Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cinni

Seks oralny z użyciem... prezerwatywy?

Polecane posty

Czy dla facetów to dopuszczalne? Nigdy nie uprawiałam seksu oralnego z moim chłopakiem (jako strona aktywna), moje życie erotyczne dopiero się zaczyna i póki co jeszcze nie jestem gotowa na bezpośredni kontakt oralny. Jednak myślę, że w przeskoczeniu tego etapu mogłaby pomóc prezerwatywa, np smakowa. Czy faceta to zadowoli?

No ale bez przesady, przecież jakoś seks się uprawia w prezerwatywie i to nie znieczula w żaden sposób mężczyzny. Więc czy aż tak kiepsko jest w przypadku orala?

Gość olo21
Nie wiem dlaczego musisz robic loda? Jezeli nie chcesz ,nie lubisz albo nie jestes przekonana..poprostu odmow, nie rob.Doprawdy , seks jest fajny jezeli jest przyjemnoscia dla obu stron. Ja wole bardziej od loda masage reka i stosunek np.

Gość pyrunia
gwarantuje Ci ze o wiele smaczniejszy jest jego penis niz prezerwatywa - nawet smakowa jest obrzydliwa w smaku - to lateks i to z np.srodkiem nawilzajacym na zewnatrz , obleśny smak BLEEEE

Gość Imagirl
Nie jestem pewna, czy facet by coś poczuł:) Jeżeli nie chcesz, to nie rób tego i już, a jak będzie namawiał, to znaczy że cię nie kocha!

Gość Charceż
Użyj kapturka dopochwowego - wsadź se w pyszczek i jazda - chłpię się nawet nie połapie

Gość olo21
CHODZI CI O POROWNANIE CZY RADE?

No ja nie wiem czy któryś facet woli seks w gumce niż bez... O odczuciach mówię a nie zabezpieczeniach. Jako kobieta widzę różnice w swoich doznaniach więc uważam że facet tym bardziej musi.Jeśli o oral chodzi to tym bardziej, zwłaszcza że jak Pyrunia pisze prezerwatywy są ohydne, sam zapach wystarczy, a że smakowe... ja nie wiem po co to komu. Nie jesteś gotowa na ten rodzaj kontaktu, to się nie zmuszaj i już. Ale zapewniam Cię, że jak facet jest zadbany i czysty to na prawdę nie ma się czego obawiać czy brzydzić. Oczywiście zrobisz jak chcesz... A tak z ciekawości co na ten pomysł Twój chłopak?

Gość olo21
Mam wrazenie ze wszystkie dziewczyny sa przekonane ze "lody" sa jedynym przezyciem dla faceta.Dotychczas wszystkie panny jakie mialem ..z zebami lecialy do ptaszka.

Gość to bez sensu...........
Jeśli nie masz ochoty tego robić jeszcze, to nie rób. nie wyobrażam sobie lizać prezerwatywy, fuj. no, chyba, że obawiasz się jakiś chorób...

mój chłopak mnie na szczęście do niczego nie namawia :) jeszcze mu o tym nie mówiłam i patrząc na Wasze wypowiedzi chyba zrezygnuję z tego pomysłu... Chciałam po prostu jakoś sie przemóc żeby zrobic mu przyjemność :) A czego najgorzej się boję... Wytrysku do ust- możecie sobie myśleć, że jestem jakąś idiotką albo po prostu dziwadłem, ale mnie to brzydzi jakoś :(

Gość wtajemniczony
ps.lepiej na poczatek sprobowac z prezerwatywa to pozwoli sie przelamac na dalsze stosunki juz bez skoro masz wstret do st.oral. to dobry pomysl zeby sie przelamac krok po kroczku

Gość Marky
A dlaczego nie w prezerwatywie teraz są do wyboru naprawdę fajne smaki a przecież w gumce też poczuje to ciepełko a potem może się przełamie. Po co ktoś wymyślał tyle smaków i zapachów gdyby nikt nie robił tego w gumce?

Gość wowmmmmmmmmmmmm
Uprawiając seks oralny też można zarazić sie chorobą wenryczną-- oczywiście, że seks oralny w prezerwatywie! Jeśli jesteś pewna swojego faceta i chodzi tylko o kwestię "trudnści w przełamaniu się", to spróbuj w prezerwatywie, jeśli masz ochotę. Lepsze to niż nic, albo gdybyś musiała się zmuszać do bez.

Gość nie bede czarna
Mojemu pasuje w gumce, bo tylko tak może skończyć w moich ustach, bez gumki - chusteczki :P Mam odruch wymiotny na sam widok spermy, nie wyobrażam sobie mieć tego w ustach. Może kiedyś.

Gość nie no w gumce to do dupy
Może spróbujcie jakichś zabaw z czymś smacznym? Posmaruj mu penisa czekoladą, kremem, bitą śmietaną?

Gość Radeq
Durne jesteście. A czy seks oralny musi się kończyć wytryskiem do ust? Moja dziewczyna z chęcią mi robi lodzika (oczywiście bez prezerwatywy, bo to bzdura jakaś), ale pod koniec skierowuje penisa np. na piersi i tam kończę. I ja jestem z tego zadowolony, bo wcale nie muszę kończyć jej do ust skoro tego nie lubi.

Gość kot123
wlasnie tak sie zastanawail moj kolega chce jechac na dziwki takie co stoją na ulicy i sie mnie pytal czy w przezerwatywie cos czuc podczas seksu oralnego bo tylko tu o to chodiz kto bedzie sie pytal dziwki czy jej to samkuje to chodzi o jedna strone bo ja jemu odradzilem bez gumki bo mozna cos złapać np syfa itp:/

Gość rowerka
polecam żele smakowe na początek

Gość kot123
moze ktos mi pomoc? czy cos czuc?

Gość rowerka
nie sądzę żeby to było przyjemne

Ja nie lubię miec lateksu w ustach, ba nawet nie próbowałam. Jak nie masz ochoty robić loda to nie rób, bo z gumką to chyba kiepski pomysł :-)

Gość kot123
ja koledze doradzalem uzyc super cienkiej prezerwatywy np moze by bylo lepij czuc ja nie wiem to nie chcialm jemu za bardzo doradzac bo nie mam zabardzo doswiadczenia:/ wlasnie chcial bym jakies informacji od osob ktor tego doswiadczyly itp trzeba sobie pomagac;)

Gość kot123
no mamy po 17 i po prostu chcemy jechac na kuryw i tyle bedzie cos czuc ?

Gość rowerka
to może wy już jedzcie na te panie ,,,miłej zabawy