Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TellMeWhy

dostałam sie na studia

Polecane posty

powiedziałam wam wczoraj, że dzisiaj mam wyniki no i dostałam sie na fililogię angielską:)heh

Gość ppp23
szczerze wspolczuje

Gość POMOCY POMOCY POOOMOC
ja też, na nic innego nie składałaś?? Po co ci taki kierunek, którego może nauczyć się każdy przebywając rok na zmywaku

mozesz wyjasnic mi twoja ostatnia wypowiedz prosze? dostalas sie na to co chcialas wiec o co chodzi? pozatym dlatego w Twoim przypadku nie jest to powod do dumy? JAKI JEST TWÓJ PRZYPADEK? ciesz sie i tyle :) nie sluchaj opowiesci o zmywakach bo to nie o to chodzi przeciez

Gość ppp23
5 lat siedzenia w bibliotekach a zarobki bedziesz miec podobne do moich a ja mam srednie wyksztalceneie i to mi wystarczy. Kazdy glab teraztylko na studia a i tak gowno po nich jest

na zmywaku to mozesz sie nauczyc Ty, jeszcze nie spotkałam poza tym osoby która na zmywaku pracuje z Anglikami, z Polakami to tak!Najpierw dowiedz sie sie co to jest filologia angielska a pozniej sie wypowiadaj ciemniaku!

Gość LaReina
No i czego po nas oczekujesz? Gratulacji? Współczucia? Co to za wyczyn dostać się na studia?

bo troche za poźno sie za to wziełam, ale nie da sie ukryc kto ma studia ten ma lżej i nikt mi nie powie że jest inaczej.Mozna oczywiscie wcale nie pracowac w tym zawodzie, ale co tu gadać papier to papier.

Gość POMOCY POMOCY POOOMOC
"rok na zmywaku " to była przenośnia do "każdy kto weyemigruje do Anglii" wiadomo że poza pracą spotyka się tam ludzi z innych państw, mieszka z obcokrajowcami i mówi po angielsku, wystarczy zwykły kurs plus wyjazd i te całe studia są zbędne moim zdaniem

Gość gratuluje
:-)

Gość 767676767676
O zmywakach to mówią te, które do inne pracy się nie nadają. Głupie pindy!

Gość 76767676 otoz to

Gość 767676767676
Po roku na zmywaku nikt cię do pracy jako tłumacza nie przyjmie, ani do pracy w szkole językowej. Pomyśl zanim coś napiszesz. Po roku na zmywaku to można co najwyżej dzień dobry i do widzenia się nauczyć.

Gość LaReina
Papier to jeszcze nie wszystko. Ważny jest kierunek, w miarę chciaż przyszłościowy i to, żeby z tych studiów wynieść cokolwiek. Opieprzać się przez 5 lat każdy potrafi, a potem płacz bo pracy znaleźć nie może. Jak nic nie umie, to i nie może. Ale żeby nie było - powodzenia. Późno zawsze lepiej niż wcale.