Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemowlaczki

kiedy i co?

Polecane posty

Gość niemowlaczki

w jakim wieku były wasze niemowlaczki jak zaczęłyście wprowadzać im coś do jedzenia?i co to było?jak długo podawałyście zanim wprowadziłyście następny pokarm?karmiłyście piersią czy butelką?:):):):)proszę podzielcie się i doradzcie bo jestem nie doświadczoną mamą a mam 4 miesięcznego synka:):):)[srce]

Gość niemowlaczki
❤️

Gość niemowlaczki
:(:(:( czy tu tylko pisze się o miesiączkach i zachodzeniu w ciąże????? :(:(:(

hej ja dla mojego synka zaczęłam podawać obiadki ze słoiczka juz w czwartym miesiącu i po kolei jak rósł do dodawaliśmy co nieco od trzeciego miesiąca jest na butelce teraz ma roczek i je juz prawie wszystko prócz nabiału bo ma skazę białkową pozdr.

poczytaj sobie tu: http://tnij.com/NLLD a ty karmisz piersią czy butelką? Jeżeli piersią to najlepiej się wstrzymać i tylko karmić piersią przez pierwsze 6 mies.

pediatra kazała mi wprowadziś soczki jak dziecko skończy 3 miesiące. potem deserki i na końcu zupki

Pierwsze co podałam to soczek jabłkowy bez cukru z gerbera.Synek wtedy miał 5 miesięcy.Na początek 3-4 łyżeczki a z każdym dniem dawałam więcej.Soczek był tak przez tydzień,następny tydzień to jabłko gerbera i również zaczynałam od małych porcji.Dopiero po takim ,,hartowaniu\" dałam zupkę jarzynową i też nie od razu cały słoiczek.

Nie masz swojego pediatry? :O To jego powinnaś o takie rzeczy pytać Poza tym jest masa poradników dla mam takich maluszków więc proponuję przeczytać jeśli już nie chce ci sie korzystać z wyszukiwarki