Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znudzona troche...

Jak sobie urozmajcic sex? u nas zawialo nuda...

Polecane posty

Gość Znudzona troche...

Moze macie pomysly na fajne gierki, pozycje ktorych jeszcze nie wyprobowalam?

Gość to zależy ile tego będziesz
Albo po prostu ZACZNIJ UPRAWIAĆ sex....

Gość waga22
tu masz linka gdzie mozesz kupis super kostiumy,jednego dnia mozesz byc pania policjantka a drugiego dnia pania pielegniarka http://www.sisi.pl/

Gość Znudzona troche...
Chodzi o to ze jestem z facetem od 3 lat- 3 lata miec w lozku tego samego faceta to troche ciezko utrzymac te same klimaty co na poczatku znajomosci. Nudno mi bo wiem ze znowu bedzie tak samo.

Gość Znudzona troche...
...wiec jak to jest ze na poczatku bylo super a teraz sie nudze. On mnie nie pociaga jak kiedys. Dziwne....zastanawiam sie jak sobie daja rade pary z dlugoletnim stazem malzenskim?...

Gość mala33
umnie ta sama atmosfera w luzku,i jestem dokladnie tyle samo z moim partnerem co ty ,3 latka

Gość ona taka jedna
no to chyba faktycznie powinnaś poszukać innego partnera skoro z tym Ci nudno... ja z moim jestem ponad 4 lata i zawsze jest fantastycznie

Gość Znudzona troche...
Powaznie jestes 4 lata i jest dobrze..? zastanawiam sie bo u nas jest cos nie tak. Niby wszystko w porzadku, dodam ze razem mieszkamy; zalezy mi na nim ale na sex z nim ochoty nie mam.

Gość mala33
to poczekaj jeszcze z rok,i zobaczymy czy bedzie tak fantastycznie,bo moze akurat nawinie mu sie taka znudzona jak ja i wskoczy mu do luzka :-)

Gość ona taka jedna
tak naprawde ponad 4 lata, i też mieszkamy razem, w przyszłym roku ślub i maleństwo w drodze mala33... jeśli to było do mnie, to się o to nie martwie :) znudzona... a właściwie to czemu jesteś znudzona?? cały czas te same pozycje?? czy może Cię nie zaspokaja??

Gość kup wibrator
najpierw się wzbraniałam, a później było super

Nom, pikantna bielizna to jest to. On pewnie w stosunku do Ciebie też takiego żaru już nie czuje, działaj coś nim oboje sobie kochanków znajdziecie :) On z Tobą też już od 3 lat jest :) A może striptease, jakieś gierki, seks w miejscach publicznych - a ja wiem czego żeście nie próbowali jeszcze?

mala33- wiem że dla ciebie to trudne do wyobrażenia ale są pary i jest ich mnóstwo które mają fantastyczny sex ze sobą mając staż dłuższy niż 3 lata:o autorko on ci się zwyczajnie znudził- sex jest bardzo ważny w związku albo spróbujcie to naprawić ( może taka gra planszowa erotyczna? lub jakieś przebieranki...wizyta w sex-shopie, ) porozmawiacie o wzajemnych oczekiwaniach albo się rozstaniecie jak poprawy nie będzie bo wcześniej czy później któreś z was skoczy w bok , a o to w związku nie chodzi :o

Gość uleaa
Oj, to wcześnie ci się znudził seks z tym partnerem. Coś mi się wydaje, że to nie jest twoja wielka miłość. Z moim mężem znamy się 14 lat, od 12 współżyjemy ze sobą i zawsze jest cudownie, on mnie podnieca tak samo , jak na początku. Zawsze kochaliśmy się często - kilka razy w tygodniu, czasami nawet 2 razy dziennie. Po prostu on jest moją wielką miłością. Teraz tak często się nie kochamy, bo mamy dzieciątko i drugie w drodze, więc z czasem jest problem , no i to zmęczenie, ale nadal się pragniemy, nic to nie zmieniło między nami. Flirtuj z partnerem, pijcie wino przy świecach, idźcie do kawiarni, bierzcie razem kąpiel, zróbcie sobie masaż, karmcie się wzajemnie, szepczcie sobie do ucha czułe, podniecające słowa, tańczcie , kochajcie się na plaży, w lesie, na łące, no i oczywiście mówcie sobie, że się kochacie - to jest moja recepta na udany związek. Ja nigdy nie musiałam stosować wibratorów, kajdanek, sprośnej bielizny itp., ale czasem lubiliśmy obejrzeć razem film erotyczny, nigdy do końca - wiadomo czemu :)

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na telefoniczny seks? Bardzo zboczona 18stka zaprasza na sex telefon. Jestem Aneta, zdjęcia znajdziesz tutaj: http://www.sex-rozmowy.pl/aneta_sex_telefon.html Uwielbiam sobie robic dobrze rozmawiajac z facetem na temat sexu.