Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaSiuLa88-88

6.08.2008 Głodówka start

Polecane posty

Gość KaSiuLa88-88

Gość KaSiuLa88-88
Hej choc wiem ze nikogo jeszcze nie ma na tym forum wierze w to ze znajda sie jakies osoby ktore chetnie mi potowarzysza :)) aaa Mnie bedzie niezmiernie milo :)) Hm nie jestem zadowolona z siebie dlatego chce to zmienic, mam 1.59 i waze tragedia 80 kg, Mam za soba juz nie jedna 4, czasem 5 dniowa glodowke ale zle wychodzenie nic nie daje kg zawsze wracaja aaa wiec wazac pamietam 67 waze teraz 80, wiele juz czytałam wiele juz nabyłam informacji ze swojego doswiadczenia, wiec wiem ze dwa razy takich samych bledów sie nie popelnia :))

Gość ciągległodna
cześć witam w klubie ciąglego odchudzania,ciągle od jutra zaczne głodowke,i tak mi leci..... mam166 i 69kg i fatalnie ułozony tłuszcz bo nosze rozmiar 46!!!!! Będę cie kasiula odwiedzać bo ciekawa jestem jak nam pójdzie.Ja mam już zgubione ok3 kg w czasie 3 ostatnich miesięcy,jak widzisz 1 kg na mc to nie rewelacja.

Gość karolcia18-21
witam:) pozwól że ja Ci potoważyszę;)bo też nie bardzo podoba mi się moje ciałko a wiec waże 66kg przy wzroscie 171 mój cel to 55-58 by było super!a ty ile chcesz zrzucić?:)

Hej:) Ja ci potowarzyszę. ja jestem dziś na drugim dniu głodówki :)) Narazie nie jest źle, pije duuużo wody. To moja pierwszea głodówka- wiec jak możesz to podziel się swoją wiedzą o głodówkach

o ile nas już tu jest i bardzo mnie to cieszy:) o by tak dalej wiecie co dziewczyny nie ma sensu się tak głodzić poprostu trzeba sie troszke ograniczać :) a osiągniemy swój cel:)bo głodówka potrwa 4 -5 dni a 6 to bedziemy jeść za dwuch już ja o tym wiem najlepiej:)

Gość milenia87
czesc strartoje od tej chwili z glodowka..bo mam dosyc tego gledzenia ze od jutra..bla bla..od tej chwili nic juz neijem i glodowka na poczatek 3 dni z kawa i papieroskami ..a pozniej juz tylko woda by sie organizm oczyscil:) a i z kolezanka bede czasem biegala..i w domku cwiczyla na twisterze. ja juz do poniedzialku mialam byc na glodowce i tak mi to nei wychodzi..tzreba si zawziasc i tyle..i nie mowic sobei ciagle od jutra bo z reguly to jutro nie nadchodzi.. raz wytrzymalam 3 dni na glodowce:).. i pociaglabym dalej..ale chodzilam do szkoly i balam sie ze zemdleje ,teraz mam wkacje wiedz..dam rade chce 10 dni glodowac mam nadziejeze ..bedziemy sie razem wspierac..i damy rade!

Gość ciągległodna
Ja na glodowce wytrzymalam tylko 3 ale to bylo dawno,dawno.Teraz jedzenie -dieta-jest dla mnie głodówką bo jestem ciągle głodna.Mój cel---mam zmieścić się w w swoje ubrania z luzem nie mam określonego celu wagi

ciągle głodna dobre i 3 kg mniej:) przynajmiej nie powinny tak szybko wrócić skoro w tak długim czasie ich zrzuciłaś:)

Gość milenia87
ja jestem :) zaraz ide sie napic zielonej herbatki.i wezme sie za sprzatanie w domku ..a pozniej kąpiel.. jak ja bym chciala schudnac..ojjj

ja też ide spalać swój tłuszczyk:) Damy rade Milenko bedziemy sie wspierać i nam sie uda ps odezwij sie jak bedziesz miała czas :)pa

Gość KaSiuLa88-88
Oj jak mi miło ze jednak ktos tu gosci ;) Hm miło razem bedzie razniej :D zawsze wypowiedzi innych mnie bardziej motywuja, nawet Tych ktorym sie nie udalo :( Powoduje to ze mysle ze moze i mnie sie uda... Yyy przede mna stoi talerz z ryzem i warzywami, strasznie pachnie, ale powiedziałam sobie ze zjem to jak schudne, moze nie za tydzien, ale moze przyjdzie taki dzien. Hm zabrzmialo to jak nie wiem ile bym sie chciala odchudzac. Hm głupio to zabrzmi jak powiem, chce wazyc od razu 60 kg i ani deka mniej. Otóz wiem ze to nie o to chodzi. Dlatego tez postanowilam sobie ze do 12. 08 bede wazyła 5 kg mniej, moze to nie duzo, ale nie chce od razu zakladac ze schudne 15, bo przeciez to nie mozliwe, chociaz tluszczyk spada ze wzgledu na mase ciala. No zobaczymy jak bedzie, narazie moj talerz w warzywami trzeba przelozyc na inny termin :P hehe aczkolwiek kusi kusi... no ale... Nie mozna wazyc 80 kg majac 159 wzrostu :( Tragedia mam nadzieje ze bedzie lepiej, kiedy czyta sie na tych postach niektorych ze dziewczyny schudly do 15 kg bedac na wodzie przed 14 dni, mm odrazu tak lepiej sie robi na serduszku i czlowiek wyobraza sobie jak by to bylo gdyby mial te 15 kg... Hm co mnie przygnebia, juz chyba to jak wygladam, tu tluszczyk, tam boczek... Ehh jesli mi sie chce jesc powtarzam sobie za kazdym razem ze chlopak nie chce mie jesc TYLKO PRZYTULAC :]

Gość alama2koty
czesc ja mam glodowke od 26 lipca to znaczy przez pierwsze 5 dni tylko na wodzie a potemm do dzis tylko na jablkach. do tego jeszcze brzuszki i jakies cwiczenia. Schudlam pond 8 kg. Ale strasznie fatalnie sie czuje. trwac tak bede do poniedzialku. a potem po malu chce zaczac jestc. tylko nie wiem co? moze wy wiecie co jesc by nie wrocily mi kilogramy i nie bylo efektu jojo??

Gość KaSiuLa88-88
Wychodzenie z głodówki powinno na ogół trwać tyle dni, ile trwała głodówka. Na przykład, po głodówce 10-dniowej przez pierwsze 3 dni powinniśmy pić jedynie soki owocowe i warzywne: z jabłek, cytrusów, gruszek, kapusty, selera, buraków, pietruszki itd. zrobione przez siebie w domu (powtarzam - to co jest w kartoniku, puszce, folii nie nadaje się do picia i jedzenia), a przez pierwszy dzień powinniśmy pić soki rozcieńczone z wodą pół na pół. Przez następne 3 dni możemy jadać surowe warzywa i owoce i oczywiście pić soki. Przez pierwsze 5 dni wychodzenia z głodówki nie można używać soli. Później można dołączyć do warzyw i owoców także pestki, orzechy, słonecznik, migdały, różne zioła, suszone owoce: jabłka, gruszki, śliwki, morele, figi, a także olej na zimno tłoczony do surówek. Zaleca się także, aby nasiona i suszone owoce byty uprzednio namoczone.

oj dziewczynyw wy nóżki wyciągniecie wten sposób:) po prostu wystarczy jeść połowe niż zwykle i same schudniecie bo w ten sposób glodzenia to efekt joooojo gwarantowany.

Gość dam rade
hej;) Witam was szukałam jakiegoś forum gdzie znajdę osoby będące na głodówce w tym czasie ja jestem no głodówce od wczoraj i na samej wodzie czuje głodu, ale dam rade, bo się zdenerwowałam już na początku czerwca ważyłam 63 kg, ale mi się przytyło prze wakacyjne wyjazdy gofry nad morzem kebaby i takie tam a teraz postanowiłam być minimum 20 dni na głodówce dzisiaj rano się ważyłam i ważę 71,3 i musze wrócić do swojej wagi, czyli 63kg oczywiście chciała był ważyć tak 57 kg! Aa mam 166cm wzrostu wiec myślę ze to nie jest jakąś przesada z reszta mam grube kości i już teraz mi wystają no, ale cóż, ale w sumie pochwale się, bo jeszcze w tamtym roku w sierpniu ważyłam 86kg i postanowiłam ze schudnę i daje rade!!! Tylko prze te 2 miesiące tak się zaniedbałam nie ćwiczyłam i ogole, ale teraz znowu zmiana 20 na głodówce i dam rade już 2 dzień w sumie jest ciężko, ale chcę i osiągnę swój cel a później jak czytałam, bo oczywiście przed głodówką dużo czytałam na ten temat i postanowiłam ze będę wracała do jedzenia zaczynając od soków jak przeczytałam w jednym z artykułów!! W sumie nie jest tak wesoło być na głodówce, gdy w koło tyle smacznych rzeczy a to mama ciągle pytającą się, czemu nie jem i ogole, ale co tam mowie ze jadłam inaczej by chyba zawału dostała:);/ Cieszę się ze znalazlam to forum i będziemy sobie razem tu głodować;) A i jeszcze chciałam dodać ze milo się słuchało od znajomych jak ładnie teraz wyglądasz i ogole cieszyłam się ze koleżanki mi zazdroszczą... I nadal tak będzie wiesze w siebie i dam rade;)

Gość KaSiuLa88-88
dam rade masz zamiar głodowac 20 dni ? Nic moge zyczyc ci tylko powodzenia i bede cie wspierała, powiedz mi skoro byłas juz na głodówce i jak wspominasz wazylas 86 kg, na poprzedniej głodowce bylas 20 dni ? Powiedz jak twoj organizm to zniosł ? Było ciezko ? ... Duzo musiałas cwiczyc... ? Ja dzis jestem 1 dzien i nie boli mnie glowa, nawet spac mi sie nie chce. Aczkolwiek martwie sie ze moje wlosy mi poleca, mam słabe wlosy ii strasznie wypadaja.. Eh...

Gość dam rade
tak własnie wiesze ze mi sie uda i nie mam zamiaru sie poddac;)

Gość dam rade
KaSiuLa88-88 nie wczesniej nie bylam na glodowce teraz to pierwszy raz wczesniej duzo cwiczylam i dlatego tak schudłam ale to bylo na przestrzeni roku -20 pare kg no ale sie przytylo mi wlansi ostatnio i teaz postanowilam wytrwac na glodowce wkocnu głodowka powinna terwac o d10 do max 40 dni wiec co mma niedac rady 20 dni ja od wczeraj jestm na glodowce wczeraj wypilam 3 litrt waody i nie bylam glodna dzisij mi tylko burczy w brzychu ale to nic dam rade zaraz wypije szklasnke wody i bedzie dobrez;)

Gość dam rade
ups troche mi sie literki poprzestawial wiec przepraszam mam nadzieje ze mimno wszystko jest to czytelne;)

Czesc to ja tez sie przylacze, bo zamierzam 17dniowa glodowke przeprowadzic, a zaczelam od dzis:)Mam tylko nadzieje ze to forum n ie umrze ;/

Gość dam rade
napewno nie umrze;) wiec powodzenia zycze wam;) i sobie;) zobacymy jak bedzie;)

Gość dam rade
i juz prawie 2 dzien za mna;) na głodowce;) i zostanie jescze tylko 18 i pozniej wychodzenie z głodówki i rozpoczecie zdrowego odzywiania i czas zapisania sie na silownie albo basen tylko nie mam z kim a tak samej to sie nie chce ale nusze jakos kolezanke namówic;) hehehe w brzuchu mi burczy ale daje rade:) nie zjem nic:) bede silna i dam rade trzeba znalesc sobie zajecie zeby nie myslec o jedzeniu i bedzie dobrze;) jak pomysle je za kilkanasie dni bede o pare kg lzejsza to jestem szczesliwa ze jescze bedzie mozna sie pokazac na słoneczku:) w super stroju:) ale trzeba brac witaminki zeby nie bylo tragedii;)