Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allie

weekend dla dwoga-możecie polecić miejsce?

Polecane posty

Gość allie

czy ktoś może mi polecić romantyczne miejsce gdzie można się zaszyć i uciec od codziennych obowiązków? zależy mi na weekendzie dla dwojga, dla mnei i chłopaka:) gdzie byliście a gdzie wam się spodobało i możecie polecić? z przyjaznymi cenami byłoby super

Gość Scarlett____
We dwoje to najlepiej zaszyc sie gdzies na jakims polu namiotowym:D Pod namiotem jest naprawde fajnie:) oczywiscie w jakiejs ładnej okolicy nad jeziorem.

Gość allie
hehehe chcę zarezerwować coś na październik/listopad :P

Gość allie
chodzi mi o to żeby nie zaplacic za weekend wiecej niz 800zl :) o to z cenami mi chodzi.. i bedac w Kazimierzu jak spedzaliscie czas? zwiedzanie?.. hmm

Gość allie
pazdziernik/listopad chce zarezerwowac weekendzik,bo chlopak wraca do PL w pazdzierniku dlatego tak odlegle planuje:)

SZKLARSKA PORĘA jesli lubicie zwidzac albo sopot --- odpoczywać aquapark i wiele atrakcji

Gość fgrtgrt
Kazimierz, to prawda. Moge polecic nocleg w STAREJ CHACIE, przezycie niesamowite. My placilismy 50 zł od osoby za noc, ale tylko dlatego ze dotarlismy tam o 20 i ciezko bylo z szukaniem innego noclegu. A z rozrywek, skromne ale ciekawe egzotanarium, wiadomo gora Trzech Krzyzy, plywanie po wisle. Tez bylismy w weekend. Zmiescilismy sie w 600 zł z dojazdem.

Gość allie
popatrzę na noclegi w Kazimierzu Dolnym, ładnego czegoś poszukam. Tylko nie wiem czego szukać jeśli chodzi o atrakcje...

Wiesz co, Ty weź sprawdź czy ten Kazimierz nie jest zabity dechami po sezonie :D tak mi przyszło do głowy, ja tam byłam w maju :D

no wiadomo , że wszystko zalezy od pogody. A jeżeli chodzi o weekend dla dwojga, to chyba czas po sezonie nie przeszkadza prawda??

Gość allie
no nie przeszkadza:)

No nie wiem, nad morzem w mieścinach nawet zwykłe sklepy pozamykane, jeden monopolowy dyżuruje w porze obiadowej :D może tam to samo :D

Gość allie
dojazd będzie z Mazur :]

Gość allie
Wrocławianka -----> takiego to ja nie chcęwypoczynku:P Morze raczej odpada.. ono pozostaje na lato:) a tak to coś żeby pozwiedzać podczas pięknej złotej jesieni a potem schować się w łomantycznym pokoiku:)

Ale mnie chodziło o co innego. Chodziło mi o to że poza sezonem nad orzem wszystko zabite dechami, bo turystów brak. Może w Kaziku to samo.

musisz poprostu poszukać czegos w swojej okolicy tzn. np. w promieniu 100 km . Bo myslę , że jazda np. do Szklarskie, Zakopanego czy Żywca na weekend z Mazur jest bezsensem. Bo tak naprawdę romantyczny weekend jest tam gdzie Ty i Twój partner. Ja nie zapomnę mojego wyjazdu z przyszłym mężem, do zwykłej szarej Wisły...:) pozdrawiam

Gość allie
taa... właśnie też nie za daleko żeby nie oglądać obrazków i widoków za oknem podczas dojazdu :P

Gość allie
agaroza ---> z przyszłym mężem.. mm.. bajecznie brzmi:) właśnie też to z kim jesteś nadaje magii miejscom czasem.. ale wiadomo jak Wrocławianka pisała jak przyjedziemy do miacha zabitego dziurami to raczej ciężko będzie mu nadać uroku :P