Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunegundija

Czy w nowym zwiazku przechodzicie etap samego pettingu czy od razu seks?

Polecane posty

Gość prawiczek i kropka
nawet jakby z jednym spala to by mnie to troche bolalo. nie mowie, ze taka dziewczyna jest warta spluniecia, bo dla mnie ona moze byc bardzo wartosciowa, ale nie musi do mnie pasowac

Gość prawiczek i kropka
24lata a w głowie wata, jakby dalej utrzymywala kontakty z facetem, z ktorym spala to dla mnie bylaby skreslona, tego bym nie wytrzymal

Gość 24lata a w głowie wata
Boś głupi;) Ja np. nie rozumiem jak można z kimś sypiać, kochać go i z dania na dzień udawać potem, ż eto obca osoba. Utrzymywać kontakty to znaczy być w przyjacielskich stosunkach, a nie utrzymywać stosunki:O Poza tym wykończysz się psychicznie, jeśli nie będziesz ufał komuś, z kim jesteś. Z własnego doświadczenia wiem, że jeśli jestem z kimś, to nie interesują mnie zadni inni faceci, nieważne jak przystojni, czarujący itd. Ale też nie dla wszystkich facetów to jest zaleta;)

Gość prawiczek i kropka
wiesz nic nie poradze na to, ze jak jesli mi sie podoba jakas dziewczyna i wiem, ze nie jest dla mnie dziewica, to ten fakt jest dla mnie przykry i od razu mysle, ze nie pasowalbym do tej dziewczyny. poza tym dziewczyna, ktora dziewica nie jest, raczej by prawiczka nie chciala za bardzo tez

Gość prawiczek i kropka
tu nie chodzi o zdrade, bo bym sie zdrady nie obawial, ale nie podobaloby mi sie, ze moja dziewczyna spotyka sie z facetem, z ktorym kiedys spala i robila mu loda, czy tez uprawiala z nim anal i inne swinstwa :o

Gość 24lata a w głowie wata
No na temat preferencji kobiet to już się wypowiadać nie będę. W każdym razie powodzenia w szukaniu.

Gość prawiczek i kropka
dziekuje, tobie tez zycze szczescia. ale tu nawet nie chodzi, ze dziewczyna miala jednego partnera. mam 21 lat i sporo dziewczyn w moim wieku mialo juz kilku partnerow

Gość a jak ktos
Olej takie i szukaj dalej. Ja np. spotkałem kilka dziewczyn po 20 i każda była dziewicą. Przynajmniej tak mówiły - nie zaglądałem "pod maskę" ;)

Gość prawiczek i kropka
wiesz dobrze, ze ciezko o dziewczyne co nie miala chlopaka. jak jakas miala chlopaka przez dluzszy czas to na pewno na patrzeniu sobie w oczy i trzymaniu sie za rece (no chyba ze tymi rekoma sie trzymali nie tam gdzie trzeba :p) sie nie konczylo zapewne w wiekszosci przypadkow

Gość a jak ktos
...w wiekszosci... w wiekoszci ludzie to idioci, ciemna masa, debile i blachary, tandeciarze i smarkule. Daj sobie spokoj z wiekoszcia. Ja wiekszosci ludzi nie znosze.