Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna pytajaca

STARA BABA JESTEM, A MAM PYTANIE DO WAS KOBIETKI ODNOŚNIE.....

Polecane posty

Gość taka jedna pytajaca

No właśnie:p odnośnie nie wiem jak to nazwać bo w tym mój problem:p Nie jestem jakąś ograniczona kobietą, ale ostatnio zgłupiałam:D więc pytam od razu:) Co to jest takie na przedniej ściance pochwy(tej od brzucha jakby:p) jakieś nie wiem może 8/10cm od wejścia do niej, miękkie, inne w dotyku jak ścianki pochwy, takie jakby ślimate:p kształt okrągły, ale nie przylega całą swoja powierzchnią do scianki tylko samym środkiem(nie wiem jak to opisać:P) jakby taki grzybek:P:P:P kiedyś tu już pytałam, ale nikt mi nie odpowiedział:( ale kilka dni temu ktoś tu pytał o jakies wybrzuszenie w pochwie, ale 5cm od wejścia do niej i że ma jakąś dziurkę i wy pisałyscie, że to szyjka macicy(?) zgłupialam do reszty:( Tyle lat mam i sie okazało, że nie jestem taka obeznana nawet w swoim ciele jak myśłałam:( Poza tym to to cos jest na ściance, więc mam rozumieć, że szyjka macicy jest na ściance gdzieś i tam wejście do macicy?:o Ja mysłałam, że to bardziej wgłąb:o a nie na sciance kurde bo błagam niech mi to ktos jak debilce wytłumaczy:p

Gość taka jedna pytajaca
no właśnie:o nawet facet wie:o kurde a ja jakas nieobeznana:o wstyd poprostu:o jak wze wsi baba zacofana:o ale przeciez to nawet nie ma dziurki to jakim cudem dalej jest wejście do macicy?:(

Gość taka jedna pytajaca
poza tym nie wiem, ale na rysunki nigdy tak tego nie widzialam:( mysłałam, że to jest z głąb i jest macica :o nic już nie kumam:(:(:(

to jest malutka dziurka nie zobaczysz jej i nie wyczujesz jak nie masz specjalnego rozszerzadła i koleżanki ktora ci pokaże bo sama nie zobaczysz

Gość taka jedna pytajaca
w takim razie kolejne pytanie:o chyba jeszcze głupsze:o podczas stosunku członek wchodzi w szyjke macicy?:O czy idzie wgłąb pochwy?:o Powinien przeciez wchodzic w szyjke skoro dochodzi do zapłodnienie;) ale jakim cudem jak tam nawet nie ma jak wejsc;( ja tam nie mam szpary:o

członek nie wchodzi w szyjkę :D często gęsto się o nią obija, ale przeważnie ją omija, lub kończy przed (zależy od długości) spermę wytryskuje do pochwy a plemniki już same sobie radzą i wędrują przez szyjkę do macicy :D

tak już bilogia to zrobiła żeby szyjka nie była na końcu pochwy bo jak członek byłby za duży to uszkodziłby macicę a tak plemniki sobie popłyną do dziurki bo jest ich miliony.

Gość taka jedna pytajaca
meaaa serdecznie dziękuję za takie wytłumaczenie jak debilce:D tego potrzebowałam:D ale i tak jakos zgłupiałam:( kontrola - wiedziałam, że ktoś coś takiego naszpie, że mam ślimaka tam:P:P:P:P:P

Gość taka jedna pytajaca
jakis tam facet :* tez dziękuję:) teraz bedziesz moim ulubieńcem na forum:p:D no ale szczerze zawsze myśłałam, że to wszytsko jest tam wgłąb a skoro na ściance jest dziurka tzn ta szyjka tzn. że cała macica jest za ścianą pochwy:o co już w ogole miesza mi w głowie:O ale wstyd:o

Gość taka jedna pytajaca
kontrola pohamuj sie troche:o

pochwa służy tylko do przyjmowania penisa a macica do przechowywania dzidziusia i znajduje się w dole brzucha od stony przedniej nad pęcherzem moczowym Jak jest orgazm u kobiety to macica się kurczy rytmicznie wraz z mięsniami brzucha naciska na pęcherz i kobieta moze siknąć

Gość taka jedna pytajaca
jakis tam facet --> uwielbiam Cię!:*:D jedyny, który coś wytłumaczy a nie głupio komentuje i się naśmiawa:* że też Cię tu wcześniej na forum nie zauważyłam:(:> szukałam rysunków,ale one nie oddają tak tego-ja tego nie widze chyba jak powinnam:o i stąd całe zycie moje błędne przekonanie o własnym ciele:O porazka:o

Gość upppppppppppp
Aqua__ - ja też:o