy nie uważali tego wydarzenia za obrzydliwe, raczej było to dla nich wielkie przeżycie, mają kolejne dzieci więc raczej nie wpłyneło to negatywnie na ich libido

wnuk mi też się tak wydawało zanim nie znalazłam się na porodówce- potem raczej interesuje cię tylko to by było już po wszystkim- nie masz sił, czasu, chęci na oglądanie własnego łożyska;)

"ale Ty wrażliwy chłopak jesteś. W trakcie kłótni też się mówi różne rzeczy." słow powiedzinych w zlosci nie biore do siebie... poza tym nie wiem jak Ty sie kłócisz, ja w miare kulturalnie

Gość wnuk smirnofa
jaki jest sens porodu jesli nie patrzy sie miedzy nogi tylko w twarz:D:D:D???????????? chyba nie na twarzy odbywa sie kulminacja wydarzen :D

jeden z moich kumpli po obecności przy porodzie swojej żony miał psychiczną blokadę przez kikla miesięcy. Nie chodziło o to, że nie mógł uprawiać seksu, ale o jazdy, które miał w glowie. Opowiadał o tym mojemu męzowi i powiedział mu, że drugi raz sie na to nie zdecyduje mój kuzyn znowu po tym, jak widział poród swojej żony stwierdził, że nie chce miec drugiego dizecka, bo sie o nią boi. Nie zdawa sobie sprawy, że to "aż tak" (jak sam się wyraził) :D zastanawiam sie, czy faktycznie warto fundowac facetowi taką wątpliwą przyjemność. My i tak jesteśmy wtedy dośc mocno zajęte sobą ;)

"słow powiedzinych w zlosci nie biore do siebie... poza tym nie wiem jak Ty sie kłócisz, ja w miare kulturalnie" słowa powiedziane przy porodzie, to też słowa powiedziane w złości (i w bólu w dodatku). Też nie musisz brać do siebie.

a gdzie pozwalają być przy cesarkach????? pozatym cc bardzo różni się od naturalnego- myslisz że przy naturalnym jesteś za parawanikiem i co minuta zmieniają ci prześcieradełko??

"nie przekonuje Cię myśl, że Twoja kobieta będzie czuła się z Tobą bezpieczniejsza ?" nie wiem - ona twierdzi, ze nie chcialby bym z nia wtedy był

wnuk nie będę się z tobą kłócić - pożyjemy- zobaczymy;) nie mam nic przeciwko porodom rodzinnym- każdy decyduje sam

dobra - luzik kupie sobie 2 piwka, paczke chipsow i bede patrzył jej miedzy nogi