Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meaaaxx

pękni eta prezerwatywa .. do doświadczonych pań

Polecane posty

Gość Meaaaxx

hej. mam problem i potrzebuję rady ... ;/ byliśmy w tą sobote ze znajomymi no i oczywiście z moją dziewczyną - Moniką na biwaku. Było fajnie , jak to imprezka trochę alkoholu ... kolo 4 rano postanowilismy zaqwinąć się do namiotu. Monika miała ochotę na seks wiec jej nie odmówiłem:) było przyjemnie. ale pekła mi prezerwatywa. (Monika miała dni niepłode) jaka jest szansa,ze mogła zajsc w ciąże? niewiem kiedy prezerwatywa pękła. nic jej nie mówiłem,zeby juej nie denerwowac bo jak wiadomo stres opóźnia okres. nie skonczyłem w niej. chwile przed tym wyjęłem i gdy zobaczyłem ,ze prezerwatywa pękła zakonczyłem stosunek... jakie są szanse ,ze Monika może być w ciąży. (mamy po 25 lat tak wiec ciąża nie byłaby katastrofą ) proszę o radę.

Gość Meaaaxx
przepraszam za błędy.. szybko pisałem :)

Gość minika90909000
szanse jakieś na pewno są... ale nie duże bo w sumie nie skończyłeś niej... ostatnio coś te prezerwatywy szwankują... mi już 2x durex pękł... chwała Bogu że mój chłopak we mnie nie skończył, a pękła gdy ją związywał...

Gość słodka anula
jak miala dni niepłodne i nie skonczyłes w niej to nie bedzie w ciazy

Gość aaaaaaaaauuuuuuuuuaaaaaa
jakis ty slodziutki:P ale taka raczej nie zostaniesz :)

Gość nu
jak w niej nie skończyłeś to jest szansa ,że nie będzie w ciąży.

Gość aaaaaaaaauuuuuuuuuaaaaaa
ojjj tatka

Gość dfdfd
Jesteś pewny, że miała niepłodne ? Który dzień cyklu ? Raczej mało prawdopodobne aby zaciążyła, ale cuda się zdarzają

Gość raczej nie powinna
być jesli nie skończyłeś w niej, tym bardziej jeśli miała dni niepłodne. Jesli miałaby płodne to prawdopodobieństwo jest ale małe, bo przed wytryskiem tez wydzielają się plemniki w różnych ilościach

Gość ech-ach
nie skonczyles w niej ale plyn tez zawiera nasienie,wszystko zalezy czy miala plodne czy nie ale tego do konca to nikt nie wiem....jestes nie w porzadku ze nie powiedziles o peknietej gumie dziewczynie to zwyczajne swinstwo ,nie chcialabym sie zadawac z faciem ktory zachowuje sie tak nieodpowiedzialnie>>marsz powiedziec jej prawde!!!!!!!!!!!!!:P