Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alllala

jak mam sprawdzic ze maz mnie zdradza jakie sposoby mam podejrzenia ze to robi

Polecane posty

Gość alllala

mam male dzieci wiec nie moge go codziennie sledzic tylko czasami mam z kim dzieci zostawic probowalam sposobu przez komorke kupilam inny numer i z tego pisalam do niego ale nic nie odpisywal z gg tez nie korzysta to co moge jeszcze zrobic pytam powaznie

Gość wynająć detektywa
?:classic_cool:

Gość a może lepiej nie wiedzieć
:) Ok, żartowałam Zapytaj go wprost, niech się trochę poboi i powiedz mu, - jeśli się dowiem, że mnie zdradzasz to z nami nieodwołalnie koniec. I słowa dotrzymaj Tylko czy cię na to stać?

Gość alllala
podejrzenia poprostu jak rozmawia przez komorke wychodzi sms sciszony nigdy tak nie robil strasznie findzluje sie do pracy co tez nigdy nie robil no i czatuje z sex kamerkami ja juz warjuje nawet chcialam znalezc jaka laske i mu podstawic ale nikt nie chce mi pomoc

Gość pyczys
kurcze najgorzej to miec podejrzenia bez potwierdzenia!!! hmm.. kurcze moze masz jakas kolezanke ktorej on nie zna, moze ona mogla by sledzic go przez jakis czas, dzwon do niego kiedy on tego sie nie spodziewa(np. kiedy jest w pracy po godzinach to dzwon na tel do pracy zeby sie upewnic ze na peweno on tam jest a nie np. z kochanka)!! tylko pamietaj o tym ze musisz najpierw miec konkretne dowody zeby mu o tym powiedziec, o jesli to tylko sa twoje przepuszczenia a one sie nie sprawdza to moze to zburzyc wasz zwiazek!!! P-O-W-O-D-Z-E-N-I-A :)) :)) :))

Gość karoolek
zajmij sie dziecmi - nie baw sie w dedektywa , prawda moze Ci sie nie spodobać , co z nią zrobisz itd.

Gość a może lepiej nie wiedzieć
a ja bym zapytała dlaczego ostatnio wychodzisz, gdy rozmawiasz przez tel? dlaczego ściszyłes sobie nagle sygnał sms? trochę go przyatakuj za pewnie się czuje

Gość alllala
nie mam takiej kolezanki co by mi posledzila meza mam naprawde male mozliwosci kurcze moze ktoras z was pomoze mi

Gość janaka
"np. kiedy jest w pracy po godzinach to dzwon na tel do pracy zeby sie upewnic ze na peweno on tam jest a nie np. z kochanka)" No, chyba że akurat jego kochanka to jakaś koleżanka z pracy z którą zostanie po godzinach :P Co nei jest wcale takie nieprawdopodobne, zważywszy na fakt że jak sama autorko piszesz on się teraz stroi do pracy bardziej...